- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittuka
aktív tag
válasz
Ren Hoek #195 üzenetére
Nem, intes és dexes cuccok nem olcsók, act1-hez még lehet vásárolni mondjuk oda simán elég 20k dps meg 30-40k hp. Barbárnak life on hit, allres és main stat, vit. Gondolom nem ezeket árulod, amin meg nincs extra 10k.
De nézegeti az ember az ah-t és kifogja a jó cuccokat olcsón. Nyilván az benne van, hogy aki játszani akar csak, az rossz játékot vett mert ennek a fele kereskedés, bár minket szórakoztat a játék ezen része is. Megértem hogy sokan ezt nem kalkulálták bele, de azok végigmehettek simán 2 fokozaton.
-
Huma
addikt
válasz
Ren Hoek #179 üzenetére
Én is úgy látom, hogy a Blizz eladta magát. Ami igen sajnálatos.
Sosem fogom megérteni azt mérhetetlen kapzsiságot ami az ilyen embereket hajtja.
Nekem a becsületem és a jó hírem többet érne mint pár koszos bankó. Márpedig a Blizz úgyis betegre kereste volna magát a D3-al, ha becsületesen játszik. Magyarul egy kis extraprofitért odavetette a jó hírnevét. Nem biztos, hogy ebből a későbbiekben nem származik káruk.Ahogy a mondás is tartja, akinek sok van, az még többet akar.
-
Wolverine
félisten
válasz
Ren Hoek #160 üzenetére
Mit vársz? Valós idejű chatfigyelést? Ahhoz több tízezer ember kéne. Jelenteni kell a hirdetőket, és szépen ki lesznek rugdosva a játékból. És még mindig fenntartom: minden ilyen játékban azért vannak goldsellerek, mert van, aki vásárol tőlük. Ha nem lenne, akkor nem lennének jelen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ren Hoek #146 üzenetére
A Starcraft egy teljesen más vonal, sztem. Ott meg azért ment a hiszti, hogy szétszedték 3 részre..
Minecraft-tal pedig pl. Én nem vagyok hajlandó játszani, sehogy nem köt le.
Annyira szubjektív ez, hogy kinek mi tetszik, és mi nem.. Lehet ezt feszegetni hónapokon át is akár, de akkor is csak vélemények lesznek, nem több, ami valakinek tetszik, valakinek nem.
Ilyen minden játéknál volt/van/lesz....
Én akkor is azt vallom, hogy teljesen más irányba fejlesztették ezt a részt, mint az elődöt. Persze akkoriban a 2 is nagy szám volt, ezt meg kell hagyni. Mindig jön, hogy "többet vártam".
-
Wolverine
félisten
válasz
Ren Hoek #118 üzenetére
A szerverpark egész jól becsülhető, pláne a WoW tapasztalatai után. A Blizzard azt nem találta el, hányan akarják megvenni a játékot (a legoptimistább becsléseikkel is alálőttek az érdeklődésnek). Az meg cseppet sem lett volna gazdaságilag kifizetődő, ha rögtön a legoptimistább becslés duplájára méretezik a szerverparkot.
-
vittuka
aktív tag
válasz
Ren Hoek #110 üzenetére
Ne viccelj, persze hogy banol folyamatosan a blizz.. Szerinted nem szurik ki ezeket? Beszeltem par sraccal akinek a hazajaban lehetosege sincsen megvenni a jatekot uzletben, csak neten keresztul tudja. Az meg 60 euro, itt veszik azok is akik botoznak. Banol 1000 ilyet, maris 1000x60 euro jon be a jatek eladasabol ujra. Nagyon jo uzlet ezeket banolni folyamatosan, ettol lett 10 millio az az eladas is..
-
Wolverine
félisten
válasz
Ren Hoek #103 üzenetére
A valós idejű botirtás nem lehetséges több tízezer fős, csak ezzel foglalkozó GM-horda nélkül, és ennyi pénze (meg megfelelő mennyiségű irodája) a Blizzardnak sincs. Az automatizálás nem megoldás, mert nem lehet egyértelműen felismerni emberi ellenőrzés nélkül, ki bot és ki az, aki maga farmol.
#102: "És akkor még mikor hackelték az embereket az elején akkor azt mondta minden idióta,hogy Blizzard is hack proof! Get an authenticator !!"
Ez nem is változott. Olyan adatokat nem szereztek meg, amelyekkel be lehetne lépni bárkinek az accountjára; és minden eddigi acc-lopás eredete user error maradt. Lehet arcoskodni, hogy "ez nálam biztosan nem így történt", de tapasztalataim szerint minden esetben bebizonyosodott, hogy tényleg az volt. -
vittuka
aktív tag
válasz
Ren Hoek #103 üzenetére
Jatszani sem lehet idoraforditas nelkul.. Akit szorakoztat es esetleg lesz valami jo drop is, az konnyen visszaszedheti amit befektetett. En aki tortenetesen szeretek a profitra menni, van olyan cucc amiert leteszem a 60 eurot. Ha valakit zavar hogy mennyiben volt a jatek es van egy jo cucca, maris itt vagyok hogy visszaadjam. Persze a cuccnak ernie kell biztonsaggal legalabb 100-at, de remelem erted mit mondok.
Raadasul akiknek a kornyezetemben a legjobb dropjuk volt, azok pont nem napi 8 orat ultek ott, hanem hetvegente jatszottak par orat osszesen. (infernon persze, oda el kell jutni hozza)
-
Specter
tag
válasz
Ren Hoek #100 üzenetére
"Mivel a játék AH-ra és RMAH-ra épül, ezért ez lehetetlen ezzel a fajta droppal. Sajnos."
Pont ettől érzem azt,hogy ez a játék nem a miénk...
Csak egy csapda, egy felvezetés ,hogy lehúzzanak minket még több pénzzel.. (mintha az a horribilis játék ár nem lenne elég pénz nekik..)Még a legundorítóbb F2P játékok se visznek végbe ilyen szintű lehúzást :\
És akkor még mikor hackelték az embereket az elején akkor azt mondta minden idióta,hogy Blizzard is hack proof! Get an authenticator !!
Most meg nesztek.
Aki ezek után megbízik ebbe a cégbe és játékaiba az tényleg kb megelégszik azzal,ha mocskot ehet reggel délben este tányérról.
És most ez nem úgy van,hogy "egyéni vélemény".
Nem.Mi vagyunk a játékosok.
Nekünk készül a játék. Mi vagyunk a vevő. Mi vagyunk akiknek az igényeit ki kell elégíteni.
És minket kell szórakoztatni és előtérbe helyezni.
Erről szól a játék készítés.És ezek a pofátlan nagy cégek folyamatosan olyan helyzetben tartanak minket ahol mi - a játékosok - vagyunk a legkisebb mértékben számító dolog az egész világon.
És megtehetik.
Tudjátok miért? Mert akkor is megveszik az emberek a termékeiket és tovább supportálják őket. Hiába vannak eltaposva kb.
(Ezt most nem csak Activision-Blizzardra értem) -
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdésem a következő, mi a gond azzal, hogy ha valaki ezt meg tudja tenni?
És, hogy Te keresel ennyit.. Ha az adott illetőnek ez nem megy, és így, ezzel tud keresni? Miért gond ez? Nem nagyon értem az összefüggést... Aki tud ezzel pénzt keresni, és akár ténylegesen "fogható" pénzt is tud ebből csinálni, az tegye meg... Miért kell ezt szóvá tenni? Ha akarja, csinálja.. Szerintem ez nem zavar senkit. Akit családon belül zavar, az majd megoldja.
Mi a gondod azzal, hogy valaki ennyit öl bele a játékba? Én nem is gondolkodom ezen, hogy eladjak valamit euro-ért... Egyáltalán valahogy visszalehet már forgatni a pénzt, hogy megkapja a játékos?
Eléggé off már ez...
-
vittuka
aktív tag
Rosszul latod. Ez szorakozas marad attol meg hogy penzt hoz a konyhara. Elhiszem hogy nem mindenkinek. Senki nem beszel foallasu diablozasrol, munka utan is jobb olyannal szorakozni ami szinten penzt hoz/hozhat. Ez a legjobb szorakozas az egeszben, emiatt nem tudjuk sokan megunni a dolgot. Szemely szerint sosem olvastam forumot, at lehet latni az egesz fejlodesrendszert szerintem, lehet tudni hogy mi er eurot es mi mehet a vendornak. Kicsit eltertel a targytol, nem kell az embernek felmondania a munkajaban hogy diablozzon, ne essunk at a lo masik oldalara..
6.5-8$ / millio volt amikor sokat adtunk el, de elottunk az ugyesek siman 15$/millio kornyeken is tudtak eladni.
-
vittuka
aktív tag
A jatek ára a legkevesebb szerintem. A skyrim 9k kidobas, semmit nem hoz vissza csak elvezetet ad. A diablo ha ugyeskedik az ember nemhogy a 18k vetelarat (vagy 15 mittomen ki hol vette), de meg egy nyaralast is osszehoz. Lehet azert esett a forgalom, mert olyan sokat kerestek az emberek hogy elmentek nyaralni es csak szeptemberben jonnek vissza..
Jo nyilvan valakinek koltenie is kell kereset nelkul, de ezt bizzuk a nyugatiakra.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem egy játék végigjátszása akkor ér véget, ha véget ér a sztori.
És milyen igazad van!
(#87) Huma: A játéknak szvsz egy hibája van, hogy Diablo. Túl nagyok voltak az elvárások ahhoz képest, ami lett. Ez mindkét oldal sara, mert a Blizz is csinálhatta volna jobbra, a lehetőség benne volt, de szokás szerint ott a túloldal is, akik annyira várták, akkora durranást akartak, amekkorát nem is kaphattak.
-
vittuka
aktív tag
Ebben volt sztori? Nem nagyon emlékszem..
A játék baromi hosszú és nehéz aki nem hiszi az nem ment végig infernón. Sok olyan ismerôsöm van aki végig tolta normalon és nem folytatta mert ugyanaz utána. Ha emlékeim nem csalnak, a diablo1-ben csak mentél lefele 100 szintet kb, nulla sztori volt benne, mégis nagyon népszerü és forradalmi volt. A dungeon randomolás lett kicsit karcsú nekem, nem elég változatos ebben egyet kell értsek. De a játék lényege sosem a sztori volt. Mindig ott a remény hogy a következô sarkon kiesik egy 100 eurós cuccos. Nekem speciel tetszik hogy kicsi esélyed van normális cuccra, valamint az is hogy az AH-ra van utalva az ember ha feljebb akar kapaszkodni. De volt aki elôször ment fel infernó végére, az nem vásárolt másoktól semmit.. A botok mindig problémák voltak ezt aláírom. Nekünk a szórakozás részét az adja, hogy kicsit versengünk egymással cuccokban, euróban és esténként bemegyünk farmolgatni,a közösségi szórakozás része így megvan a dolognak.
-
vittuka
aktív tag
Endless dungeon, treasure hunt, pvp, legendary set buff, pontosan ahogy írod. Ranking gondolom, nyilvan. Ki az aki több karakterrel többször végigtolta infernót is? Ezek nem sokan vannak, ha van az meg most is ott ül a pénz miatt nem kell a kábítás. A loot volt mindig a diablo lényege, emiatt tolták 10 évig sokan a második részt is. Nyilván aki nem szereti a tápolás/lootolás dolgot az lemorzsolódik, de nem értem mi mást lehetett elvárni a játéktól. Ezeket az embereket majd az újításokkal kell visszaültetni ennyi. Hiába AH javítás ha nem költenek pénzt az emberek, a cél pedig ez. Ha sikerül és költenek, akkor játszanak is..
Tudod mit nem unok meg? Az euró csörrenését, ezt szerintem nehéz unni nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged