Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
És ez mennyiben is vetné vissza a goldfarmolást, ha RMAH-ban ugyanúgy el lehet adni?
Én viszont azt nem értem, hogy miért nem szüntetik meg a goldfarmolás alapját. Azt, hogy ne legyen értelme ilyenbe belefogni.
Persze elméleteket tudok gyártani és lenne is gazdasági alapja.Bár, ha jobban belegondolok, akkor ha Én lennék a gazdaság orientált fejlesztő, akkor addig hagynám, hogy legyen értelme és csak bannolgatnám az accokat, míg a gazdasági részen kiszámolt bevételt az új eladásokból el nem érik és csak utána alakítanám úgy ki, hogy ne is legyen értelme ilyennek nekiállni. Utána nyomnám befelé az új tartalmat és jönne megint a hype, amire sokasodna ismét a játékosok száma. természetesen ez erősen egyéni elképzelés
Ren Hoek #132
WoW-ban milyen sűrűn kerülnek új tartalmak a játékba?Az MMO-k kimaradtak az életemből, így értelem szerűen a WoW is.
-----------------------------------------
A cikkhez is hozzászólva:
Most ez a Battle.net feltörés csak a Diós társadalmat érinti?
Mert nem nagyon olvastam ezirányú WoW-os tartalmú hozzászólást eddig a topikban vagy csak nem ismertem fel ezeket-----------------------------------------
A játékot illetően pedig:Nem tartozom a 24/7-es játékosok közé, de nem is tartom magam zöldfülűnek.
Május óta 2 karaktert (Wizard, DH) sikerült infernóra elvinnem, ahol act2-ben elakadás jelenséget sikerült elérnemNo, hát ez van, de napi 2-3 óra játékkal (van mikor más elfoglaltságok miatt napokig nem is tudok játszani) ennyire telik csak tőlem és fórumok olvasgatására sincs igazán időm mellette (D3 topikban is elakadtam június elején időhiány miatt). Most monkot toltam és tegnap éppen sikerült Hellre kerülnöm vele (barátom is távolsági karikat visz elsőre, így gondoltam támogatásnak jó lesz egy monk hozzá)
Május óta sikerült kb. 120 órát játszanom sosóval és közel 100 órát DH-val.
A gear ami alapja egy jó infernós karakternek messze van az elvárttól. 11 milla körüli goldot sikerült összeszedni ezen idő alatt, amiből 5,5 milla jelenleg is megvan.Nem érzem pénzkidobásnak a D3-ra költött pénzt és nem is untam meg. Nem vagyok HC játékos, így inferno vége számomra még elég messze van a jelenlegi tapasztalatok alapján (bár 1.0.3 patch előtt játszottam utoljára a sosóval), sőt még act3-at is eléggé elérhetetlennek tartom a jelenlegi felszerelésekkel.
Coop játékban eddig csak barátommal játszottam, de ott én jóval felszereltebb voltam már és csak segíteni mentem be hozzá. Érdemi coop játékot még nem toltunk, de remélem eljön majd még az az idő is
-------------------------------------------
Nem ismerem a játék mennyire "modulos" felépítésű, de a többek által is hiányolt side quest, random event, stb. dolgokat el tudom képzelni, hogy hozzá fogják később adni. Legalábbis gondolom, ha úgy csökken a játékosok száma, ahogy itt a topikban készpénznek veszik sokan, akkor biztosan lesznek lépések.Kicsit belenéztem az 1.0.4-ben tervezett változtatásoknak. Olvastam 1-2 örvendetes dolgot viszont ezek fényében látszik, hogy nagyon kapkodva adták ki a játékot. Bizonyára a gazdasági érdekeket szem előtt tarva sikerült ezt kapnunk.
-
Ren Hoek
veterán
A D1 és D2 között óriási különbség volt, minden téren. A D2 és D3 között meg szinte alig. Sőt, még inkább leegyszerűsítették, lebutították valamilyen szinten. Újra eladtak valamit, kornak úgy ahogy megfelelő, szebb köntösben. Mert a név, meg a pénzkeresés lehetősége úgyis eladja. A D2-nél is mekkora sírás lett volna, ha ugyan úgy egy helyszín van, száz szint lefelé.
A játékmenet meg önmagában nem olyan zseniális mint mondjuk egy Worms, amit még ma is szívesen tolok haverokkal, vagy Minecraft, a határtalan LEGO feelingjével. Pedig story-nak nyoma sincs. Vagy Starcraft ami e-sport... Na ez az igazi endgame szerintem. (D2-ben is volt ilyen, más buildet felhúzni, a ladderek, PvP...stb) -
törölt tag
Látható mennyire állta meg a helyét, a fórumok tele vannak azzal, hogy unalmas lett mert nincs mit csinálni farmon kívül.
Legtöbb RPG-ben? Dragon Age-ben, Oblivion, Fallout3, Skyrim, Two Worlds 1-2, Gothic-ok Witcher-ek...? A legtöbb RPG-ben a skillek feloldásán-alkalmazásán, küldetéseken múlik sok minden és a gear kb. egy kis részét teszi ki egy jó RPG összetettségében. Ez a gearelődés MMO-kban lett csak baromi nagy divat, hogy a játékosoknak legyen miért játékban maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest