- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cubeba
csendes tag
válasz
Wolverine #206 üzenetére
Leszarták a fejemet, de már megoldottam, viszont a következő üzenetet kapom amikor be akarok loggolni:
This account has been suspended due to violations of Battle.net service policies. Pease check the account's registered email address for more information. (Error 53)
Esetleg erre a problémára van e megoldás?
-
Wolverine
félisten
Csak a Blizzard. Ehhez kelleni fog majd egy náluk regisztrált CD-kulcs is. Nyisd meg ezt a linket, és kövesd az utasításokat.
-
Cubeba
csendes tag
Sziasztok!
Éngem is érintett a dolog és ráadásul az e-mail címem is megváltoztatták. Valaki tud esetleg segíteni?
-
GeryFlash
veterán
ingyen dio3-at mindekinek
-
imdawe
csendes tag
Ez nem jo az emu fejlesztoknek... Blizz most csereli a bejelentkezesi rendszert kezdhetik elorol az emukat is kb...
+ lefogadom h belsos segitseggel sikerult feltorni. ilyen volumennel nem megy ez azert magatol
-
lujó55
addikt
mi az a battle.net?
-
Wolverine
félisten
Aki csak játszani akar, annak is jó a D3 - de az nem fog komolyan progresselni infernón, farmolni meg pláne (talán Act I-ben). Szvsz sokan ezt nem értik meg, hogy az infernó nem véletlenül szívatja őket: az direkt lett a játék többi részénél jóval nehezebb, és minden Actben egyre nehezebb - ez egyben azt is jelenti, hogy mivel egyre nehezebb túlgearelni (Act III-at már nem is lehet, mert ott 63-asok az ellenfelek), ezért skillből kell megoldani a dolgot.
-
Ren Hoek
veterán
... de nem értem, pl 150 int, 110 vit, 630 loh, 710 dps-es axe, nem egy nagy cucc... de simán használható, és 3-adjára jön vissza... Többször is néztem, az enyém volt a legolcsóbb. Ritkán volt alatta fegyó. Több allres-es, meg cdam-os is cuccom is van (nem csak ami barbáron volt, hanem a pár jó amit találtam még korábban)... de mindegy már nem érdekel, inkább elmegyek vidékre pár napra, ahol nincs net és addig se idegelem magam, az AUCTIONS (10) feliraton, mert már veszettül irritál...
Köv lépés az lesz, hogy fizetek 5% goldot annak aki elnyomja a cuccaimat
Ha az se jön be, akkor eladom 10K-ért mindet...'szt vigyék itt fórumon
Mellesleg kereken 24 órája kb halott az AH, sokak nem tudnak semmit se venni..én sem... Nemrégiben is ez volt, csak más hibaüzenet miatt.
-
vittuka
aktív tag
válasz
Ren Hoek #195 üzenetére
Nem, intes és dexes cuccok nem olcsók, act1-hez még lehet vásárolni mondjuk oda simán elég 20k dps meg 30-40k hp. Barbárnak life on hit, allres és main stat, vit. Gondolom nem ezeket árulod, amin meg nincs extra 10k.
De nézegeti az ember az ah-t és kifogja a jó cuccokat olcsón. Nyilván az benne van, hogy aki játszani akar csak, az rossz játékot vett mert ennek a fele kereskedés, bár minket szórakoztat a játék ezen része is. Megértem hogy sokan ezt nem kalkulálták bele, de azok végigmehettek simán 2 fokozaton.
-
Ren Hoek
veterán
Barbárom cuccait árulom + pár talált motyót... 10/10 jött vissza már harmadjára. Leárazom, cserélgetem, bújom az AH-t, és EGYETLEN EGY darabot nem vittek el belőle, egy ideje már. Pedig voltak cuccok amiket jóval olcsóbban adom, mint a legolcsóbb...100-800 ezer közötti átlagárakkal...Régen nekem az AH is sokkal jobban ment. Én vagyok a balfasz biztos. Nekem nem megy. Türelmem sincs már hozzá, mint az elején.
Átlagos cuccokat lehetetlen kb eladni RMAH-n, és mostmár lassan AH-ban is. Az igazán menő jó cuccokat persze hogy el lehet sütni, azok mennek is 10 millákért, meg euróért... A1-et farmoltam elég sokat, legtöbb ami kijött az egy 3 millás gyűrű volt. Amit eladtam, azt is inkább úgy vettem és flippelve eladtam.
Kíváncsian várom mi lesz, a nagy inferno elit nerf, MF és tárgy buff után... így is óriási mennyiségű cucc van AH-ban, vevő meg egyre kevesebb. A patch miatt pedig senki nem fog AH-ból vásárolgatni, max újra elkezd farmolni a jó cuccok reményében...Semmi item sink nincs a játékban. Legalább akkor semmisülnének meg a tárgyak egy idő után, de így egyre több és több lesz....Komolyan nem tudom pl mi lesz fél év múlva? 1000 egyforma csúcs gear fillérekért? Gold meg 10 Ft/1M?
"fillérekbôl" lehet farmolgatni infernót is, nem kell 30 millás gear.
WD-nek és Wizának is ilyen? Mi van ha én ezekkel szeretnék "játszani" .. nem farmolgatni, hanem tolni inferno-t.
-
sanci777
tag
Én is nagyon sajnálom őket
-
f_you
tag
Sokan ódzkodnak dire batstől a vision quest miatt, sokan pedig nem is gondolják milyen erős. Legjobb skill kiteolásra szvsz. A másik amit sokan lebecsülnek, pedig szerintem must have az a hex. Nagyon jól tud jönni amikor becsirkézi a rád rontó elitet. Enchantresst is százszor jobbnak találom mint a templart, pedig azt használják nagyon sokan.
-
8nemesis8
veterán
Szép....
-
vittuka
aktív tag
Gold farmerek ide vagy oda, a jó cuccok nagyon mennek rmah-ban is és gold ah-ban is. Valahogy az az érzésem viszont, hogy act1-ben nem esik olyan erôs cuccos mint act3-ban. Pedig ha azt nézem hogy mennyi idô alatt mennyi elitet verek le és mennyi rare esik, jobban megérné az act1 farm, hiába kevesebb százalékban esik magas szintü cucc. Ráadásul geart sem kell cserélnem, mf-ben teljesen simán szaladok rajta végig, templarral olyan 265% mf körül vagyok valor nélkül.
Viszont mostanság act3-at farmolgatunk 3-an (kicsit nehezebb néhány emberrel, kisebb a magic gearje, nem cserél idôben, blabla), de az esti 3 óra játékból minden nap esik valakinek egy 5-8 millás cucc, pár darab néhány százezres mellett. Hiába a 95% használhatatlan, volt egy fegyó ami 150k-ért nem ment volna el b/o-ra, kitettem bid-re és 750-ért elkelt..A dire bats meg alap, valaki eddig mást használt WD-vel?
Ja azt még hozzáteszem, hogy sokan sírnak hogy ennyi gold miatt a cuccok is drágák nagyon. Haveromnak volt 150k aranya és barbárral játszik, nem bírta act1-et sem nagyon. 4-12k arany körül vettünk meg neki mindent, a fegyver 22k volt és kapott egy 30ezres követ bele na bumm, most simán farmolja act1-et, de szerintem act2-be is átmehetne vele.. Tudni kell mit vesz az ember, ha mindenben main stat és vitality, akkor drága valóban fôleg a dex és int. De ha szépen elosztva keresed a statokat, "fillérekbôl" lehet farmolgatni infernót is, nem kell 30 millás gear.
-
f_you
tag
-
kkf
aktív tag
de most komolyan, direkt magic find-os tárgyakra költöttem a pénzt, és jönnek is a rare-ek megfelelő mennyiségben, de 95%-a eladhatatlan szar. ne felejtsd el, hogy amit goldért megvehetsz, azt nem fogok igazi pénzért, ugyanis a goldot olcsóbban megkapod, még ha fizetsz is érte.
a legközelebbi értelmes itemet kirakom majd RMAH-ra. -15% Blizz, -15% Paypal. Az érzés megfizethetetlenA Blizzard abból jut pénzhez, hogy amit már egyszer megvettél, játszol vele. Ez mekkora koncepció
-
kkf
aktív tag
Lehet, hogy nálam van, a hiba, mert engem a 30 millás AH-s gear-rel is szétszopattak az elite pakkok ACT III-ban, és én ugye nem skippelek egy pakkot sem, ez nálam alapszabály. igaz én sosem vision questeltem, mert idegesítőnek tartom, hogy állandó sorrendben nyomkodom a gombokat, de állandóan tévesztek
-
Huma
addikt
válasz
Ren Hoek #179 üzenetére
Én is úgy látom, hogy a Blizz eladta magát. Ami igen sajnálatos.
Sosem fogom megérteni azt mérhetetlen kapzsiságot ami az ilyen embereket hajtja.
Nekem a becsületem és a jó hírem többet érne mint pár koszos bankó. Márpedig a Blizz úgyis betegre kereste volna magát a D3-al, ha becsületesen játszik. Magyarul egy kis extraprofitért odavetette a jó hírnevét. Nem biztos, hogy ebből a későbbiekben nem származik káruk.Ahogy a mondás is tartja, akinek sok van, az még többet akar.
-
f_you
tag
Egy szál WD-m van, nem is volt más karakterem, 110 óra körül van a játékidőm, magic findom mindig 0% volt (vagy mellékesben lehet volt valami cuccomon egy kevés). Sosem vásároltam aranyat, se semmit, a legdrágább cuccomért fizettem 1 millát, a maradék 20 millát eladtam RMAH-ban. Legtovább act 3 közepéig jutottam, akkor voltam kb 80 óránál, simán tudtam haladni szólóban, teszkós gearrel is, csak meguntam de nagyon. Azóta csak néha egy háromnegyed óra alatt végigmegyek act 1-en hátha esik valami amiből jön pénz, esetleg haveroknak segítek. Bocs, de a hiba nálad van.
Emellett szerintem fos lett a D3, nem védeni akarom, de hogy annyira nehéz lenne? Hagyjuk már...
-
Ren Hoek
veterán
Kezdem átlátni miért nem léptek fel. Ugyanis ha a kínai srác igazat mondott, 10000 botter volt akkoriban, akár 100-200 accal is. Gyanítom így simán lehet, hogy 1 millió account vásárlás botok miatt történt, ebben benne van a banolt szám is. Nagyon sokan annyit kerestek vele, hogy nem jelentett gondot az sem, ha többször bannolták az accot, megvették újra. (Azért a lopott acc-al botozás nem olyan egyszerű, hiszen legalább ebben gyorsan szokott lépni a blizz)
Ez csak elméleti szám, de mindjárt 60 millió euró bevételt jelent instant, tutira, biztosra, 100%-ra. Ami azt jelenti, ha ellehetetlenítik a botokat és a gold sellinget RMAH-ra terelik, akkor ugyan ezt a bevételt, 3-400 millió euró forgalom után kapják meg, ha RMAH-n forog (Pl 15-20% átlaghaszon tárgyak és goldselling után)
Kiszámolhatták, hogy inkább legyen 60 milla euró haszon a botterekből fixre és gyorsan, és ígyis-úgyis pörögni fog az RMAH tárgypiac... mint hosszú távon 3-400 millió eurós RMAH forgalom arany eladás után.Ötletem sincs mennyi tiszta játékos pénz csorgott át RMAH-n, de 3-400 millió euró az nagyon sok, forgalomban is... Ezek csak számok persze, lehet fele annyi nincs, lehet kétszer akkora.
Szvsz ezért nem léptek fel... ha a számolásom helytelen, akkor a saját hosszú távú bevételük se érdekli őket, és lesz*rják a játékot, ígyis úgyis 10 millió acc-ot eladtak, és billenős kamazzal hozták a pénzt RMAH-n, a többiért meg mosom kezeimet...
-
mephi666
nagyúr
én eddig kb 450órát nyomtam bele, 30-40óra wiz+barb+monk és 350+ a dh-ba... egyértelműen ez a főkarakterem és max goldért vettem neki cuccot (nagyja úgy esett), inf a1-2 farmra életképes, de elszórakozok itt vele és nem unom... (diablo-ig elszenvedtem főleg szólóban, de egyelőre oda még cucc kell, hogy effektívebb legyen) lassan elmondhatom, hogy duplán visszajött a játék ára rmah-ból
d2vel 10évig játszottam, de ebből csak 2-3év bnet-en
szerintem pont jó így, hogy simán dropból szinte lehetetlen inferno-t végigvinni, mert pont ez volt ennek a fokozatnak a lényege
az aranyfarmoló-botoló szemetet viszont jó lenne, ha gyakrabban lapátra tenné a blizz... (érezhetően elrontja a tisztességes játékosok üzletét/szórakozását)
-
kkf
aktív tag
Egyébként a fentiekhez, és a D3-hoz.
Értem én, hogy nem cél az, hogy mindenki 1 hét alatt olyan karikat rakjon össze, amivel max. kisebb nehézségek árán végigtolja az Inferno fokozatot, de azért az meg a másik véglet, hogyha nem veszek kínai aranyat, akkor még ma is az összes karakteremmel az ACT I-et tolom, vagy talán partiban elvisznek a hátukon. És itt elérkeztünk a másik sarokponthoz. A játékélményt erősen rontja, hogy idestova kb. 350 óra játék alatt kb. 30 milla értékben sikerült becsületesen összefarmolt cuccot értékesítenem (legdrágább darab 7 millióért kelt el. és nem azért, mert olcsóért vesztegettem), mindezt 2 karakterrel 279 és 227 max. magic find-dal, főleg Inferno ACT I és III-at farmolva. Ez nevetségesen kevés. 30 millából AH-n biztosan nem raksz össze olyan WD-t, ami ACT I után is életképes. Szvsz a játék jelenlegi állapotában nem garantálja a megfelelő játékélményt, és nem teszi lehetővé legalább a lassú, de biztos fejlődést. Hozzáteszem, az első 100-120 órát úgy játszottam végig, hogy csak a saját magam által gyűjtött aranyat, és csereberélt tárgyakat használtam, aztán elegem lett, hogy fél óráig kite-olom a champ és az elite mobokat közben meg szépen megyeget el a keservesen összeszedett arany a javításra, mindennek tetejébe kb. 2-3 óra játék kell ahhoz még most is, hogy 1db eladható (legalább 300k aranyat érő) tárgyat talájak. Milliós tárgyakról ne is beszéljünk...
Tulajdonképp még 2x kifizettem a játék árát, azért, hogy 1 hónap után ne kelljen törölnömA D3 az első blizz játék, amivel kapcsolatban úgy érzem, hogy a készítők (legalábbis egyelőre) nem éreztek rá, hogy mi kell a jó népnek, hogy még hónapok múltán is szívesen kattintsanak a kis piros ikonra.
A D2-őt 1,5 évig toltam, de ahogy kinéz most a dolog a D3 várható élettartama a közelében sem lesz.
Egyébként én is furcsálom, hogy még nem léptek fel a kínai "aranyrablók"ellen, mivel ez erősen rontja a Blizzard RMAH bizniszét.
-
Wolverine
félisten
-
kkf
aktív tag
Szerintem így adtak hangot elégedetlenségüknek a D3 magic find rendszerével kapcsolatosan
-
Viktor77
titán
Igazából pont, hogy ne.
Egyrészt, ha olyan emailt használsz, ami csak a Battle.net-hez van kötve, akkor kiderülhet, hogy a tiedet ellopták-e. Jönnek spamek például.
Ha meg olyat használtál amit máshol is megadtál, akkor is mindössze egy emailcimük van, amivel pont semmire nem mennek. A hozzátartozó jelszónak kell komolynak lennie, az meg nem függ a Blizzardtól.
Máskülönben meg oly mindegy (mármint nekünk, az amcsiknál komolyabb a gáz), bármit ellopnak az accodról (ugye nálunk Paypal és stb. adatokat nem szereztek meg, így a real money-d biztonságban van) kis levelezés után visszakapod.
Amúgy olvastam, hogy állítólag ez nem éppen az első eset volt, csak az elöző nem került nyilvánosságra.
-
Beri78
őstag
mindenki cseréljen
-
Viktor77
titán
válasz
Mr.Csizmás #170 üzenetére
"Accounts from all global regions outside of China (including Europe and Russia)
Email addresses"
-
Mr.Csizmás
titán
itt mindenki é-amerikai szerón d3-azik?
-
Diablo18
senior tag
Diablo20#2297
ha valakinek van kedve játszani :S minden ellenére
farmolni kicsitvegyen fel nyomhatjuk együtt
bár én most még hell act 3 on vagyok -
codnameLeon
csendes tag
Ez a kemény . Ilyenkor jönnek a fikázók hogy szar blizzard feltörték bezzek a windows live (az már nem számít hogy 2008ba feltörték és 2-3 hetet állt) . Mindent fellehet törni . MINDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Diablo18
senior tag
Torchlight 2 nem gyerekes
van benne diablo és van benne wow
ennyi
ott vannak az ős készítőka d3 igaz mindenhol leszóltak de én meg mondtam hogy csak pénzre ment és a kezdeti hajrára
de most már legalább a maradék több ezer ember is belátta
v millió )
a blizz activision kombó meg 3 hónap alatt hülyére kereste magát
szvsz.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #165 üzenetére
Van de belefér a határok közé, annyira nem nyilvános.
Arról van szó, hogy pár 1000 olyan bot, ami egy normál játékos szintjén működik, vagy azért hogy a gazdája jól felöltözzön, nem tette volna tönkre a gazdaságot. Mivel ekkora óriási piaca volt/van a fekete aranynak ezért 1000x-esen megérte botot működtetni, vagy AH botozni, mely mindkettő felelős azért, hogy itt tart a piac.
Másrészt azért nagy bűn ez, mert mondom, ha RMAH-n zajlott volna mindez a gold kereskedelem, ugye mennyivel jobb lenne most farmolgatni? Mennyire jó érzés lenne, hogy RMAH-ra feltett 1M aranyad, még mindig 4-5 eurót érne, úgy, hogy pillanatok alatt elviszik? Euróból lehetett volna eu piacos cuccokat venni, sokszorta jobban pörögne az egész, és lenne endgame is kb.
Csak hát lenyúlták a sokmillió eurót. Ilyen egyszerű. Megelőzhető lett volna ez a dolog, az RMAH fokozottabb ellenőrzésével, és az illegal gold eladás üldözésével.
(Megnéztem...természetesen még mindig megy a chat-ben a gold eladás. Nah erre azért már igazán rá lehetne tolni egy auto mod-ot...)
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #163 üzenetére
Nagyon sok kárt okozott a gold eladás maga, sőt talán nagyobbat, mint az, hogy kivitték RMAH-n a pénzt. EULA ellenes, mégis simán elnézett dolog. Annyit értek kihirdetés alatt, hogy lenne egy nagy piros számláló, hogy ennyi acc-ot bannoltak azért, mert ebay-en aranyat vásároltak. Visszatartó erő.
Vesz valaki 10 milla goldot, másnap bannolják a sellert, a vásárló meg kap egy Warn-t + lenullázzák a goldját (vagy egyéb anyagi büntetés), ha mégegy ilyen eset előfordul akkor acc ban. Mivel aranyat venni mindig is 100x jobban megérte kintről, így már jóval kevesebben mernének belevágni az utcai fogyasztók. Jóval kevesebb vásárló lenne, botolni se érné meg. (annyira)... RMAH-n meg pörögne a gold eladás, úgy ahogy kellene. Nem tudom felfogni, hogy anyagilag miért éri meg ez jobban a Blizzardnak a mostani helyzet, de biztos kiszámolták.
Szingapúrban halálbüntetés jár a drogozásért, nincs is utcai drogpiac...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #161 üzenetére
Goldátadás megszüntetése/szigorítása. Automatikus AH, RMAH ban, akinek az acc-járól aránytalanul túl sok érték áramlik ki.(Ember nem játszik így, ugyanis). Büntetés azoknak akik vásároltak botolótól. Chat ban hosszú időre gold eladásért. Mindenhol nagy feliratok, hogy gold zárolás, warn/tempban/accban az illegál gold vásárlásért. Precedens acc ban esetek kihirdetése, "így jár aki goldot vesz". RMAH biztonság növelés... ezek csak pár alap lépés lett volna, hogy ne 1000000 milliárd gold pörögjön most feketén. Ezek közül semmit nem csináltak meg...
Ehelyett kibannoltak egy csomó botot, egy hónappal indulás után, ami már marha nagy kárt okozott... Minden megy ugyan úgy tovább. Piac egyre katasztrofálisabb.
Így érte meg, és így érte meg gyorsan megszedni magát a Blizznek.
Mindezt csak azért írom le, mert nehogy már a vásárlók legyenek a hibásak. Eleve ha vásárolni se lehetne, vagy nagyon veszélyes lenne, 10-ed annyi vásárlás nem lenne... -
Wolverine
félisten
válasz
Ren Hoek #160 üzenetére
Mit vársz? Valós idejű chatfigyelést? Ahhoz több tízezer ember kéne. Jelenteni kell a hirdetőket, és szépen ki lesznek rugdosva a játékból. És még mindig fenntartom: minden ilyen játékban azért vannak goldsellerek, mert van, aki vásárol tőlük. Ha nem lenne, akkor nem lennének jelen.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #159 üzenetére
Gold selling ellen semmit se tettek/tesznek. Csupán az érték átadása is több 100 vagy 1000 milliárdnyi bot arany megjelenését eredményezte a piacon, több százezer, vagy millió euró külső forgalmat generálva a bottereknek...Legutóbb mikor néztem pár hete, még simán mentek a hirdetések general/trade chat-ben. Marha nagy vicc az is, hogy a bottereknek ráadásul nem is ez volt a fő profilja, hanem RMAH-n kimenteni a pénzt. Röhögve fel tudták venni, csak egy paypal számlára. Semmi komolyabb ellenőrzés nélkül...
A ban itt szinte semmit nem ér... halottnak a csók. De mindegy, mondom ez ilyen lett. Csak nekem senki ne mondja, hogy tisztességesen, felkészülve (vagy legalább időben lépve) várták a bothadsereget és ez egy olyan dolog lenne, amit el kell fogadni, mert mindenhol így van...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #157 üzenetére
A goldfarmerek és -sellerek addig létezni fognak, amíg van olyan, aki vásárolni akar.
Ha meg nem tesznek ellene SEMMIT, akkor még inkább virágzik. Nem kell védeni a Blizzardod, mocskos pénzéhes banda, és jól elcseszték. Dől nekik a pénz, szerinted érdekli őket mi van a játékosokkal?... Ezzel a biztonsági bénázással meg mégjobban leszerepeltek.
-
Mr. Teddy
őstag
Ez a hátulütője, ha már nem csak játékaranyban megy a csencselés. Ilyen szinten üzletelős játéknál a védelmet már banki szerveri védelmek szintjén kell megvédeni, nincs mese.
-
AtHoS
nagyúr
És ez mennyiben is vetné vissza a goldfarmolást, ha RMAH-ban ugyanúgy el lehet adni?
Én viszont azt nem értem, hogy miért nem szüntetik meg a goldfarmolás alapját. Azt, hogy ne legyen értelme ilyenbe belefogni.
Persze elméleteket tudok gyártani és lenne is gazdasági alapja.Bár, ha jobban belegondolok, akkor ha Én lennék a gazdaság orientált fejlesztő, akkor addig hagynám, hogy legyen értelme és csak bannolgatnám az accokat, míg a gazdasági részen kiszámolt bevételt az új eladásokból el nem érik és csak utána alakítanám úgy ki, hogy ne is legyen értelme ilyennek nekiállni. Utána nyomnám befelé az új tartalmat és jönne megint a hype, amire sokasodna ismét a játékosok száma. természetesen ez erősen egyéni elképzelés
Ren Hoek #132
WoW-ban milyen sűrűn kerülnek új tartalmak a játékba?Az MMO-k kimaradtak az életemből, így értelem szerűen a WoW is.
-----------------------------------------
A cikkhez is hozzászólva:
Most ez a Battle.net feltörés csak a Diós társadalmat érinti?
Mert nem nagyon olvastam ezirányú WoW-os tartalmú hozzászólást eddig a topikban vagy csak nem ismertem fel ezeket-----------------------------------------
A játékot illetően pedig:Nem tartozom a 24/7-es játékosok közé, de nem is tartom magam zöldfülűnek.
Május óta 2 karaktert (Wizard, DH) sikerült infernóra elvinnem, ahol act2-ben elakadás jelenséget sikerült elérnemNo, hát ez van, de napi 2-3 óra játékkal (van mikor más elfoglaltságok miatt napokig nem is tudok játszani) ennyire telik csak tőlem és fórumok olvasgatására sincs igazán időm mellette (D3 topikban is elakadtam június elején időhiány miatt). Most monkot toltam és tegnap éppen sikerült Hellre kerülnöm vele (barátom is távolsági karikat visz elsőre, így gondoltam támogatásnak jó lesz egy monk hozzá)
Május óta sikerült kb. 120 órát játszanom sosóval és közel 100 órát DH-val.
A gear ami alapja egy jó infernós karakternek messze van az elvárttól. 11 milla körüli goldot sikerült összeszedni ezen idő alatt, amiből 5,5 milla jelenleg is megvan.Nem érzem pénzkidobásnak a D3-ra költött pénzt és nem is untam meg. Nem vagyok HC játékos, így inferno vége számomra még elég messze van a jelenlegi tapasztalatok alapján (bár 1.0.3 patch előtt játszottam utoljára a sosóval), sőt még act3-at is eléggé elérhetetlennek tartom a jelenlegi felszerelésekkel.
Coop játékban eddig csak barátommal játszottam, de ott én jóval felszereltebb voltam már és csak segíteni mentem be hozzá. Érdemi coop játékot még nem toltunk, de remélem eljön majd még az az idő is
-------------------------------------------
Nem ismerem a játék mennyire "modulos" felépítésű, de a többek által is hiányolt side quest, random event, stb. dolgokat el tudom képzelni, hogy hozzá fogják később adni. Legalábbis gondolom, ha úgy csökken a játékosok száma, ahogy itt a topikban készpénznek veszik sokan, akkor biztosan lesznek lépések.Kicsit belenéztem az 1.0.4-ben tervezett változtatásoknak. Olvastam 1-2 örvendetes dolgot viszont ezek fényében látszik, hogy nagyon kapkodva adták ki a játékot. Bizonyára a gazdasági érdekeket szem előtt tarva sikerült ezt kapnunk.
-
törölt tag
Grat Blizzard
-
Ren Hoek
veterán
válasz
hackeeeee #147 üzenetére
Nem személyes véleményekre alapozom az endgame fogalmát, hanem sok százezer játékoséra. Az általam említett játékokat ma is játsszák (Sc1-re gondoltam konkrétan...) és még fogják is jóideig. Teljesen más kategóriájú játékok, de még is hatalmas rajongótábor játssza őket a mai napig valamiért. Ahogy a sakkot... Szerintem ez az endgame.
Szerk: A D2-ben is óriási endgame volt, csak mára már elavult. Ezért vágyakoztak most nagyon sokan valami olyanra, amiben ezt folytathatták volna.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ren Hoek #146 üzenetére
A Starcraft egy teljesen más vonal, sztem. Ott meg azért ment a hiszti, hogy szétszedték 3 részre..
Minecraft-tal pedig pl. Én nem vagyok hajlandó játszani, sehogy nem köt le.
Annyira szubjektív ez, hogy kinek mi tetszik, és mi nem.. Lehet ezt feszegetni hónapokon át is akár, de akkor is csak vélemények lesznek, nem több, ami valakinek tetszik, valakinek nem.
Ilyen minden játéknál volt/van/lesz....
Én akkor is azt vallom, hogy teljesen más irányba fejlesztették ezt a részt, mint az elődöt. Persze akkoriban a 2 is nagy szám volt, ezt meg kell hagyni. Mindig jön, hogy "többet vártam".
-
Ren Hoek
veterán
A D1 és D2 között óriási különbség volt, minden téren. A D2 és D3 között meg szinte alig. Sőt, még inkább leegyszerűsítették, lebutították valamilyen szinten. Újra eladtak valamit, kornak úgy ahogy megfelelő, szebb köntösben. Mert a név, meg a pénzkeresés lehetősége úgyis eladja. A D2-nél is mekkora sírás lett volna, ha ugyan úgy egy helyszín van, száz szint lefelé.
A játékmenet meg önmagában nem olyan zseniális mint mondjuk egy Worms, amit még ma is szívesen tolok haverokkal, vagy Minecraft, a határtalan LEGO feelingjével. Pedig story-nak nyoma sincs. Vagy Starcraft ami e-sport... Na ez az igazi endgame szerintem. (D2-ben is volt ilyen, más buildet felhúzni, a ladderek, PvP...stb) -
zone
őstag
válasz
#57919488 #137 üzenetére
Mintha az előző két részben nem ez lett volna az endgame? A Diablo-ról beszélünk, ez a "fórumok tele vannak sírással" meg sehol nem újdonság. Aki szerette az előző részeket, az tudta, hogy mire számítson.
A legtöbb RPG alatt nyilvánvalóan a hasonló hack-n-slash ARPG-t értettem, tehát Dungeon Siege, Sacred, Titan Quest, Hellgate London, Torchlight.
-
freeknight
őstag
"nincs semmi jele annak, hogy üzleti adatokhoz is hozzáfértek volna - mint például hitelkártyaszámok"
Kérdés, hogy a Blizzard ezt milyen jogon tárolja?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
#57919488 #139 üzenetére
De valahogy annyira gagyinak tűnik, hogy az hihetetlen. Nem akarom bántani, biztosan tuti jó lesz, de ez nekem már nagyon gyerekes. Valahogy ezzel már nem tudnék azonosulni. Még ha Worms féle vicces játék lenne, de azért nem az. A D3 jóval komolyabbnak tűnt, legalább stílusra.
-
törölt tag
Látható mennyire állta meg a helyét, a fórumok tele vannak azzal, hogy unalmas lett mert nincs mit csinálni farmon kívül.
Legtöbb RPG-ben? Dragon Age-ben, Oblivion, Fallout3, Skyrim, Two Worlds 1-2, Gothic-ok Witcher-ek...? A legtöbb RPG-ben a skillek feloldásán-alkalmazásán, küldetéseken múlik sok minden és a gear kb. egy kis részét teszi ki egy jó RPG összetettségében. Ez a gearelődés MMO-kban lett csak baromi nagy divat, hogy a játékosoknak legyen miért játékban maradni.
-
f_you
tag
"Diablo 3-al az a baj, hogy kicsit felturbózták és jobbá tették a D2-nél és ennyi"
Szerintem inkább lebutították. D2-t évekig csiszolták mire jó lett, erre D3-at kiadják úgy, mintha nem is lenne semmi tapasztalatuk ilyen téren :S Mintha egy indie játék lenne, komolyan.Amúgy én is már csak a pénz miatt játszom vele, tényleg egész jól lehet "keresni" ha az ember bírja a farmolást.
Annak a több millió játékosnak pedig elég nagy része bot, és elég nagy része aki már abbahagyta, és valószínűleg vissza se néz többet. Majd kíváncsi leszek hányan veszik meg az első kiegészítőt. -
zone
őstag
válasz
#57919488 #133 üzenetére
"a Diablo-ban ez nem állja meg a helyét"
Mi? Ezt ugye nem mondod komolyan? Nemcsak a Diablo-ban, de a legtöbb RPG-ben is mindig a jobb gear szerzése a lényeg.A goldsellereket pedig egyszerűen ki lehetne irtani, egyszerűen le kellene tiltani a játékon belüli gold tradet és az AH-ra korlátozni. RMAH-ban pedig csak goldot lehetne árulni, tárgyakat nem. Aki valódi pénzt akar költeni, az vehetne goldot, abból pedig tárgyat, így nem lenne két elkülönülő részre osztva az AH, mert most a jobb cuccokat csak pénzért lehet megvenni.
-
scope2007
addikt
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #131 üzenetére
Jah de amíg a WoW-ba folyamatosan jön az új content, meg erős endgame van, itt semmi ilyen nincs. Ezért látható, hogy tömegével hagyják itt a játékot a userek... Szerintem egy ilyen játéknál nehezen becsülhető a szerverpark. Elején óriási túlméretezés kell, aztán ha ilyen szinten leívelőben van mint most, akkor meg üresen konganak. Persze biztos van erre valami bérlési mód vagy ilyesmi.
-
Wolverine
félisten
válasz
Ren Hoek #118 üzenetére
A szerverpark egész jól becsülhető, pláne a WoW tapasztalatai után. A Blizzard azt nem találta el, hányan akarják megvenni a játékot (a legoptimistább becsléseikkel is alálőttek az érdeklődésnek). Az meg cseppet sem lett volna gazdaságilag kifizetődő, ha rögtön a legoptimistább becslés duplájára méretezik a szerverparkot.
-
waporka
tag
mire jó ez?
-
olbaidhun
őstag
azért szimpatikus, h a blizzard erősebb védelemmel készült fel... mint pl a sony
-
törölt tag
Nagyon egyszerű sajnos, nézzük csak a COD részeket. Minden évben csak egy szánalmas DLC új skin, map... semmi lényeges tartalom mégis mindig kimagaslóan jó eladásaik vannak. Itt sincs semmi olyasmi amit 10 évig csináltak volna, ha ez igaz lenne akkor a PvP azonnal benne lett volna és nem utólag fél évvel később fejlesztik bele, 1 max 2 évet ha foglalkoztak ezzel a játékkal.
Amire akarok utalni az maga a reklám.
Ha ehhez kiegészítőt akarnak majd eladni na akkor már nagyon durvát kell alkotniuk , ha ráfekszenek akkor a Blizzard azért meg tudja majd oldani de még az alapjátékhoz is sok idő kell. És ott már nem a reklám számít majd ha visszatérő vevőket is akarnak. -
catroot
veterán
Egyszerűen gyönyörű, hogy nem enged be a fiókomba a tegnapi jelszóváltoztatás után.
Sőt, most már meg sem tudom változtatni a fiókom, mert "elvileg" nem létezik.
-
Huma
addikt
A Diablo 3-al az a baj, hogy kicsit felturbózták és jobbá tették a D2-nél és ennyi. Ennél többre lett volna szükség. Ma már jóval nagyobbak az igények mint régen.
Nem tudom mit gondolt a Blizz. Azt hitte, hogy tartalom nélkül évekig fognak játszani vele az emberek? Néhány fanatikust leszámítva mindenkinél kifullad a játék max pár hónap alatt.A mai játékok többségéhez mérve jó játék, viszont a D3-om névtől jóval többet várt volna az ember. És ezek nem lehetetlen, hanem nagyon is megvalósítható elvárások voltak. A Blizz nem élt a lehetőséggel, hogy újra valami nagyot alkosson.
-
Karma. Ez már nagyon kijárt nekik.
-
janos666
nagyúr
Ez a hegyes fülű lány melyik Blizzard játékból van?
(Gondolom WoW, csak ott kb. 200 poligongól el van intézve.)
-
-
Иван
őstag
válasz
#57919488 #117 üzenetére
Én még kitartok a VALVe mellett is, bár a CSGO elég rókabőr szagúnak tűnik most. Azonban eddig minden játékuk megérte a pénzt, kikapcsolt és nem is voltak eget rengetően drágák.
Azonban ez a kis fórumos intermezzo nekem valahol bebizonyította, hogy a d3-mat nem érdemes megvenni. Akármelyik oldalt is nézem.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
#57919488 #117 üzenetére
Valami gyökeres modellváltás kéne, kis indie studiók, Kickstarter projectek stb... Alapból ez D3-as online modell tudta először kiirtani a warezt. Olyanok vették meg a D3-at, borsos áron, akik életükben nem vettek még játékot, csak warezoltak... Ezért kellett volna egy világmegváltó, odab*szós játékot csinálni, hogy ne mondhassák az emberek, "basszus fizettem érte egy csomó pénzt, legyen olyan is!" és nem azt, hogy "Soha a büdös életben nem fizetek többé játékért"... A Blizznek minden erőforrást, minden fejlesztőt rá kellett volna állítania, hiszen a név és az, hogy nem warezolható előrevetítette a totális üzleti sikert. Tudták is. Biztos üzleti siker mellett, bele kellett volna ölni a milliókat tiszta szívvel.
A folyamatos online játék viszont óriási nehezen menedzselhető és becsülhető szerverparkot igényel, sok kellemetlenséggel. Ezért kéne valami offline arm procis kis USB kulcs, ami számolja az AI-t mobokat stb. Atom titkosítással, kód csak befelé mehetne firmware uptade formájában...Egy ideig kitartana.
Ezzel ki lehetne váltani a szervereket, az account feltörést, adat lopásokat, és a warez-t is. (Azoknál a single játékoknál, ahol nincs multi, vagy nem akarnak multizni az emberek...)
-
Huma
addikt
Ren Hoekkel értek egyet.
Amúgy a Blizz olyan amatőr hibák sorozatát vétette el a D3-al kapcsolatban, hogy nagyot csalódtam a cégben. Egész eddig etalonnak számított számomra a Blizzard.
Sajnos már csak az árnyéka régi önmagának. -
vante
aktív tag
Biztonsági kérdést hol lehet megváltoztatni?
-
Ren Hoek
veterán
Félreérthetően írtam. Nem a banolásra kellett volna koncentrálniuk, már későn, hanem a botolás ellehetetlenítésére, már az elejétől. Na meg a fekete piac kivégzésére. A valódi pénz levételét pedig jóval meg kellett volna szigorítani, ahogy az online pokernél is van (személyi fénymásolat, személyes telefonos support ellenőrzés) A paypal szinte nulla biztonsági szint...
Mi értelme botolni úgy, ha a goldot feketén nehéz, veszélyes, vagy lehetetlen, eladni. RMAH-n értékesítve, meg igazolni kell magad ki vagy... így nem sokan mertek volna 200 bot acc-al és 200 személyivel csalni...
"Banol 1000 ilyet, maris 1000x60 euro jon be a jatek eladasabol ujra. "
és igen! Itt jön be az, hogy a jó édes anyját a Blizz pénzéhes bandájának... Viszont mégis azt mondom, hogy több bevételük és jóval több játékosuk lenne hosszabb távon, ha a fenti lépéseket megcsinálták volna. Ez a "gyorsan megszedem magam" tipikus esete.
-
vittuka
aktív tag
válasz
Ren Hoek #110 üzenetére
Ne viccelj, persze hogy banol folyamatosan a blizz.. Szerinted nem szurik ki ezeket? Beszeltem par sraccal akinek a hazajaban lehetosege sincsen megvenni a jatekot uzletben, csak neten keresztul tudja. Az meg 60 euro, itt veszik azok is akik botoznak. Banol 1000 ilyet, maris 1000x60 euro jon be a jatek eladasabol ujra. Nagyon jo uzlet ezeket banolni folyamatosan, ettol lett 10 millio az az eladas is..
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #106 üzenetére
Láthatóan semmit sem tettek a botok kivédése ellen, már az elejétől kezdve. Mikor is volt az első ban hullám? Miért is mennek még GF botok manapság is 24/7 indulás óta? Miért is nem tud egy automata megkülönböztetni egy játékost a bottól, amelyik 24/7 játszik, és minden érték ellenszolgáltatás nélkül kivándorol más acc-okra? (Komolyan, NINCS a Földön az az asian gyerek, aki így játszana.) Milliárdokról van szó, nem arról, hogy pár hét alatt összebotolok pár millát.
Elég lett volna ha a gold eladást ellehetetlenítik, ahogy tegnap írtam. Nagy piros feliratok a usereknek, hogy tilos feketén goldot venni. EULA-ba ütközik, acc ban jár érte, vagy minimum a gold elkobzása, vagy zárolása. Sokan szarul jártak volna itt is, ugye?
5 perc alatt írok olyan algoritmust, ami kiszűri, hogy egy acc-ról illegálisan adnak el sok goldot (nem csak kölcsön adsz havernak pár millát) , vagy átjátszóállomás...Ha a sok százezer ebay-en/ vaterán / shop portálokon elköltött euró, RMAH-n ment volna keresztül, akkor sokkal jobban ellenőrízhető lett volna, és esetleg casual playerek zsebében végzi, nem "EULA törvényszegőkében".
(#107) vittuka: Lényegében ennyi. Ennek a játéknak is kb ~6-10 órás az érdemi végigjátszása.
Offolás befejezve részemről.
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
Wazz, ez nem kutya! Tudhattak valamit azok a hackerek
-
vittuka
aktív tag
Gyakorlatilag nem ertem amugy hol a problema. A legtobb jatek amit kiadnak az utobbi evekben 6-10 ora jatekidovel rendelkezik. Ennel meg igy is tobbet kapott mindenki a diablotol, szoval semmi gond nincs, max tobbe kerult par ezerrel.
-
Wolverine
félisten
válasz
Ren Hoek #103 üzenetére
A valós idejű botirtás nem lehetséges több tízezer fős, csak ezzel foglalkozó GM-horda nélkül, és ennyi pénze (meg megfelelő mennyiségű irodája) a Blizzardnak sincs. Az automatizálás nem megoldás, mert nem lehet egyértelműen felismerni emberi ellenőrzés nélkül, ki bot és ki az, aki maga farmol.
#102: "És akkor még mikor hackelték az embereket az elején akkor azt mondta minden idióta,hogy Blizzard is hack proof! Get an authenticator !!"
Ez nem is változott. Olyan adatokat nem szereztek meg, amelyekkel be lehetne lépni bárkinek az accountjára; és minden eddigi acc-lopás eredete user error maradt. Lehet arcoskodni, hogy "ez nálam biztosan nem így történt", de tapasztalataim szerint minden esetben bebizonyosodott, hogy tényleg az volt. -
Ren Hoek
veterán
-
vittuka
aktív tag
válasz
Ren Hoek #103 üzenetére
Jatszani sem lehet idoraforditas nelkul.. Akit szorakoztat es esetleg lesz valami jo drop is, az konnyen visszaszedheti amit befektetett. En aki tortenetesen szeretek a profitra menni, van olyan cucc amiert leteszem a 60 eurot. Ha valakit zavar hogy mennyiben volt a jatek es van egy jo cucca, maris itt vagyok hogy visszaadjam. Persze a cuccnak ernie kell biztonsaggal legalabb 100-at, de remelem erted mit mondok.
Raadasul akiknek a kornyezetemben a legjobb dropjuk volt, azok pont nem napi 8 orat ultek ott, hanem hetvegente jatszottak par orat osszesen. (infernon persze, oda el kell jutni hozza)
-
Ren Hoek
veterán
Azt mondom, hogy mindenki maga ügye, aki pénzt keresett vele az tegye, legyen vele boldog... de nekem ne mondja senki, hogy olyan baromi egyszerűen és könnyen időráfordítás nélkül vissza lehet hozni több 100 eurót. Ezt nagyképűség állítani.
Ismétlem, nem mindenkinek van hozzá érzéke és kedve, egyszerűen sokan csak játszani szerettünk volna. Ezér nem mentség az, hogy prémium árú a játék.
Szerk:A fekete piac: korábban már kifejtettem a fő fórumban, hogy ez a blizz hibája. A fekete piacot és a botokat 1:1-ben ki kellett volna irtani, hogy a játék beli gold-os eu piac is versenyképes legyen (ezt egy huszárvágással megölték, hogy lehet versenyezni 0.25-eu min ár mellett? nevetséges) Az általad említett játék ár visszahozás is 10000x könnyebb lett volna, ha a millió eurók a casual játékosok zsebébe vándoroltak volna, nem a botterek, illegal gold sellerek, és AH hiénákéba...
-
Specter
tag
válasz
Ren Hoek #100 üzenetére
"Mivel a játék AH-ra és RMAH-ra épül, ezért ez lehetetlen ezzel a fajta droppal. Sajnos."
Pont ettől érzem azt,hogy ez a játék nem a miénk...
Csak egy csapda, egy felvezetés ,hogy lehúzzanak minket még több pénzzel.. (mintha az a horribilis játék ár nem lenne elég pénz nekik..)Még a legundorítóbb F2P játékok se visznek végbe ilyen szintű lehúzást :\
És akkor még mikor hackelték az embereket az elején akkor azt mondta minden idióta,hogy Blizzard is hack proof! Get an authenticator !!
Most meg nesztek.
Aki ezek után megbízik ebbe a cégbe és játékaiba az tényleg kb megelégszik azzal,ha mocskot ehet reggel délben este tányérról.
És most ez nem úgy van,hogy "egyéni vélemény".
Nem.Mi vagyunk a játékosok.
Nekünk készül a játék. Mi vagyunk a vevő. Mi vagyunk akiknek az igényeit ki kell elégíteni.
És minket kell szórakoztatni és előtérbe helyezni.
Erről szól a játék készítés.És ezek a pofátlan nagy cégek folyamatosan olyan helyzetben tartanak minket ahol mi - a játékosok - vagyunk a legkisebb mértékben számító dolog az egész világon.
És megtehetik.
Tudjátok miért? Mert akkor is megveszik az emberek a termékeiket és tovább supportálják őket. Hiába vannak eltaposva kb.
(Ezt most nem csak Activision-Blizzardra értem) -
vittuka
aktív tag
válasz
hackeeeee #99 üzenetére
Persze, azonnal paypal-ra lehet kiszedni az eurot, rendesen sarcol a blizzard ugyan, de kezzel foghato lesz ha onnan bankkartyara tolod egybol. Az amerikaiak szoktak azt mondani, hogy "paypal money". Mintha azt mondana, hogy monopoly penz..
Nem, ez rendes love lesz azonnal amint a magyar bankodhoz eljuttatod. (1 nap mire a blizz kiutal, onnantol 3 nap mire a paypal a szamladra rajta, onnan meg lehet setalni az automatahoz.)
Ha bnet accra teszed akkor nehezebb a dolog mert vagy naluk vasarolod le, vagy veszel valamint az rmah-ban amit ujra eladsz mar ugy, hogy paypal-ra keruljon.Semmi szanakozas, csak sokan a jatek vetelarat hoztak fel, hogy tobbet vartak. Vissza kell szedni szepen es akkor nem kell ezen gondolkodni hogy mennyibe kerult. Onnantol ahogy visszajon, mas is szorakoztatobbnak fogja erezni a dolgot.
Ha vegig tudod tolni azzal amit drop-ol, nem keres belole tobbet a blizzard ez teny, nem is vitatom de mar az elejen le volt tisztazva honapokkal a megjelenes elott. Bar ott azt hangoztattak, hogy nem akarjak hogy feketepiac legyen mert nem biztonsagos annak a szegeny embernek aki 2000 dollarert vesz fegyvert. A feketepiac hozzateszem most is remekul mukodik, egy 20 millios gem-re az emberek nem akarnak 3 millio aranyat adozni, inkabb eladjak 18 millaert es mindenki jol jar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- Filmvilág
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hardcore café
- 24 Hours of Le Mans
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged