- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
Szerintem várjuk ki a végét, mert lehet hogy az lesz, hogy ismét sikerült jobban/jól megoldani a dolgot a többiekhez képest. Én nagyon is elismerem az S8-at, baromi jó telefon, de azért vannak dolgok amik nem tetszenek. Pl az ujjlenyomatolvasó helye, hogy nem zafír a kamera lencse, hogy nem iOS fut rajta, de a kijelző az valóban egy csoda a készülékben, nekem sajnos itt ki is fújtak a dolgok amikre vágyok. Nem egyszer előfordult már hogy akkor jött ki az Apple egy megoldással amikor úgy tudták megcsinálni, hogy szerintük is rendben legyen. Én úgy tippelem, hogy most is az lesz.
Ha minden igaz ennek a telefonnak lesz a legkisebb a kijelző/káva aránya a piacon. Amitől félek az a biometrikus azonosítás megoldása, ha azt is megcsinálják úgy hogy jó legyen akkor felőlem mehet a TouchID is.
Sok dologban pedig baromira nincsenek lemaradva, pl tegnap jött ki a Google is a saját AR megoldásával amit az Apple hamarabb dobott be, és szerintem eléggé nagy volumenű tényező, ezeket miért veszitek észre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest