- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Igen végül a fő gond az, hogy bármit is látnak bele egyesek bármilyen okból(te jó ég, most komolyan azon rugóztak egyesek, hogy én a cikkben szereplő biztosan módosítható túlárazott kártyákat vettem, és erre játszották a hülyét a legolcsóbb RX460 variánsokkal
), a RX460 gyakorlatilag egy alsó kategóriás kártya(mint ahogy az 1050 is az, mondjuk 8500GT óta hagyományosan), csak az itthoni ára emeli pénztárca szerinti középbe.
Most belenyúlok a GameGPU.ru kalapba és
Space Hulk Deathwing, friss ropogós coop-shooter, nem is kimondottan AAA kategória. Proci limit kiütve, és bár a very high beállítás talán túlzás, de a 18 minimum, 23 átlag FPS azért letaglózó így is FHD-ban, és még nincs vége 2016-nak, jövőre jobban fog a 460 teljesíteni?
De hogy ne érje szó a ház elejét, itt van kimondottan nem indie szemét BF1, egyenesen DX12-ben, mert a jövő elkezdődött, a 460 majd megmutatja:
BF1 a piac legszebb játéka, egész jól optimalizálva, bár DX12 mód szemét, de nVidiát jobban húzza
Szóval itt, a világok legjobbikában, a 460 hoz cinematic 30-36 FPS-t, a közvetlen felettese az RX470 meg 68-82-vel szerénykedik. Jellemző egyébként, hogy a DX11-es módhoz képest a 470/480 javított pár képkockát, a 460 meg lassult 32-39-ről. -
Olvass bele inkább a topikba, ahogy Gainka ajánlotta.
Nem minden az fps, lehet a 4GB-os kártyával magasabbra teheted a textúrát, mint a 2GB-ossal, sebességet meg alig vesztesz, ellenben szebb a játék. Megúszhatóak a megtelt VRAM törölgetése miatt keletkező mikroakadások, stb. -
Taranti
senior tag
Nem tudom melyiket vetted pontosan, de az "overkill" egyben azt is jelenti, hogy tuti jó. Ugyanígy FHD-ra a 470/1060. Az, hogy kicsit sok is, jelenti hogy jövőálló. Tehát most is jó, meg később is jó lesz.
Én nem vagyok nagy e-sportos, alig ismerem a közeget. Nem azért játszom egy játékkal, hogy mindent minimumra vegyek, vannak persze még egészséges kompromisszumok, de igyekszem a maxhoz közeli beállításokkal játszani. (Ha most cserélnék kártyát+monitort a jelenlegiek helyett, megvehetnék egy 470/1060 darabot is, aztán kb. ugyanott vagyok. Új gépnél persze más a helyzet.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Suzuki topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest