- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
stumpjumper #840 üzenetére
A raktar az raktar. Oda a nem hasznalt cuccok kerulnek. Ami az emberkenel van, az hasznalatban van.
Kuldj ki egyszerre tobb dwellert es gyorsabban lesznek cuccaid. Adj nekik stimpacket es radawayt, hogy tovabb tuleljek a vadont.
-
pandion
tag
válasz
stumpjumper #840 üzenetére
Az normális, ami embernél van azt nem mutatja.
Amúgy minnél tovább van kint az ember annál jobb dolgokat talál, viszont éjszakára ne hagyd kint, mert azt nem nagyon viseli, legalábbis gondolom az elején, egy bizonyos szint fölött már túlél. Én reggel kiküldöm őket és este behívom, így 13-14 órát vannak kint. -
pandion
tag
válasz
stumpjumper #838 üzenetére
Én is 1 hete nyomom, de addict lettem.
A raktárban tárolódnak a fegyverek és ruhák. ha a jobb alsó ikonra böksz é ott a középső jelre, akkor látod mid van a raktárban és mennyi a szabad helyed még. Ez akkor fontos ha már hozzák neked az emberek a zsákmányolt holmit kintről, annak férnie kell a storage roomban. Lehet bele rakni embert, de az nem fejlődik és nem nagyon csinál semmit, viszont ha jól vettem észre akkor van akinek ott nő a boldogsága, illetve ha olyan küldetést kapsz, hogy tegyél x embert a megfelelő helyre, akkor valakinek az a megfelelő
A piros rész a sugárfertőzés, megakadályozza, hogy feljebb menjen az egészsége az embernek. Asszem akkor nő, ha kevés a víz, illetve ha fertőzött állatok vagy betolakodók sebesítik meg az embered. A science lab-ban készül az ellenszer rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest