- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Nem tudom melyiket vetted pontosan, de az "overkill" egyben azt is jelenti, hogy tuti jó. Ugyanígy FHD-ra a 470/1060. Az, hogy kicsit sok is, jelenti hogy jövőálló. Tehát most is jó, meg később is jó lesz.
Én nem vagyok nagy e-sportos, alig ismerem a közeget. Nem azért játszom egy játékkal, hogy mindent minimumra vegyek, vannak persze még egészséges kompromisszumok, de igyekszem a maxhoz közeli beállításokkal játszani. (Ha most cserélnék kártyát+monitort a jelenlegiek helyett, megvehetnék egy 470/1060 darabot is, aztán kb. ugyanott vagyok. Új gépnél persze más a helyzet.)
-
Taranti
senior tag
Na, akkor összegezzük:
1. A linkelt oldal két tesztje szerint a feloldott 460-as nem éri utol még a sima 1050-est sem. Innentől fölösleges minden további gondolat. Lehet érdemes lenne egy komplett tesztet látni erről, de az említett Relive-ellenőrzés miatt nem biztos, hogy megérné (előbb-utóbb muszáj lesz új drivert feltenni, lásd Intel Skylake UEFI-szindróma).
2. Úgy tűnik, el kell még telnie egy kis időnek ahhoz, hogy mindenkiben tudatosuljon: a gyártók kiadnak egy VGA-t csak és kizárólag e-sportra. Vagyis semmi többre. (Ismerősöm vígan eljátszik GT740-GDDR5-2GB kártyával, és ami szempont, igencsak eredményesen is.) Tehát az új generációból jöhet a legolcsóbb, elegendő lesz.
3. A 2. pontból következik, hogy a "normál" játékhoz (FHD, egyebek) bizony az abszolút belépőszint az 1050Ti, de inkább optimális a 470/1060 páros valamelyike. Egyszerűen nincs más.Egy olyan tesztet viszont szívesen látnék a PH! oldalán, hogy mi a minimum/optimális konfig (CPU/RAM/VGA) a mostani e-sport játékokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest