Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
... de nem értem, pl 150 int, 110 vit, 630 loh, 710 dps-es axe, nem egy nagy cucc... de simán használható, és 3-adjára jön vissza... Többször is néztem, az enyém volt a legolcsóbb. Ritkán volt alatta fegyó. Több allres-es, meg cdam-os is cuccom is van (nem csak ami barbáron volt, hanem a pár jó amit találtam még korábban)... de mindegy már nem érdekel, inkább elmegyek vidékre pár napra, ahol nincs net és addig se idegelem magam, az AUCTIONS (10) feliraton, mert már veszettül irritál...
Köv lépés az lesz, hogy fizetek 5% goldot annak aki elnyomja a cuccaimat
Ha az se jön be, akkor eladom 10K-ért mindet...'szt vigyék itt fórumon
Mellesleg kereken 24 órája kb halott az AH, sokak nem tudnak semmit se venni..én sem... Nemrégiben is ez volt, csak más hibaüzenet miatt.
-
Ren Hoek
veterán
Barbárom cuccait árulom + pár talált motyót... 10/10 jött vissza már harmadjára. Leárazom, cserélgetem, bújom az AH-t, és EGYETLEN EGY darabot nem vittek el belőle, egy ideje már. Pedig voltak cuccok amiket jóval olcsóbban adom, mint a legolcsóbb...100-800 ezer közötti átlagárakkal...Régen nekem az AH is sokkal jobban ment. Én vagyok a balfasz biztos. Nekem nem megy. Türelmem sincs már hozzá, mint az elején.
Átlagos cuccokat lehetetlen kb eladni RMAH-n, és mostmár lassan AH-ban is. Az igazán menő jó cuccokat persze hogy el lehet sütni, azok mennek is 10 millákért, meg euróért... A1-et farmoltam elég sokat, legtöbb ami kijött az egy 3 millás gyűrű volt. Amit eladtam, azt is inkább úgy vettem és flippelve eladtam.
Kíváncsian várom mi lesz, a nagy inferno elit nerf, MF és tárgy buff után... így is óriási mennyiségű cucc van AH-ban, vevő meg egyre kevesebb. A patch miatt pedig senki nem fog AH-ból vásárolgatni, max újra elkezd farmolni a jó cuccok reményében...Semmi item sink nincs a játékban. Legalább akkor semmisülnének meg a tárgyak egy idő után, de így egyre több és több lesz....Komolyan nem tudom pl mi lesz fél év múlva? 1000 egyforma csúcs gear fillérekért? Gold meg 10 Ft/1M?
"fillérekbôl" lehet farmolgatni infernót is, nem kell 30 millás gear.
WD-nek és Wizának is ilyen? Mi van ha én ezekkel szeretnék "játszani" .. nem farmolgatni, hanem tolni inferno-t.
-
Ren Hoek
veterán
Kezdem átlátni miért nem léptek fel. Ugyanis ha a kínai srác igazat mondott, 10000 botter volt akkoriban, akár 100-200 accal is. Gyanítom így simán lehet, hogy 1 millió account vásárlás botok miatt történt, ebben benne van a banolt szám is. Nagyon sokan annyit kerestek vele, hogy nem jelentett gondot az sem, ha többször bannolták az accot, megvették újra. (Azért a lopott acc-al botozás nem olyan egyszerű, hiszen legalább ebben gyorsan szokott lépni a blizz)
Ez csak elméleti szám, de mindjárt 60 millió euró bevételt jelent instant, tutira, biztosra, 100%-ra. Ami azt jelenti, ha ellehetetlenítik a botokat és a gold sellinget RMAH-ra terelik, akkor ugyan ezt a bevételt, 3-400 millió euró forgalom után kapják meg, ha RMAH-n forog (Pl 15-20% átlaghaszon tárgyak és goldselling után)
Kiszámolhatták, hogy inkább legyen 60 milla euró haszon a botterekből fixre és gyorsan, és ígyis-úgyis pörögni fog az RMAH tárgypiac... mint hosszú távon 3-400 millió eurós RMAH forgalom arany eladás után.Ötletem sincs mennyi tiszta játékos pénz csorgott át RMAH-n, de 3-400 millió euró az nagyon sok, forgalomban is... Ezek csak számok persze, lehet fele annyi nincs, lehet kétszer akkora.
Szvsz ezért nem léptek fel... ha a számolásom helytelen, akkor a saját hosszú távú bevételük se érdekli őket, és lesz*rják a játékot, ígyis úgyis 10 millió acc-ot eladtak, és billenős kamazzal hozták a pénzt RMAH-n, a többiért meg mosom kezeimet...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #165 üzenetére
Van de belefér a határok közé, annyira nem nyilvános.
Arról van szó, hogy pár 1000 olyan bot, ami egy normál játékos szintjén működik, vagy azért hogy a gazdája jól felöltözzön, nem tette volna tönkre a gazdaságot. Mivel ekkora óriási piaca volt/van a fekete aranynak ezért 1000x-esen megérte botot működtetni, vagy AH botozni, mely mindkettő felelős azért, hogy itt tart a piac.
Másrészt azért nagy bűn ez, mert mondom, ha RMAH-n zajlott volna mindez a gold kereskedelem, ugye mennyivel jobb lenne most farmolgatni? Mennyire jó érzés lenne, hogy RMAH-ra feltett 1M aranyad, még mindig 4-5 eurót érne, úgy, hogy pillanatok alatt elviszik? Euróból lehetett volna eu piacos cuccokat venni, sokszorta jobban pörögne az egész, és lenne endgame is kb.
Csak hát lenyúlták a sokmillió eurót. Ilyen egyszerű. Megelőzhető lett volna ez a dolog, az RMAH fokozottabb ellenőrzésével, és az illegal gold eladás üldözésével.
(Megnéztem...természetesen még mindig megy a chat-ben a gold eladás. Nah erre azért már igazán rá lehetne tolni egy auto mod-ot...)
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #163 üzenetére
Nagyon sok kárt okozott a gold eladás maga, sőt talán nagyobbat, mint az, hogy kivitték RMAH-n a pénzt. EULA ellenes, mégis simán elnézett dolog. Annyit értek kihirdetés alatt, hogy lenne egy nagy piros számláló, hogy ennyi acc-ot bannoltak azért, mert ebay-en aranyat vásároltak. Visszatartó erő.
Vesz valaki 10 milla goldot, másnap bannolják a sellert, a vásárló meg kap egy Warn-t + lenullázzák a goldját (vagy egyéb anyagi büntetés), ha mégegy ilyen eset előfordul akkor acc ban. Mivel aranyat venni mindig is 100x jobban megérte kintről, így már jóval kevesebben mernének belevágni az utcai fogyasztók. Jóval kevesebb vásárló lenne, botolni se érné meg. (annyira)... RMAH-n meg pörögne a gold eladás, úgy ahogy kellene. Nem tudom felfogni, hogy anyagilag miért éri meg ez jobban a Blizzardnak a mostani helyzet, de biztos kiszámolták.
Szingapúrban halálbüntetés jár a drogozásért, nincs is utcai drogpiac...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #161 üzenetére
Goldátadás megszüntetése/szigorítása. Automatikus AH, RMAH ban, akinek az acc-járól aránytalanul túl sok érték áramlik ki.(Ember nem játszik így, ugyanis). Büntetés azoknak akik vásároltak botolótól. Chat ban hosszú időre gold eladásért. Mindenhol nagy feliratok, hogy gold zárolás, warn/tempban/accban az illegál gold vásárlásért. Precedens acc ban esetek kihirdetése, "így jár aki goldot vesz". RMAH biztonság növelés... ezek csak pár alap lépés lett volna, hogy ne 1000000 milliárd gold pörögjön most feketén. Ezek közül semmit nem csináltak meg...
Ehelyett kibannoltak egy csomó botot, egy hónappal indulás után, ami már marha nagy kárt okozott... Minden megy ugyan úgy tovább. Piac egyre katasztrofálisabb.
Így érte meg, és így érte meg gyorsan megszedni magát a Blizznek.
Mindezt csak azért írom le, mert nehogy már a vásárlók legyenek a hibásak. Eleve ha vásárolni se lehetne, vagy nagyon veszélyes lenne, 10-ed annyi vásárlás nem lenne... -
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #159 üzenetére
Gold selling ellen semmit se tettek/tesznek. Csupán az érték átadása is több 100 vagy 1000 milliárdnyi bot arany megjelenését eredményezte a piacon, több százezer, vagy millió euró külső forgalmat generálva a bottereknek...Legutóbb mikor néztem pár hete, még simán mentek a hirdetések general/trade chat-ben. Marha nagy vicc az is, hogy a bottereknek ráadásul nem is ez volt a fő profilja, hanem RMAH-n kimenteni a pénzt. Röhögve fel tudták venni, csak egy paypal számlára. Semmi komolyabb ellenőrzés nélkül...
A ban itt szinte semmit nem ér... halottnak a csók. De mindegy, mondom ez ilyen lett. Csak nekem senki ne mondja, hogy tisztességesen, felkészülve (vagy legalább időben lépve) várták a bothadsereget és ez egy olyan dolog lenne, amit el kell fogadni, mert mindenhol így van...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #157 üzenetére
A goldfarmerek és -sellerek addig létezni fognak, amíg van olyan, aki vásárolni akar.
Ha meg nem tesznek ellene SEMMIT, akkor még inkább virágzik. Nem kell védeni a Blizzardod, mocskos pénzéhes banda, és jól elcseszték. Dől nekik a pénz, szerinted érdekli őket mi van a játékosokkal?... Ezzel a biztonsági bénázással meg mégjobban leszerepeltek.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
hackeeeee #147 üzenetére
Nem személyes véleményekre alapozom az endgame fogalmát, hanem sok százezer játékoséra. Az általam említett játékokat ma is játsszák (Sc1-re gondoltam konkrétan...) és még fogják is jóideig. Teljesen más kategóriájú játékok, de még is hatalmas rajongótábor játssza őket a mai napig valamiért. Ahogy a sakkot... Szerintem ez az endgame.
Szerk: A D2-ben is óriási endgame volt, csak mára már elavult. Ezért vágyakoztak most nagyon sokan valami olyanra, amiben ezt folytathatták volna.
-
Ren Hoek
veterán
A D1 és D2 között óriási különbség volt, minden téren. A D2 és D3 között meg szinte alig. Sőt, még inkább leegyszerűsítették, lebutították valamilyen szinten. Újra eladtak valamit, kornak úgy ahogy megfelelő, szebb köntösben. Mert a név, meg a pénzkeresés lehetősége úgyis eladja. A D2-nél is mekkora sírás lett volna, ha ugyan úgy egy helyszín van, száz szint lefelé.
A játékmenet meg önmagában nem olyan zseniális mint mondjuk egy Worms, amit még ma is szívesen tolok haverokkal, vagy Minecraft, a határtalan LEGO feelingjével. Pedig story-nak nyoma sincs. Vagy Starcraft ami e-sport... Na ez az igazi endgame szerintem. (D2-ben is volt ilyen, más buildet felhúzni, a ladderek, PvP...stb) -
Ren Hoek
veterán
válasz
#57919488 #139 üzenetére
De valahogy annyira gagyinak tűnik, hogy az hihetetlen. Nem akarom bántani, biztosan tuti jó lesz, de ez nekem már nagyon gyerekes. Valahogy ezzel már nem tudnék azonosulni. Még ha Worms féle vicces játék lenne, de azért nem az. A D3 jóval komolyabbnak tűnt, legalább stílusra.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #131 üzenetére
Jah de amíg a WoW-ba folyamatosan jön az új content, meg erős endgame van, itt semmi ilyen nincs. Ezért látható, hogy tömegével hagyják itt a játékot a userek... Szerintem egy ilyen játéknál nehezen becsülhető a szerverpark. Elején óriási túlméretezés kell, aztán ha ilyen szinten leívelőben van mint most, akkor meg üresen konganak. Persze biztos van erre valami bérlési mód vagy ilyesmi.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
#57919488 #117 üzenetére
Valami gyökeres modellváltás kéne, kis indie studiók, Kickstarter projectek stb... Alapból ez D3-as online modell tudta először kiirtani a warezt. Olyanok vették meg a D3-at, borsos áron, akik életükben nem vettek még játékot, csak warezoltak... Ezért kellett volna egy világmegváltó, odab*szós játékot csinálni, hogy ne mondhassák az emberek, "basszus fizettem érte egy csomó pénzt, legyen olyan is!" és nem azt, hogy "Soha a büdös életben nem fizetek többé játékért"... A Blizznek minden erőforrást, minden fejlesztőt rá kellett volna állítania, hiszen a név és az, hogy nem warezolható előrevetítette a totális üzleti sikert. Tudták is. Biztos üzleti siker mellett, bele kellett volna ölni a milliókat tiszta szívvel.
A folyamatos online játék viszont óriási nehezen menedzselhető és becsülhető szerverparkot igényel, sok kellemetlenséggel. Ezért kéne valami offline arm procis kis USB kulcs, ami számolja az AI-t mobokat stb. Atom titkosítással, kód csak befelé mehetne firmware uptade formájában...Egy ideig kitartana.
Ezzel ki lehetne váltani a szervereket, az account feltörést, adat lopásokat, és a warez-t is. (Azoknál a single játékoknál, ahol nincs multi, vagy nem akarnak multizni az emberek...)
-
Ren Hoek
veterán
Félreérthetően írtam. Nem a banolásra kellett volna koncentrálniuk, már későn, hanem a botolás ellehetetlenítésére, már az elejétől. Na meg a fekete piac kivégzésére. A valódi pénz levételét pedig jóval meg kellett volna szigorítani, ahogy az online pokernél is van (személyi fénymásolat, személyes telefonos support ellenőrzés) A paypal szinte nulla biztonsági szint...
Mi értelme botolni úgy, ha a goldot feketén nehéz, veszélyes, vagy lehetetlen, eladni. RMAH-n értékesítve, meg igazolni kell magad ki vagy... így nem sokan mertek volna 200 bot acc-al és 200 személyivel csalni...
"Banol 1000 ilyet, maris 1000x60 euro jon be a jatek eladasabol ujra. "
és igen! Itt jön be az, hogy a jó édes anyját a Blizz pénzéhes bandájának... Viszont mégis azt mondom, hogy több bevételük és jóval több játékosuk lenne hosszabb távon, ha a fenti lépéseket megcsinálták volna. Ez a "gyorsan megszedem magam" tipikus esete.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Wolverine #106 üzenetére
Láthatóan semmit sem tettek a botok kivédése ellen, már az elejétől kezdve. Mikor is volt az első ban hullám? Miért is mennek még GF botok manapság is 24/7 indulás óta? Miért is nem tud egy automata megkülönböztetni egy játékost a bottól, amelyik 24/7 játszik, és minden érték ellenszolgáltatás nélkül kivándorol más acc-okra? (Komolyan, NINCS a Földön az az asian gyerek, aki így játszana.) Milliárdokról van szó, nem arról, hogy pár hét alatt összebotolok pár millát.
Elég lett volna ha a gold eladást ellehetetlenítik, ahogy tegnap írtam. Nagy piros feliratok a usereknek, hogy tilos feketén goldot venni. EULA-ba ütközik, acc ban jár érte, vagy minimum a gold elkobzása, vagy zárolása. Sokan szarul jártak volna itt is, ugye?
5 perc alatt írok olyan algoritmust, ami kiszűri, hogy egy acc-ról illegálisan adnak el sok goldot (nem csak kölcsön adsz havernak pár millát) , vagy átjátszóállomás...Ha a sok százezer ebay-en/ vaterán / shop portálokon elköltött euró, RMAH-n ment volna keresztül, akkor sokkal jobban ellenőrízhető lett volna, és esetleg casual playerek zsebében végzi, nem "EULA törvényszegőkében".
(#107) vittuka: Lényegében ennyi. Ennek a játéknak is kb ~6-10 órás az érdemi végigjátszása.
Offolás befejezve részemről.
-
Ren Hoek
veterán
-
Ren Hoek
veterán
Azt mondom, hogy mindenki maga ügye, aki pénzt keresett vele az tegye, legyen vele boldog... de nekem ne mondja senki, hogy olyan baromi egyszerűen és könnyen időráfordítás nélkül vissza lehet hozni több 100 eurót. Ezt nagyképűség állítani.
Ismétlem, nem mindenkinek van hozzá érzéke és kedve, egyszerűen sokan csak játszani szerettünk volna. Ezér nem mentség az, hogy prémium árú a játék.
Szerk:A fekete piac: korábban már kifejtettem a fő fórumban, hogy ez a blizz hibája. A fekete piacot és a botokat 1:1-ben ki kellett volna irtani, hogy a játék beli gold-os eu piac is versenyképes legyen (ezt egy huszárvágással megölték, hogy lehet versenyezni 0.25-eu min ár mellett? nevetséges) Az általad említett játék ár visszahozás is 10000x könnyebb lett volna, ha a millió eurók a casual játékosok zsebébe vándoroltak volna, nem a botterek, illegal gold sellerek, és AH hiénákéba...
-
Ren Hoek
veterán
Úgy érzem a kommentjeidből szánakozás érződik azok felé, akik nem akartak, vagy nem tudtak pénzt keresni a játékból..."Luxus csak játéknak megvenni" LoL
Másrészt mi van, ha nem mindenki EULA-ba ütköző illegális arany eladásból akar pénzt keresni? Hanem mondjuk a "farmolt", goldot a karakterére költi, mert játszani szeretne. Meg kell érteni, hogy nagyon sokaknak nincs kedve karvalytökézni, meg AH hiénáskodni, és baromira nem szórakoztatja őket ez. (A nagyon nagy része csak monsztákat akar irtani...)
Nekem pl sokkal nagyobb szórakozás lenne, ha saját karakteremnek, saját drop jönne, és inf végéig meg lehetne csinálni a játékot magatalálósan - ahogy D2-ben is volt emlékeim szerint. Mivel a játék AH-ra és RMAH-ra épül, ezért ez lehetetlen ezzel a fajta droppal. Sajnos.
-
Ren Hoek
veterán
Jó, csakhogy nem mindenki dolgozni szeretne a játékkal. Nagyon sokan azért játszanak, mert ki akarnak kapcsolódni a munka / gyerekzsivaj után. Elég aberrált dolog, ha egy játék endgame-t a a "munkára" alapozzák.
Másrészt, azt elismerheted, hogy aki ezzel megkeres egy nyaralás árát, az legalább 100 órát beleölt a játékba, a karakterek megismerésébe, az AH-zás beletanulásába, esetleg farmolásba... Plusz másik 100-at az AH flipelésbe, fórumok bújásába, agyalásba stb. Ezalatt én inkább a szaktudásomhoz kapcsolódó munkával rég megkeresek adózva 3-400K-t, teljesítményfüggően, ugyan úgy gép előtt. Növelve a szakmabeli elismerésem, referenciáimat....de ez más téma... Csupán arra világítok rá, hogy aki nem botozik, nem csinálja nagyban több accal, vagy nem gyilkolja magát AH előtt 20 órát/nap, az ebből ló**** se fog látni óra/pénz arányban.
"Ez nem teljesen igaz, nem tartozom az ugyesebbek koze, de a megjelenes utan 2 hettel mar 3x-osan jott vissza a 60 euros ar.. Es ott meg csak feketen lehetett aranyat eladni. ;D"
Ja és mi van azokkal, akik 1 hónappal megjelenés után kezdték? ... Azoknak már nem pörög annyira az euró biznisz, mire beletanultak már 150 ft / 1M gold...A te idődben meg volt 3-4 ezer kb?
-
Ren Hoek
veterán
Jó de érted, amit megkaptunk D1-ben száz szint lefelé, az egy dolog. DE! Azután a D2-ben 100x többet kaptunk, minden téren. Ezek után valahogy elvárná az ember, hogy egy erős alapra ennyi év után lehetett volna rakni sok száz kis újítást. A fanoknak rengeteg sok ötlete volt, csak fülelni kellett volna kicsit. Kapásból 10 olyat tudnék felsorolni, amivel jóval többet érne a játék, jóval nagyobb endgame lenne és változatosság. Pl side questek? Nem Skyrim-et akarok, de... mikor először játszottam, kérdeztem is, miért nincsenek side questek? Ott az a sok NPC és semmi értelmük. Sokkal több random event, nagyobb hangsúllyal. Már ezért érdemes lenne többször végigjátszani. Ugyanis a játék alapja az, hogy nagyon sokszor végig kell játszani, sok fokozaton, sok karakterrel.
A játék árához kapcsolódóan, szerintem illene megnézni egy Skyrimet a maga összetettségével, grafikájával, lehetőségeivel és történetével milyen szint lehetett kifejleszteni.. ehhez képest mennyibe kerül (9000 Ft kb), és mennyibe kerül a D3. Nem egy kategória a kettő. Mégis megfordul az ember fejében, azért mert hack&slash, megszállottan vigyázni kellett, hogy még véletlenül se legyen egy kicsit sem több és összetettebb, mint a D2 ...12 éve?
-
Ren Hoek
veterán
Egyelőre én nyomát sem látom, hogy ezek be lesznek vezetve ősszel... Blizzardot ismerve ez még soká lesz nagyon. Mindenki eltűnik a barátlistákról, mindenki beunta már.
Infernot végigtolni több karakterrel, igazából semmi értelme nincs. Nekem egy játék végigjátszása akkor ér véget, ha véget ér a sztori. Jó van még szintezés meg cuccok stb... de az már jóval kevésbé szórakoztató.Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy visszaüljek a játék elé, bármit is csinálnak. Konkrétan a játék részéről beszélek, nem az AH/RMAH-ról. Azt még lehetne jóideig csinálni, bár már kifulladt azért az is, ahogy végtelen mennyiségű botfarm gold, a végtelen mennyiségű loot elárasztja a piacot, közben meg rohamosan fogy a játékokosok száma.
Ez csak a saját véleményem, tehát nem kell lekaszabolni érte.
Sokkal jobb lett volna, ha kiadják offline is, legalábbis egy idő után. Normális droprate-l a karakteremnek, AH szívás, szerverek nélkül. Ha pistike godmode-ba akart volna menni, hát tessék.Szóval, hogy őszinte legyek, én megbántam. Egy prémium áras játéktól sokkal többet vártam volna. Ezt a pénzt és időt elkölthettem volna akciós játékokra, vagy sok kis indie game-re, amik összesen 10x nagyobb szórakozási lehetőséget adtak volna. Kár, mert alapvetően egy erős D2 alapról induló, jó játékot lehetett volna összerakni, sok újítással, sokkal több contenttel, talán tartalmasabb sztorival. csak a pénzéhség sajnos nagyobb úr volt a Blizzardnál.
...de felesleges erről beszélni, vitatkozni. Saját vélemény, és igen elszomorító, mikor feltörnek egy b.net szervert. Offline móddal meg lehetett volna ezt akadályozni...
-
Ren Hoek
veterán
Milyen újításokra gondolsz? Content? Új mobok? Új ACT-ok? +10 LvL? Netán a PvP, aminek még híre sincs?
Vagy csak a szir-szar AH javítgatása, hogy több pénzt el tudj költeni (és az AH flippelés se működjön tovább, mert a botok mindent leütnek) + legendary,set buff, úgy, hogy a régiek elértéktelenedjenek, hurrá...Vagy mondj egy olyan újítást, ami miatt újra odaül a game elé az, aki már több karakterrel többször végigjátszotta a játékot, halálba unja a sztorit 10-edszerre, és szétfarmolta inferno-n a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest