- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
A golyóstoll fotóját látva, egy hirtelen ötlettől vezérelve megnéztem hogy milyen az, amikor valami fix dologról kell minél értékelhetőbb képet lőni, illetve mennyivel kisebb a dolog egy ilyen plusz lencse nélkül - SOKKAL
Ugyebár fotózunk gőzerővel, lőjük itt, lőjük ott, a képek vagy jók, vagy nem, olyanok-amilyenek, de az utókornak (nincs más választása) jó lesz
Lássuk mit tud 3 db kéznél lévő eszköz, ha egy elég lehetetlen helyzet elé állítjuk őket (fényes, apró tárgyat makrózni). Kerestem egy hasonló tollat (kék műanyagból kiálló nikkel), és nem tudtam kellően lefotózni addig, amig mellé nem raktam valami támpontot, mert túl kicsi volt. Kapott egy TOY STORY feliratot a vállához, és a telefonoknak már volt mire fókuszálniuk...
automata beállítások, villanóval, anélkül, ahogy jobb neki
Samsung S5610 Primo , 2560*1920=4,91 MPixel , eléggé siralmas
[link]
[link]SonyEricsson WT19i Live with Walkman , 2592*1944=5,04 MPixel , ez sem sokkal jobb
[link]
[link]de aztán volt itt még egy Jiayu G2F , na ez nem lacafacázott kérem. Kettőt odavillantott és csókolom. 3840*2160=8,29 MPixel (wide). Ez már használható(bb).
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest