Új hozzászólás Aktív témák
-
f_you
tag
-
f_you
tag
Egy szál WD-m van, nem is volt más karakterem, 110 óra körül van a játékidőm, magic findom mindig 0% volt (vagy mellékesben lehet volt valami cuccomon egy kevés). Sosem vásároltam aranyat, se semmit, a legdrágább cuccomért fizettem 1 millát, a maradék 20 millát eladtam RMAH-ban. Legtovább act 3 közepéig jutottam, akkor voltam kb 80 óránál, simán tudtam haladni szólóban, teszkós gearrel is, csak meguntam de nagyon. Azóta csak néha egy háromnegyed óra alatt végigmegyek act 1-en hátha esik valami amiből jön pénz, esetleg haveroknak segítek. Bocs, de a hiba nálad van.
Emellett szerintem fos lett a D3, nem védeni akarom, de hogy annyira nehéz lenne? Hagyjuk már...
-
Ren Hoek
veterán
Kezdem átlátni miért nem léptek fel. Ugyanis ha a kínai srác igazat mondott, 10000 botter volt akkoriban, akár 100-200 accal is. Gyanítom így simán lehet, hogy 1 millió account vásárlás botok miatt történt, ebben benne van a banolt szám is. Nagyon sokan annyit kerestek vele, hogy nem jelentett gondot az sem, ha többször bannolták az accot, megvették újra. (Azért a lopott acc-al botozás nem olyan egyszerű, hiszen legalább ebben gyorsan szokott lépni a blizz)
Ez csak elméleti szám, de mindjárt 60 millió euró bevételt jelent instant, tutira, biztosra, 100%-ra. Ami azt jelenti, ha ellehetetlenítik a botokat és a gold sellinget RMAH-ra terelik, akkor ugyan ezt a bevételt, 3-400 millió euró forgalom után kapják meg, ha RMAH-n forog (Pl 15-20% átlaghaszon tárgyak és goldselling után)
Kiszámolhatták, hogy inkább legyen 60 milla euró haszon a botterekből fixre és gyorsan, és ígyis-úgyis pörögni fog az RMAH tárgypiac... mint hosszú távon 3-400 millió eurós RMAH forgalom arany eladás után.Ötletem sincs mennyi tiszta játékos pénz csorgott át RMAH-n, de 3-400 millió euró az nagyon sok, forgalomban is... Ezek csak számok persze, lehet fele annyi nincs, lehet kétszer akkora.
Szvsz ezért nem léptek fel... ha a számolásom helytelen, akkor a saját hosszú távú bevételük se érdekli őket, és lesz*rják a játékot, ígyis úgyis 10 millió acc-ot eladtak, és billenős kamazzal hozták a pénzt RMAH-n, a többiért meg mosom kezeimet...
-
mephi666
nagyúr
én eddig kb 450órát nyomtam bele, 30-40óra wiz+barb+monk és 350+ a dh-ba... egyértelműen ez a főkarakterem és max goldért vettem neki cuccot (nagyja úgy esett), inf a1-2 farmra életképes, de elszórakozok itt vele és nem unom... (diablo-ig elszenvedtem főleg szólóban, de egyelőre oda még cucc kell, hogy effektívebb legyen) lassan elmondhatom, hogy duplán visszajött a játék ára rmah-ból
d2vel 10évig játszottam, de ebből csak 2-3év bnet-en
szerintem pont jó így, hogy simán dropból szinte lehetetlen inferno-t végigvinni, mert pont ez volt ennek a fokozatnak a lényege
az aranyfarmoló-botoló szemetet viszont jó lenne, ha gyakrabban lapátra tenné a blizz... (érezhetően elrontja a tisztességes játékosok üzletét/szórakozását)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged