Új hozzászólás Aktív témák

• buvartacsko

addikt

válasz Szakiii #26 üzenetére

Szerintem várjuk ki a végét, mert lehet hogy az lesz, hogy ismét sikerült jobban/jól megoldani a dolgot a többiekhez képest. Én nagyon is elismerem az S8-at, baromi jó telefon, de azért vannak dolgok amik nem tetszenek. Pl az ujjlenyomatolvasó helye, hogy nem zafír a kamera lencse, hogy nem iOS fut rajta, de a kijelző az valóban egy csoda a készülékben, nekem sajnos itt ki is fújtak a dolgok amikre vágyok. Nem egyszer előfordult már hogy akkor jött ki az Apple egy megoldással amikor úgy tudták megcsinálni, hogy szerintük is rendben legyen. Én úgy tippelem, hogy most is az lesz.

Ha minden igaz ennek a telefonnak lesz a legkisebb a kijelző/káva aránya a piacon. Amitől félek az a biometrikus azonosítás megoldása, ha azt is megcsinálják úgy hogy jó legyen akkor felőlem mehet a TouchID is.

Sok dologban pedig baromira nincsenek lemaradva, pl tegnap jött ki a Google is a saját AR megoldásával amit az Apple hamarabb dobott be, és szerintem eléggé nagy volumenű tényező, ezeket miért veszitek észre?

Új hozzászólás Aktív témák