- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lapa
veterán
tudom, hogy napirévész, de ez a film annyira határtalanul gyenge volt, hogy néhol könnyeztem. az meg eleve pofátlanság, hogy még az effekteket is a b kategória alá lőtték be. az első 5 percben (repülős) már vannak olyan ember szemét kiverő bénázások, hogy rendesen végiggondoltam akarom-e látni a többit.
az első ennél azért messze "jelentősebb" volt a maga alkotta kategóriában.
-
FatalEror
addikt
nem kell off topicba tenni a hsz-eket!!
-
DeFranco
nagyúr
Jó, hát az ilyen alapok, hogy Robotzsaru, meg Amerikai Nindzsa, ezek megvoltak, meg az összes "nyugati" rajzfilm, amit adtak a SAT1-en szombat hajnalban, de a Véres lábnyomok a levegőben, meg a Halálos tombolás 4 ezek nem. Rambo sem, Die Hard sem, A Rocky 1-et sikerült már bepótolnom, meg a Predator 1-et is. GET TO DA CHOPPA!
Re:szerk: Michael Dudikoff
@FatalError: a miénk most döglött be, úgy hogy bajság van, Édesanyámnak TV-t kellene venni, de... eh... később...
#11: Asszonyka nem szereti a durrantós filmeket, így sajnos nem tudom mikor bepótolni. Most Zumba táborban van, és mentségemre legyen mondva, hogy feszt pótolok. Tegnap Batman kezdődik, ma Expendables.
-
FatalEror
addikt
huszonvalahány éves ITT téve a mai napig reccenés menetesen szolgál!
VHS: Ehhez még annyit,hogy apám mesélte végre sikerült venni egy "lejátszót" én meg pár évesen teleszórtam kiskanállal 2,5-s fúróval stb.Úgy hogy kénytelen volt mindig ellenőrizni használat előtt aztán felkerült a felső polcra.
-
lapa
veterán
ez szigorú lesz, de nekünk se. viszont nekem voltak barátaim (önirónia is: akkor még...), náluk néztük az alábeszélőseket.
robotzsaru akkora alapmű, hogy az bődületes. akkoriban azt a cuccot megcsinálni, az tényleg nagyon kemény volt. amúgy remasterelték, torrentboltban hd-ben megvan. mondjuk szerintem 720p felett nem érdemes tölteni, de lehet csak nálam volt kicsit már forrás-limitesnek tűnő.
amúgy nem lenne rossz még beraknák az expendables 3-ba a robotzsarut is. meg conant.
-
DeFranco
nagyúr
Ájtiti nokia, fekete a popija
@lapa: nekem volt egy videós barátom, de attól el voltam tiltva (Édesanyám bölcs belátását mutatja, hogy ez a srác szoktatott rá a bagóra) a többiekkel meg valahogy nem alakult ki ez a nappaliban lógás, videózás gyakorlat. Nem mellesleg akkor már terjedt a PC és mivel módos barátaim voltak, ezért eléggé penetráltak voltak 486-os gépekkel, aminek mindig (vagy kierőszakolt vagy nem) mortal kombatozás lett a vége. Ha PC-t láttam, nem bírtam magammal.
De jó, hogy rólam szól a topic
-
Mr X
veterán
Sosem késő pótolni a régi filmeket, a legtöbbet be lehet szerezni.
Sosem felejtem el, nekünk egy ITT Nokia videónk volt, és a szomszédtól kértük kölcsön az ő videóját a kölcsönzős kazetták "backupolásához". Olyan filmeken nőttünk fel, amiket ma már a Film+ is csak zokogva tenne műsorra.
Apropó, nosztalgia. Épp most néztem végig a Robotzsaru 1-2-t. A mai napig imádom, pedig nem tudnám megszámolni, hányszor láttam.
-
FatalEror
addikt
-
DeFranco
nagyúr
Én pont most fejeztem be az első részt. Nekem kimaradt a VHS korszak, így majdnem "szűzen" álltam neki, de úgy gondolom, igazán jó film volt
Jól össze is volt rakva, kiváló arányérzékkel, kiváló rendezéssel, nagyon finom öniróniával, pont annyi trash elemmel, amennyit felvesz a film. Mellette persze iszonyatos dara.
Jó film volt, na... izgatottan várom, hogy megnézhessem a második részt.
-
FatalEror
addikt
ópen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged