Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cskamacska

addikt

válasz Devas #116 üzenetére

Igen végül a fő gond az, hogy bármit is látnak bele egyesek bármilyen okból(te jó ég, most komolyan azon rugóztak egyesek, hogy én a cikkben szereplő biztosan módosítható túlárazott kártyákat vettem, és erre játszották a hülyét a legolcsóbb RX460 variánsokkal :U ), a RX460 gyakorlatilag egy alsó kategóriás kártya(mint ahogy az 1050 is az, mondjuk 8500GT óta hagyományosan), csak az itthoni ára emeli pénztárca szerinti középbe. :(

Most belenyúlok a GameGPU.ru kalapba és

Space Hulk Deathwing, friss ropogós coop-shooter, nem is kimondottan AAA kategória. Proci limit kiütve, és bár a very high beállítás talán túlzás, de a 18 minimum, 23 átlag FPS azért letaglózó így is FHD-ban, és még nincs vége 2016-nak, jövőre jobban fog a 460 teljesíteni? :o

De hogy ne érje szó a ház elejét, itt van kimondottan nem indie szemét BF1, egyenesen DX12-ben, mert a jövő elkezdődött, a 460 majd megmutatja:

BF1 a piac legszebb játéka, egész jól optimalizálva, bár DX12 mód szemét, de nVidiát jobban húzza
    Szóval itt, a világok legjobbikában, a 460 hoz cinematic 30-36 FPS-t, a közvetlen felettese az RX470 meg 68-82-vel szerénykedik. Jellemző egyébként, hogy a DX11-es módhoz képest a 470/480 javított pár képkockát, a 460 meg lassult 32-39-ről.

• cskamacska

addikt

válasz BReal #85 üzenetére

"Ha meg valaki nem riad vissza ettől, miért ne vehetne ilyet?"

Mármint azon kívül, hogy 2GB-os változathoz nem jó a berhelt 4GB-os BIOS? :DDD

Megértem a lelkesedésed, de azért venni, illetve vételre ajánlani MOST egy olcsó 460-ast, hogy ESETLEG KÉSŐBB lesz hozzá mod ami 10%-al megtolja teljesítményben, ÉS ezt egy későbbi driver nem küldi gallyra, azért elég rizikós. :P A realitás per pillanat az, hogy az átalakítható RX460-ak szinte egy árban vannak náluk átalakítás után is érezhetően gyorsabb 1050Ti kártyákkal, így azokat nem nagyon lehet ajánlani.

Hogy mit lehet, az már jó kérdés, mert a GTX660 szintjét talán épp megütő 36 ezres csoda RX460 sem egy nagy dobás, tekintve hogy 3,5 éve :Y vettem 660-at 46 ezerért aprón, és a gyorsabb R9 285 pedig 48 ezer volt. :(

• cskamacska

addikt

válasz BReal #45 üzenetére

Jaj, csak éppen a cikkben említett feloldható 04GB-os Asus Strix 48000 forint, a Sapphire Nitro 4G meg 44-49000 forint. :P Na ehhez képest a stabilan gyorsabb 4GB-os GTX 1050 Ti meg 51-52 ezer forintért már kapható, és nem kell mókolni rajta semmit. :U

Új hozzászólás Aktív témák