Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Próbál felzárkozni.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nem értem, miért kell találgatni, két hetet bárki kibír, akár féllábon állva is, és az legalább végleges információ
-
leslieke
Jómunkásember
válasz GhanBuri Ghan #2 üzenetére
+1!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Freiherr
őstag
válasz GhanBuri Ghan #2 üzenetére
Akkor minek olvasod el a cikket?
Igaz, egy lehetnek szó kellene a címbe.[ Szerkesztve ]
XXX
-
Fred23
nagyúr
"A készülék rozsdamenetes acélvázzal és kerettel, viszont üveg hátlappal érkezhet."
A helyükben dobtam volna a vezeték nélküli töltést, és full acél bölcsőbe a cuccot! (Ha már választani kell...)
-
nagyúr
Ez nem kiemelkedő, csupán "trendbesímuló".
Rövidebben : beállt a sorba.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Fred23
nagyúr
Nem butaság, és én is tudom értékelni, de ha választani kell a rozsdamentes acél bölcső + nincs vezetéknélküli töltés és az üveg hátlap + vezetéknélküli töltés között, az előbbire voksolnék. Szerintem AGE-T is, vagyis mondjuk azt feltételezem, hogy 3 pasiból kettő. Nőknél nem tudom, és meg sem tippelném.
-
törölt tag
Azért ilyet utoljára olyan 10-12 éve hallottam, hogy az újdonságok között feltüntessék, hogy hány ikon fér ki a főképernyőre
-
Bossyy
tag
Éppen meglepődtem, mikor láttam a készülék tetején az infrared portot...majd olvasom, hogy egy IR senzor a sötétben történő felismeréshez. Pedig mekkora fejlesztés és hype lett volna beletenni egy IR távirányító portot :-)
-
Dodge94
tag
válasz Tomy Yayo #10 üzenetére
Nem ólomról volt szó tudtommal, ha pedig tényleg zavarna 4-5 gramm különbség, akkor ott máshol vannak a problémák.
Ha pedig minden igaz, akkor a mostani autós töltöket elfelejtheted, ha már az Apple volt olyan jó arc és itt is figyelmen kívül hagyja az ipari standardet.
-
madgie
titán
"Pedig mekkora fejlesztés és hype lett volna beletenni egy IR távirányító portot :-)"
Abszolút, mikor az Apple kiépítette a saját okosotthon rendszerét, de még a saját Apple TV-jét is gond nélkül vezérli bármelyik iPhone/iPad (gesztusvezérlésekkel együtt), biztos azzal fognak foglalkozni, hogy random tizenéves cuccokat tudj infrával kapcsolgatni. Erről híresek
-
negyedes
addikt
kb a fele sem lesz igaz mint alltalaban.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Szibilla
aktív tag
Nem értem, miért kell ilyen címet adni a cikknek...ez mind csak találgatás, még a bejelentés időpontja is, nemhogy a funkciók.
Annyit megjegyeznék azért, remélem, hogy a némító kapcsoló megmarad.
-
.Szaki.
addikt
Annyira közel van már Szeptember 12, inkább várjuk meg, én kíváncsian várom, de a találgatásoknak tényleg semmi értelme.
-
<Lacy85>
addikt
" radikális újításnak ígérkező"
Mi van ebben olyan radikális újítás, amit a többiek nem tudnak már régóta?
Gondolom a bemutatón majd 3 percenként sütik el a "forradalmi" szócskát.Mondjuk az nem rossz, ha akkora lesz, mint a kicsi i7. Így még kisebb is lesz, mint az S8 / G6.
-
<Lacy85>
addikt
válasz buvartacsko #22 üzenetére
Ilyen logika mellett el is hiszem, hogy az alma felhasználók kajálják a "forradalmi" újításokat.
-
<Lacy85>
addikt
válasz buvartacsko #24 üzenetére
Tegyék bele nyugodtan (már igazán itt volt az ideje csinálni is valamit), csak a poén az lesz, hogy megint úgy fogják tálalni, mintha világmegváltó újítás lenne. Mint eddig kb. mindig.
-
Szakiii
addikt
válasz buvartacsko #22 üzenetére
Nekik is szól hisz örülne neki az apple ha ők is átpártolnának. Egyébként jó telefon lesz de tény ami tény lemaradás behozásáról van szó. Ami nem baj, inkább szükség szerű.
-
törölt tag
Miért, te hogy tálalnál valamit, amit el akarsz adni? Aki csak az ügyes marketing miatt vesz bármit, az magára vessen, ha aztán nem lesz elégedett adott termékkel vagy szolgáltatással. 2017-et írunk, az ún. "tudatos vásárló" műszaki fronton legfeljebb szándékosan tud zsákbamacskát venni.
-
buvartacsko
addikt
Szerintem várjuk ki a végét, mert lehet hogy az lesz, hogy ismét sikerült jobban/jól megoldani a dolgot a többiekhez képest. Én nagyon is elismerem az S8-at, baromi jó telefon, de azért vannak dolgok amik nem tetszenek. Pl az ujjlenyomatolvasó helye, hogy nem zafír a kamera lencse, hogy nem iOS fut rajta, de a kijelző az valóban egy csoda a készülékben, nekem sajnos itt ki is fújtak a dolgok amikre vágyok. Nem egyszer előfordult már hogy akkor jött ki az Apple egy megoldással amikor úgy tudták megcsinálni, hogy szerintük is rendben legyen. Én úgy tippelem, hogy most is az lesz.
Ha minden igaz ennek a telefonnak lesz a legkisebb a kijelző/káva aránya a piacon. Amitől félek az a biometrikus azonosítás megoldása, ha azt is megcsinálják úgy hogy jó legyen akkor felőlem mehet a TouchID is.
Sok dologban pedig baromira nincsenek lemaradva, pl tegnap jött ki a Google is a saját AR megoldásával amit az Apple hamarabb dobott be, és szerintem eléggé nagy volumenű tényező, ezeket miért veszitek észre?
-
Szakiii
addikt
válasz buvartacsko #28 üzenetére
Az hogy nem ios fut rajta egy nem apple terméknél azért erős felhozni mint nem tetsző dolog. Kijelző káva arányt kétlem hogy ennek lesz a legjobb de tény ami tény hogy ebben kell nagyon nagyon NAGYON sokat fejlődniük mert egyszerűen ormótlan a jelenlegi széria, iszonyat elmaradott az előlap kinézete. Másik amiben nem ártana fejlődni az aku mert továbbra is ez a leggyengébb része az apple telefonoknak. A plus még el el megy de az meg annyira elnagyolt külsővel bír hogy számomra elfogadhatatlan az a kinézet. A többi dolog olyan hogy szerintem tök8 mert azokban teljesen szinten van a teló, bár ez az oled dolog finom lesz mert eddig minden apple pártitól azt hallottam hogy amoled egy szar ezért van az apple telókban ips... ezzel is úgy lesz mint a mérettel? (nem ellened irányul a hsz. ne vedd magadra, de tényleg)
-
buvartacsko
addikt
-
Szakiii
addikt
válasz buvartacsko #30 üzenetére
És akkor így is lesz? Sok helyen írtak már mindent.. btw ennek is van egy egészséges határa, csak ne vigyék túlzásba. Pl s7 edge-től sokkal jobb a g6 fogása, egyszerűen ennyi káva kell . Egyelőre én úgy látom idén a note 8 lesz a top de majd kiderül
[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
válasz buvartacsko #32 üzenetére
Persze, de nem is kell hogy lenyomjanak ebből a szempontból mindenkit, pont ez a lényeg hogy ennek is van egy egészséges szintje. Inkább legyen kicsit vastagabb a teló és legyen egy 3,5k-s aku benne (szerintem) mint hogy ne 86%os legyen a kijelző előlap aránya hanem 88 szerintem ez pont senkit se érdekel ha már 80 felett van akkor rendben van a dolog.
-
Szibilla
aktív tag
Egyetértek, az S8-nak nekem is az a legnagyobb hátránya, hogy nem iOS fut rajta.
Vannak jobb telefonok, mint az iPhone, de jobb mobil oprendszer nincs, mint az iOS...számomra. Kiforrott, nagyon stabil és tud mindet, amit kell.
-
Szakiii
addikt
Ez nagyon szubjektív, szerintem meg pont hogy nagyon körülményes használni. Mac bookok nem jönnek be ezért asus rogom van amin ugye win fut, innentől kezdve minden művelet egy gyötrelem és minden alkalom után kivágtam volna a kukába az i5s-em anno de ez is csak egy szubjektív vélemény én ezért nem hoznám ezt fel egy összehasonlításnál, viszont ha annak ellenére hogy ios tetszik s8at vettél csak azt bizonyítja hogy maga a telefon egyébként jobb mint egy i7 pl.
kovbandi82: én meg tudom érteni azt hogy van akinek ios elég, jó rendszer mert gyors és alapokra tökéletes és egyszerű(persze nem mindenben egyszerűbb sőt), nincs mindenkinek igénye az android féle szabadságra
[ Szerkesztve ]
-
"Nem IOS fut rajta"
Ne haragudj, de lefordultam a röhögéstől a kanapéról, pedig táppénzen vagyok derékbántalmakkal, nem kapkodom el a mozgást a napokban.Amúgy ez a jobban oldják meg a dolgot annyira szar duma. Továbbfejlesztenek magyarul egy már megjelent dolgot.
Mellesleg az I7-em ujjlenyomatszenzora hitványabb az előző telómhoz képest, akkor a Xiaomi jobban oldotta meg?[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz kovbandi82 #38 üzenetére
Hát ez ilyen, a korlátolt, buta iOS csak hátrány lehet.
-
Nem feltétlen. Nem rossz az IOS. Mivel már nem romolok, csak hívás/sms/Viber/Yt/böngészésre kell a telefon, pont megfelel. De hogy egyes tartalmakat nem tudom a telóra letölteni, az gáz kicsit, és nem warezra gondolok feltétlen.
Sokszor olyan rossz dumákkal magyaráznak meg dolgokat, a fanok főleg. És a végén ha nincs magyarázat, vagy a falhoz állítják őket annyi a válasz, ez így jó. Na ez szánalmas. De maga az IOS elhiheted szerethető rendszer, sőt stabilabb mint a droid, de ez a nyitottság kárára ment. Valamit valamiért ugye.[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz kovbandi82 #38 üzenetére
Nem tudom mi volt ezen a vicces. Az Android nem jön be, mit csináljak? Legyek birka és csak azért is szeressem mert te szereted?
Nekem hátrány.
Múltkor teszteltük, és 10-ből 10x felold az iPhone 6s nekem, van egy izzadós ismerősöm akinek az i7 10ből 7-8x old fel, nem tudsz ezzel mit csinálni.
Komolyan, milyen tartalmat nem lehet iOS-en letölteni a telefonra? Nekem eddig az én felhasználási szokásaimmal nem volt még probléma ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
válasz buvartacsko #41 üzenetére
Egyébként most nem azért mondom de tényleg próbálj majd ki egyszer egy csúcs droidot úgy hogy mondjuk fél évig használod nem 1 napig vagy amíg a kezedben van. Szerintem jelenleg a legjobb telefon a sima s7 . Nem edge (használni annyira nem jó mint amennyire jól néz ki), kicsi, erős, gyors, akuban jó egyszerűen tökéletes! Egyetlen hibája pont az ujjlenyomat olvasó, na abban gyenge
Visszatérve i8-ra szerintem még lehet én is kipróbálom majd HA jó lesz az aku idő, ha továbbra is 2k-s aku lesz benne akkor még sajnos mindig használhatatlan marad.
-
buvartacsko
addikt
Kipróbáltam már nem egyszer, van is a házban. Semmi gondom vele, de mégsem. Nem tudok mit csinálni ezzel, nem vágyom rá egyáltalán. Elismerem, elfogadom, ennyit tudok kezdeni az Android kérdéssel.
Látom mindkettő előnyét és hátrányát, és az iOS megfelelőbb számomra.
Az aksi az tényleg lehetne nagyobb, szerintem is brutálisan kevés.
-
bergengocova
újonc
válasz buvartacsko #41 üzenetére
Eszméletlen jó a telefonok az ájfonok, ezen felesleges vitatkozni. Ahogy azon is, aki nem szeret mókolgatni, tökéletesen meg is felel neki, használja, és kész. Imádják is általában, szépek is.
Az egyetlen furcsaság az, amikor egy almás egész addig feleslegesnek tart egy feature-t, tulajdonságot, amíg nincs az iPhone-ban, de ahogy bekerül, máris a legfontosabb. Ilyen most nálad egyből a képernyőarány. Eddig senki nem érdekelt a 70 % alatti, most egyből fontos, hogy a legeslegjobb legyen, lényeges volt hangsúlyozni. Ugyanez volt a 4 collal, a QHD-val, az OLED-del stb. Innovációban meg lemaradt az Apple, amivel egész addig nem lesz gondja, amíg jó telefonokat gyárt, és esetleg tökéletesíteni is tud mások által kitalált funkciókat. Csak ez a hozzáállás érdekes.
Egyébként a 8-as hosszú idő után először érdekel is.[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz bergengocova #44 üzenetére
Én az S7 S8 óta tartom fontosnak hogy ilyen kijelző legyen a telefonomban, egész a Samsungig nem csinálta meg ezt senki ilyen kívánatosra és jóra. Ez az igazság. Addig pedig (jó tudom S6) nem volt olyan nagy difi hogy zavarjon az iPhoneban.
Most viszont szeretnék már nagyobb kijelzőt, ami lehetőleg OLED, mert a Watchomon nagyon bejött a dolog, de nem szeretnék 7 Plus méretű feleslegesen nagy készülékházat.
-
alex devil
senior tag
Forradalmi újítás lesz az OLED és a vezetéknélküli töltés!!
S23
-
Ijk
nagyúr
Remélem 90%-ban a Blackberry BB10 gesztusvezérlése fog visszaköszönni, ami nagyon szeretek, és majd ők is eladhatják mint forradalmi innováció.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
bergengocova
újonc
válasz buvartacsko #45 üzenetére
Ha választani lehetne, nekem egy SE méretű telefon kellene kávák nélkül, a legújabb vassal. Akármennyiért adnák, megvenném. Majdnem egyetértek Steve Jobsszal. Az akkori 4 colos telók méreténél nekem nem kell nagyobb, de mai kijelzővel. Rohangálok, zsebben hordom, a tartalomfogyasztás másodlagos. Inkább lehet vastagabb.
-
buvartacsko
addikt
válasz bergengocova #48 üzenetére
Azt még mindig nem értem, hogy miért hajtjátok hogy az Apple azt mondta hogy ez a tökéletes kijelző méret. A 3,5 a legjobban átérhető, ez tény. Ezt mondták. Nagy kijelzőre váltottak, és nem is lehet olyan könnyen átérni, nem lehet kényelmesen egy kézzel használni, viszont a megváltozott tartalom fogyasztásra való tekintettel meg kellett lépni. Én is egyre több tartalmat fogyasztok a telefonon, ezért lett igényem a sokkal nagyobb kijelzőre nekem is.
-
Szibilla
aktív tag
Nem vettem S8-at, pont az oprendszer miatt...mert ugyan jó telefon, de ha már droid, akkor nekem a Huawei szimpatikusabb, így S8 semmiképpen nem kellene. De a kijelzője előtt emelem kalapom.
Amúgy sok éve iOS-en vagyok, valószínűleg ezért nem zavarnak az esetleges hátrányai. Elhiszem, hogy van olyan, akit feszélyez, hogy zárt rendszer...nekem ez pont hogy előny, az én szememben egységben az erő, az iCloud-mentés, az egész biztonsági rendszer, a stabilitás, az, hogy 100-ból 100-szor ugyanazt az eredményt kapom ugyanarra a funkcióra, a kapcsolat a különböző Apple-termékek között, az iMessage, a rendes, tapicskolás, feloldás nélküli, "érzésre" aktiválható némítás, stb. rendkívül szimpatikus. Nehéz lenne nélkülük már...ehhez képest az, hogy iTunes-t indítok el vagy más filekezelőt, ha nagy néha rádugom gépre, az mindegy...de rá se dugom, mert Wi-Fin-szinkronizál.
Hogy el tudnék-e viselni jobb üzemidőt? Persze, ki nem? Kéne-e nagyobb kijelző? Persze, kinek nem, de ha az az ára, hogy egy tepsit kell magammal hurcolnom, akkor elég a 4,7" és a mostani üzemidő is. Kell-e vezeték nélküli töltés? Nem tudom, nem ismerem, amit meg nem ismer az ember, azt nem is tudja hiányolni. Lehet, egy év múlva élni nem tudok nélküle majd...
Lehet utálni az Apple-t a marketing-stratégiájuk miatt és mert minden bemutatójukon azt akarják elhitetni, hogy ők hugyozták a Mississippi-t. Ettől még a termék lehet jó, amit kínálnak. Az meg, hogy idehaza milyen hype alakult ki a termékei körül, nem az ő hibájuk, én soha nem éreztem magam többnek attól, mert almás telefonom van. Ha vannak ilyenek (és vannak), az jellemprobléma és nem a termék gyártója tehet róla...legyen az Apple vagy BMW, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256gb Titanium Black, független, bontatlan
- iPhone 13 Pro 128 Gb Alpine Green 85% akku
- iPhone 16 Pro 256gb,Desert Titanium,független,bontatlan
- Androidos telefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Androidos telefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen