- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Igen végül a fő gond az, hogy bármit is látnak bele egyesek bármilyen okból(te jó ég, most komolyan azon rugóztak egyesek, hogy én a cikkben szereplő biztosan módosítható túlárazott kártyákat vettem, és erre játszották a hülyét a legolcsóbb RX460 variánsokkal
), a RX460 gyakorlatilag egy alsó kategóriás kártya(mint ahogy az 1050 is az, mondjuk 8500GT óta hagyományosan), csak az itthoni ára emeli pénztárca szerinti középbe.
Most belenyúlok a GameGPU.ru kalapba és
Space Hulk Deathwing, friss ropogós coop-shooter, nem is kimondottan AAA kategória. Proci limit kiütve, és bár a very high beállítás talán túlzás, de a 18 minimum, 23 átlag FPS azért letaglózó így is FHD-ban, és még nincs vége 2016-nak, jövőre jobban fog a 460 teljesíteni?
De hogy ne érje szó a ház elejét, itt van kimondottan nem indie szemét BF1, egyenesen DX12-ben, mert a jövő elkezdődött, a 460 majd megmutatja:
BF1 a piac legszebb játéka, egész jól optimalizálva, bár DX12 mód szemét, de nVidiát jobban húzza
Szóval itt, a világok legjobbikában, a 460 hoz cinematic 30-36 FPS-t, a közvetlen felettese az RX470 meg 68-82-vel szerénykedik. Jellemző egyébként, hogy a DX11-es módhoz képest a 470/480 javított pár képkockát, a 460 meg lassult 32-39-ről. -
Olvass bele inkább a topikba, ahogy Gainka ajánlotta.
Nem minden az fps, lehet a 4GB-os kártyával magasabbra teheted a textúrát, mint a 2GB-ossal, sebességet meg alig vesztesz, ellenben szebb a játék. Megúszhatóak a megtelt VRAM törölgetése miatt keletkező mikroakadások, stb. -
Taranti
senior tag
Nem tudom melyiket vetted pontosan, de az "overkill" egyben azt is jelenti, hogy tuti jó. Ugyanígy FHD-ra a 470/1060. Az, hogy kicsit sok is, jelenti hogy jövőálló. Tehát most is jó, meg később is jó lesz.
Én nem vagyok nagy e-sportos, alig ismerem a közeget. Nem azért játszom egy játékkal, hogy mindent minimumra vegyek, vannak persze még egészséges kompromisszumok, de igyekszem a maxhoz közeli beállításokkal játszani. (Ha most cserélnék kártyát+monitort a jelenlegiek helyett, megvehetnék egy 470/1060 darabot is, aztán kb. ugyanott vagyok. Új gépnél persze más a helyzet.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- EA Sports WRC '23
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest