2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Február 21-én kezdődik az új Galaxyk előrendelése?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Android World

Ráadásul elvileg nem jár majd rossz ajándék a Galaxy S7 és S7 Edge-ek mellé, hiszen úgy tűnik, a Samsung még inkább rámegy a virtuális valóságra.

Február elején vált biztossá az, amit addig is erősen sejteni lehetett, hogy 21-én érkeznek hivatalosan a Samsung legújabb csúcsmodelljei, amik Galaxy S7 és S7 Edge néven kerülnek forgalomba. A kérdés ilyenkor az, hogy vajon mikortól lehet majd megvásárolni ezeket a mobilokat? Most a hollandiai Android World megbízható információkra hivatkozva közölte: már a megjelenés napjától előrendelhetőek lesznek a készülékek.

Vajon tényleg a Galaxy S7-et kapták lencsevégre?
Forrás: Review Dao Vietnam [+]

A kiszállításra március 11-ig várni kell, de igazából ez sem olyan rossz dolog ahhoz képest, hogy csak körülbelül két és fél hét telik el a leleplezést követően. A Samsung pedig egy meglepetéssel is szolgál az előrendelőknek: ajándék Gear VR-t ad a zászlóshajók mellé, ehhez mindössze annyira lesz szükség, hogy a vásárlást igazoló számlát fel kell tölteni a dél-koreaiak hivatalos weboldalán regisztrált fiókhoz. Hozzá kell azonban tenni, hogy ezek még meg nem erősített tények, a Note 5-re is a bemutató másnapjától lehetett leadni az igényeket, illetve az is kérdés, hogy melyik VR variánst adnák a mobilok mellé. Hamarosan persze mindenre fény derül, az már kvázi tudható, hogy az S7-nek az elején egy 5,1, az S7 Edge-nek pedig egy 5,5 hüvelykes kijelzőt találunk, lesz belőlük Snapdragon 820 SoC-vel és Exynos 8890 lapkával szerelt variáns is.

Gyártók, szolgáltatók

H​ir​det​és​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.