- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Hamarosan sok akciós VR szett fogja elárasztani a használtpiacot...
-
bordi10
senior tag
válasz
Z a hangya #15 üzenetére
Vegyél egy 128 gb-os i6s plus-t és akkor fogdoshatod a fémedet
(Amúgy a kerete alu helyett magnézium lesz) 200k-ba ez fér bele most) -
Fejvadi
nagyúr
Kíváncsian várom.
-
Trespa
tag
Nekem S4 van ,Lumiaról váltottam. De megbántam.. ☺ Samu újtelefonjain akad a rendszer , mindenféle tiltó alkalmazást kell használod ,hogy használható legyen a telefon. Üveges full ház okádás. GG üveg ide vagy oda karcolódik, lehet az a 5. széria is . Jaa és ha félted a telefonod ,persze hogy féltenèd ,ha meg vennéd az S7et ,most rá shock tokot?? ,akkor semmi értelme a desingnek ha eltakarja v.mi. több szemszögből nézem a telefont. Frissitésekről ne is beszéljünk .. fél éveket ül a samu mire kiad egy updatet ,mire más gyártó már szétszórta. Meg ez a alkalmazás erőltetés ha akarod ,ha nem ..
Én csalódtam a Samsungba , köv telefonom Huawei lesz olcsóbb és erős vasakat csinál -
doooo
veterán
válasz
#67656192 #17 üzenetére
+1
Ennek egyébként is olyan a hátlapja, mintha egy halkonzerv alsó fele lenne.. de a kamera jól mutat rajta.. ha nem kerekednének a szélek, úgy mint az S6 edge-nél, akkor az egész nem ilyen furcsa kinézetet kapna.. mintha műanyag lenne, de mégse.. mintha konzerv, de mégse..előlről ellenben szép ez a sötétszürke.. de ott is olyan érzésem van, mintha műanyagra néznék. Lehet, hogy mindkét üvegfelőlet valamilyen elasztikus fóliával van leragasztva.. az tükröződik ilyen módon.
-
mrThomi
addikt
azt enis utalom ha csuszik. de egy tok sokat segit ezen
-
mrThomi
addikt
minden telonak lehetnek bajai. anno a nexus 5nel alul tört a keret, masodik szerianal lett kijavitva.lasd: note 5 ceruzanyavaja...barmi beüthet akar az eddig makulatlan S szerianal is.a vr-t pedig ebayen hasznaltan olcsobban belehet szerezni. de igen amugy penz s*zarok...
-
törölt tag
A napokban megint a régi jó kis Alphámat használtam, miután eltörött az s6. Az Alpha hátlapja baromi kényelmes nem csúszkál az autó ülésen. Szép, igényes ez az üveg hátlap de inkább térjenek vissza a plasztikra.
-
Z a hangya
tag
300K-s telefonba nem bírnak fémet belepattintani a burkolatba
-
mrThomi
addikt
azert annyira en meg nem sietnek azzal az elörendelessel. kitudja milyen bajok jönnek ki rajta.sz elsö lager kiürülest meg erdemes megvarni.vr-t amugyis olcson belehet szerezni hozza...
-
M5Norbi
őstag
Kíváncsi leszek nagyon.
Az S6 jó lett én megvagyok vele elégedve és nekem a fórumokon említett dolgokat sem produkálta,gyors,pörgős még a TW is elég jó az előzőekhez képest.Viszont pont ezek miatt nem érzem azt hogy az S7 annyira nagyot ütne hogy mindenáron meg akarjam venni.
-
mfranky
őstag
Az árakról miért nem írtok?
S7 700eur , S7 Edge 800eur körül fog jönni...
gsmarena -
-
kengyel
nagyúr
Már várom a megjelenést, lehet ő lesz az utód
-
riszter
senior tag
Még mindig nem hiszem el ezt az s7 kinézetet!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged