- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
f_you
tag
"Diablo 3-al az a baj, hogy kicsit felturbózták és jobbá tették a D2-nél és ennyi"
Szerintem inkább lebutították. D2-t évekig csiszolták mire jó lett, erre D3-at kiadják úgy, mintha nem is lenne semmi tapasztalatuk ilyen téren :S Mintha egy indie játék lenne, komolyan.Amúgy én is már csak a pénz miatt játszom vele, tényleg egész jól lehet "keresni" ha az ember bírja a farmolást.
Annak a több millió játékosnak pedig elég nagy része bot, és elég nagy része aki már abbahagyta, és valószínűleg vissza se néz többet. Majd kíváncsi leszek hányan veszik meg az első kiegészítőt. -
törölt tag
Nagyon egyszerű sajnos, nézzük csak a COD részeket. Minden évben csak egy szánalmas DLC új skin, map... semmi lényeges tartalom mégis mindig kimagaslóan jó eladásaik vannak. Itt sincs semmi olyasmi amit 10 évig csináltak volna, ha ez igaz lenne akkor a PvP azonnal benne lett volna és nem utólag fél évvel később fejlesztik bele, 1 max 2 évet ha foglalkoztak ezzel a játékkal.
Amire akarok utalni az maga a reklám.
Ha ehhez kiegészítőt akarnak majd eladni na akkor már nagyon durvát kell alkotniuk , ha ráfekszenek akkor a Blizzard azért meg tudja majd oldani de még az alapjátékhoz is sok idő kell. És ott már nem a reklám számít majd ha visszatérő vevőket is akarnak. -
hackeeeee
Jómunkásember
Maga a story pedig sztem nagyon jó.
Teljesen más irányból fejlesztették, és rakták össze, mint az előző részeket, ami van akinek tetszik, van akinek nem. Tehát, innentől pedig szubjektív, hogy jó, vagy nem jó... Őszintén szólva Én is kicsit többre számítottam, de ettől függetlenül nem csalódtam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor jól tudtam... Én ugye annó csak regeltem egyet, a béta miatt, most pedig csak módosítanám, ha lehetne..
Jah, elvileg igen, de ugye a hír lényegében azt írja, hogy javasolják a pass cserét. Én cseréltem.
A módosításról tud valaki valamit? Tehát, hogy régebbi pass-t hagy visszaállítani a szerver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest