- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
tudom, hogy napirévész, de ez a film annyira határtalanul gyenge volt, hogy néhol könnyeztem. az meg eleve pofátlanság, hogy még az effekteket is a b kategória alá lőtték be. az első 5 percben (repülős) már vannak olyan ember szemét kiverő bénázások, hogy rendesen végiggondoltam akarom-e látni a többit.
az első ennél azért messze "jelentősebb" volt a maga alkotta kategóriában.
-
lapa
veterán
ez szigorú lesz, de nekünk se. viszont nekem voltak barátaim (önirónia is: akkor még...), náluk néztük az alábeszélőseket.
robotzsaru akkora alapmű, hogy az bődületes. akkoriban azt a cuccot megcsinálni, az tényleg nagyon kemény volt. amúgy remasterelték, torrentboltban hd-ben megvan. mondjuk szerintem 720p felett nem érdemes tölteni, de lehet csak nálam volt kicsit már forrás-limitesnek tűnő.
amúgy nem lenne rossz még beraknák az expendables 3-ba a robotzsarut is. meg conant.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest