- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Aki csak játszani akar, annak is jó a D3 - de az nem fog komolyan progresselni infernón, farmolni meg pláne (talán Act I-ben). Szvsz sokan ezt nem értik meg, hogy az infernó nem véletlenül szívatja őket: az direkt lett a játék többi részénél jóval nehezebb, és minden Actben egyre nehezebb - ez egyben azt is jelenti, hogy mivel egyre nehezebb túlgearelni (Act III-at már nem is lehet, mert ott 63-asok az ellenfelek), ezért skillből kell megoldani a dolgot.
-
Ren Hoek
veterán
... de nem értem, pl 150 int, 110 vit, 630 loh, 710 dps-es axe, nem egy nagy cucc... de simán használható, és 3-adjára jön vissza... Többször is néztem, az enyém volt a legolcsóbb. Ritkán volt alatta fegyó. Több allres-es, meg cdam-os is cuccom is van (nem csak ami barbáron volt, hanem a pár jó amit találtam még korábban)... de mindegy már nem érdekel, inkább elmegyek vidékre pár napra, ahol nincs net és addig se idegelem magam, az AUCTIONS (10) feliraton, mert már veszettül irritál...
Köv lépés az lesz, hogy fizetek 5% goldot annak aki elnyomja a cuccaimat
Ha az se jön be, akkor eladom 10K-ért mindet...'szt vigyék itt fórumon
Mellesleg kereken 24 órája kb halott az AH, sokak nem tudnak semmit se venni..én sem... Nemrégiben is ez volt, csak más hibaüzenet miatt.
-
Ren Hoek
veterán
Barbárom cuccait árulom + pár talált motyót... 10/10 jött vissza már harmadjára. Leárazom, cserélgetem, bújom az AH-t, és EGYETLEN EGY darabot nem vittek el belőle, egy ideje már. Pedig voltak cuccok amiket jóval olcsóbban adom, mint a legolcsóbb...100-800 ezer közötti átlagárakkal...Régen nekem az AH is sokkal jobban ment. Én vagyok a balfasz biztos. Nekem nem megy. Türelmem sincs már hozzá, mint az elején.
Átlagos cuccokat lehetetlen kb eladni RMAH-n, és mostmár lassan AH-ban is. Az igazán menő jó cuccokat persze hogy el lehet sütni, azok mennek is 10 millákért, meg euróért... A1-et farmoltam elég sokat, legtöbb ami kijött az egy 3 millás gyűrű volt. Amit eladtam, azt is inkább úgy vettem és flippelve eladtam.
Kíváncsian várom mi lesz, a nagy inferno elit nerf, MF és tárgy buff után... így is óriási mennyiségű cucc van AH-ban, vevő meg egyre kevesebb. A patch miatt pedig senki nem fog AH-ból vásárolgatni, max újra elkezd farmolni a jó cuccok reményében...Semmi item sink nincs a játékban. Legalább akkor semmisülnének meg a tárgyak egy idő után, de így egyre több és több lesz....Komolyan nem tudom pl mi lesz fél év múlva? 1000 egyforma csúcs gear fillérekért? Gold meg 10 Ft/1M?
"fillérekbôl" lehet farmolgatni infernót is, nem kell 30 millás gear.
WD-nek és Wizának is ilyen? Mi van ha én ezekkel szeretnék "játszani" .. nem farmolgatni, hanem tolni inferno-t.
-
f_you
tag
Sokan ódzkodnak dire batstől a vision quest miatt, sokan pedig nem is gondolják milyen erős. Legjobb skill kiteolásra szvsz. A másik amit sokan lebecsülnek, pedig szerintem must have az a hex. Nagyon jól tud jönni amikor becsirkézi a rád rontó elitet. Enchantresst is százszor jobbnak találom mint a templart, pedig azt használják nagyon sokan.
-
Ren Hoek
veterán
Félreérthetően írtam. Nem a banolásra kellett volna koncentrálniuk, már későn, hanem a botolás ellehetetlenítésére, már az elejétől. Na meg a fekete piac kivégzésére. A valódi pénz levételét pedig jóval meg kellett volna szigorítani, ahogy az online pokernél is van (személyi fénymásolat, személyes telefonos support ellenőrzés) A paypal szinte nulla biztonsági szint...
Mi értelme botolni úgy, ha a goldot feketén nehéz, veszélyes, vagy lehetetlen, eladni. RMAH-n értékesítve, meg igazolni kell magad ki vagy... így nem sokan mertek volna 200 bot acc-al és 200 személyivel csalni...
"Banol 1000 ilyet, maris 1000x60 euro jon be a jatek eladasabol ujra. "
és igen! Itt jön be az, hogy a jó édes anyját a Blizz pénzéhes bandájának... Viszont mégis azt mondom, hogy több bevételük és jóval több játékosuk lenne hosszabb távon, ha a fenti lépéseket megcsinálták volna. Ez a "gyorsan megszedem magam" tipikus esete.
-
Ren Hoek
veterán
-
Ren Hoek
veterán
Azt mondom, hogy mindenki maga ügye, aki pénzt keresett vele az tegye, legyen vele boldog... de nekem ne mondja senki, hogy olyan baromi egyszerűen és könnyen időráfordítás nélkül vissza lehet hozni több 100 eurót. Ezt nagyképűség állítani.
Ismétlem, nem mindenkinek van hozzá érzéke és kedve, egyszerűen sokan csak játszani szerettünk volna. Ezér nem mentség az, hogy prémium árú a játék.
Szerk:A fekete piac: korábban már kifejtettem a fő fórumban, hogy ez a blizz hibája. A fekete piacot és a botokat 1:1-ben ki kellett volna irtani, hogy a játék beli gold-os eu piac is versenyképes legyen (ezt egy huszárvágással megölték, hogy lehet versenyezni 0.25-eu min ár mellett? nevetséges) Az általad említett játék ár visszahozás is 10000x könnyebb lett volna, ha a millió eurók a casual játékosok zsebébe vándoroltak volna, nem a botterek, illegal gold sellerek, és AH hiénákéba...
-
Ren Hoek
veterán
Úgy érzem a kommentjeidből szánakozás érződik azok felé, akik nem akartak, vagy nem tudtak pénzt keresni a játékból..."Luxus csak játéknak megvenni" LoL
Másrészt mi van, ha nem mindenki EULA-ba ütköző illegális arany eladásból akar pénzt keresni? Hanem mondjuk a "farmolt", goldot a karakterére költi, mert játszani szeretne. Meg kell érteni, hogy nagyon sokaknak nincs kedve karvalytökézni, meg AH hiénáskodni, és baromira nem szórakoztatja őket ez. (A nagyon nagy része csak monsztákat akar irtani...)
Nekem pl sokkal nagyobb szórakozás lenne, ha saját karakteremnek, saját drop jönne, és inf végéig meg lehetne csinálni a játékot magatalálósan - ahogy D2-ben is volt emlékeim szerint. Mivel a játék AH-ra és RMAH-ra épül, ezért ez lehetetlen ezzel a fajta droppal. Sajnos.
-
Ren Hoek
veterán
Jó, csakhogy nem mindenki dolgozni szeretne a játékkal. Nagyon sokan azért játszanak, mert ki akarnak kapcsolódni a munka / gyerekzsivaj után. Elég aberrált dolog, ha egy játék endgame-t a a "munkára" alapozzák.
Másrészt, azt elismerheted, hogy aki ezzel megkeres egy nyaralás árát, az legalább 100 órát beleölt a játékba, a karakterek megismerésébe, az AH-zás beletanulásába, esetleg farmolásba... Plusz másik 100-at az AH flipelésbe, fórumok bújásába, agyalásba stb. Ezalatt én inkább a szaktudásomhoz kapcsolódó munkával rég megkeresek adózva 3-400K-t, teljesítményfüggően, ugyan úgy gép előtt. Növelve a szakmabeli elismerésem, referenciáimat....de ez más téma... Csupán arra világítok rá, hogy aki nem botozik, nem csinálja nagyban több accal, vagy nem gyilkolja magát AH előtt 20 órát/nap, az ebből ló**** se fog látni óra/pénz arányban.
"Ez nem teljesen igaz, nem tartozom az ugyesebbek koze, de a megjelenes utan 2 hettel mar 3x-osan jott vissza a 60 euros ar.. Es ott meg csak feketen lehetett aranyat eladni. ;D"
Ja és mi van azokkal, akik 1 hónappal megjelenés után kezdték? ... Azoknak már nem pörög annyira az euró biznisz, mire beletanultak már 150 ft / 1M gold...A te idődben meg volt 3-4 ezer kb?
-
Ren Hoek
veterán
Jó de érted, amit megkaptunk D1-ben száz szint lefelé, az egy dolog. DE! Azután a D2-ben 100x többet kaptunk, minden téren. Ezek után valahogy elvárná az ember, hogy egy erős alapra ennyi év után lehetett volna rakni sok száz kis újítást. A fanoknak rengeteg sok ötlete volt, csak fülelni kellett volna kicsit. Kapásból 10 olyat tudnék felsorolni, amivel jóval többet érne a játék, jóval nagyobb endgame lenne és változatosság. Pl side questek? Nem Skyrim-et akarok, de... mikor először játszottam, kérdeztem is, miért nincsenek side questek? Ott az a sok NPC és semmi értelmük. Sokkal több random event, nagyobb hangsúllyal. Már ezért érdemes lenne többször végigjátszani. Ugyanis a játék alapja az, hogy nagyon sokszor végig kell játszani, sok fokozaton, sok karakterrel.
A játék árához kapcsolódóan, szerintem illene megnézni egy Skyrimet a maga összetettségével, grafikájával, lehetőségeivel és történetével milyen szint lehetett kifejleszteni.. ehhez képest mennyibe kerül (9000 Ft kb), és mennyibe kerül a D3. Nem egy kategória a kettő. Mégis megfordul az ember fejében, azért mert hack&slash, megszállottan vigyázni kellett, hogy még véletlenül se legyen egy kicsit sem több és összetettebb, mint a D2 ...12 éve?
-
Huma
addikt
-
Ren Hoek
veterán
Egyelőre én nyomát sem látom, hogy ezek be lesznek vezetve ősszel... Blizzardot ismerve ez még soká lesz nagyon. Mindenki eltűnik a barátlistákról, mindenki beunta már.
Infernot végigtolni több karakterrel, igazából semmi értelme nincs. Nekem egy játék végigjátszása akkor ér véget, ha véget ér a sztori. Jó van még szintezés meg cuccok stb... de az már jóval kevésbé szórakoztató.Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy visszaüljek a játék elé, bármit is csinálnak. Konkrétan a játék részéről beszélek, nem az AH/RMAH-ról. Azt még lehetne jóideig csinálni, bár már kifulladt azért az is, ahogy végtelen mennyiségű botfarm gold, a végtelen mennyiségű loot elárasztja a piacot, közben meg rohamosan fogy a játékokosok száma.
Ez csak a saját véleményem, tehát nem kell lekaszabolni érte.
Sokkal jobb lett volna, ha kiadják offline is, legalábbis egy idő után. Normális droprate-l a karakteremnek, AH szívás, szerverek nélkül. Ha pistike godmode-ba akart volna menni, hát tessék.Szóval, hogy őszinte legyek, én megbántam. Egy prémium áras játéktól sokkal többet vártam volna. Ezt a pénzt és időt elkölthettem volna akciós játékokra, vagy sok kis indie game-re, amik összesen 10x nagyobb szórakozási lehetőséget adtak volna. Kár, mert alapvetően egy erős D2 alapról induló, jó játékot lehetett volna összerakni, sok újítással, sokkal több contenttel, talán tartalmasabb sztorival. csak a pénzéhség sajnos nagyobb úr volt a Blizzardnál.
...de felesleges erről beszélni, vitatkozni. Saját vélemény, és igen elszomorító, mikor feltörnek egy b.net szervert. Offline móddal meg lehetett volna ezt akadályozni...
-
Ren Hoek
veterán
Milyen újításokra gondolsz? Content? Új mobok? Új ACT-ok? +10 LvL? Netán a PvP, aminek még híre sincs?
Vagy csak a szir-szar AH javítgatása, hogy több pénzt el tudj költeni (és az AH flippelés se működjön tovább, mert a botok mindent leütnek) + legendary,set buff, úgy, hogy a régiek elértéktelenedjenek, hurrá...Vagy mondj egy olyan újítást, ami miatt újra odaül a game elé az, aki már több karakterrel többször végigjátszotta a játékot, halálba unja a sztorit 10-edszerre, és szétfarmolta inferno-n a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged