- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Nekem is megjott tegnap a meizumarttol, fel is raktam ra a jo elore megrendelt Nillkin fele jo draga edzett uveg elolapot (Amazing PE+). Keruljetek mint a tuzet, komolyan mondom, nezzetek erre a kepre. Most szkanderezek az eladoval full refundert...
Mellette egy S2 lathato egy 2 dollaros uveggel, amit az eladonak tettem oda viszonyitasi alapkent, hogy milyen lenne kb egy normalis megoldas.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
bozont
veterán
válasz
N.otorious #197 üzenetére
Tényleg, ott van, M576H a típusa.
Tegnap elfelejtettem írni, de kaptam ajándékba egy tollat, amin van egy betét amivel használható a telefonhoz is. Nem nagy cucc, műanyag toll, de jópofa. A webshop adta hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz
N.otorious #195 üzenetére
M86, de hogy ez most mit jelent jó kérdés, sok infó még nincs róla. De ezt írja pontosan: Baseband version - S333_M86_20151022_CHNOPEN_MZ025
Vajon az a CHNOPEN azt jelentené, hogy nyitott bootloader-es lenne?
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Tapasztalat még nincs nagyon, nemrég érkezett meg. Teszek fel képet is, bár sok újdonság nem lesz az eddigi unboxing videókhoz képest. Egy biztos, b@szott nagy ez a teló, főleg így a 4,7" után.
A wifi elég jó, simán hozza a 30/2-es netet, pikpakk feltelepül minden. És nem hal be közben!! Felüdülés az SP után.[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
-
tupacamaru
veterán
-
bozont
veterán
Jött az email, elvileg ma érkezik a telefon.
A DHL hozza amúgy.
-
logaritmus
tag
válasz
N.otorious #186 üzenetére
Épp ma rendeltem elő kerek 162 ezer forintért a 4 GB-os, Nemzetközi verzióst, ingyenes szállítással. Tehát nem éri meg Innen.
-
N.otorious
senior tag
Ha innen rendelném meg, szerintetek cinkes?
Csak tudnám a garanciát rajtuk keresztül érvényesíteni, végül is számlára venném.
Ha gyári oldalról veszem, a garancia mennyi?tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
bozont
veterán
válasz
N.otorious #183 üzenetére
Már előrendelhető, ahogy írják december 15. körül várható az értékesítés megkezdése. A 3GB-os verzió most éppen "elfogyott". A számlát gondolom küldenek, de jobb ha rákérdezel náluk.
-
N.otorious
senior tag
És a meizu.it n mikortól érhetö el? Számlát onnan tudok kérni?
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
bozont
veterán
válasz
N.otorious #179 üzenetére
Nem. Egy biztos, akkor ez kínai verzió. Több helyen ingyen is előtelepítik a Play-t. Ha jól tudom a Flyme-ben van gyári root is. Mondjuk a plusz pénzért unlock még oké, ha marad is a gari. Viszont a b20-at biztos hogy nem tudja, legalább is az amelyiket ott árulják.
-
Black&White
addikt
válasz
N.otorious #179 üzenetére
Biztos, hogy nem.
TTTotya már leírta, hogy hol tudsz garantáltan INT verziós készüléket venni: [link]
Én személy szerint ezt a B20-at is kamunak érzem. -
bozont
veterán
válasz
N.otorious #177 üzenetére
Sőt, nyitott a bootloader. Ennek mondjuk jó lenne utánajárni, mondjuk az nem tudom milyen verziós rommal árulják itt. Gondolom mivel .com a nemzetközi verziósat. Lehet abban van B20 LTE. Meg mivel nem mókolt android fut ezeken, mint a kínai verziókon, az sem elképzelhetetlen hogy nyitottan érkeznek.
-
N.otorious
senior tag
A meizusale.com oldalon, LTE-re írja a 800 at.
Frequency 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz, 3G: WCDMA 900/1900/2100MHz, 4G: FDD-LTE B3(1800MHz)/B7(2600MHz)/B20(800MHz)
-
N.otorious
senior tag
Itt lehet ellenőrizni, hol milyen LTE hálózat érhető el.
-
N.otorious
senior tag
Valakinek jött már ilyen teló? Vagy mikor jelenik meg? Magyarországon mikor várható a megjelenés?
-
Hujikolp
őstag
Üdv!
A középső, érintőujjas gombon kívűl tőle balra-jobbra van-e érintő felület? Mi a kiosztása? Várható nem flyme op rá mástól?
-
bozont
veterán
válasz
turika86 #169 üzenetére
Mert minél több ember játszik annál kisebb az esély, de persze mivel ez világszintű ajándékozás, így néhány ember pluszba már igazán nem számít. Ezért írtam azt amit a zárójelbe. Én azért 2 entry-t összeszedtem, az esélyt megadom, bármilyen kicsi is.
(#171) turika86
De rendeltem, természetesen vissza nem mondom ezért. Ha meg mégis én nyerném valamilyen csoda folytán, akkor is lesz helye a családban.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Bár magamnak csinálok konkurenciát (mintha számítana
), de a GSMArena-n PRO 5 giveaway. Egy próbát azért megér.
-
turika86
aktív tag
nekem is megtetszett ez a csinos készülék egyedül a méret amit kicsit félelmetes lenne... meg a flyme os. de majd meglátjuk a későbbi tesztetek meg itt már látom páran berendeltek úgyhogy várjuk a személyes beszámolót.
"Time is the fire in which we burn"
-
törölt tag
válasz
Black&White #165 üzenetére
Így már átláthatóbb, neked is köszönöm!
Ezek szerint faluhelyen is lenne 4g a Pro 5-el, csak éppen nem tudja 800Mhz-et. -
Black&White
addikt
A három hazai szolgáltató a B3 (1800MHz), B7 (2600MHz) és B20 (800MHz)-as sávokon ad 4G szolgáltatást.
Telenor: B3, B7 és B20 (Telekommal közösen, Budapesten kívül)
Telekom: B3 és B20 (Telenorral közösen, Budapesten kívül)
Vodafone: B7 és B20B3: megyeszékhelyek, nagyobb települések és Budapest
B7: sűrűn lakott területek (sok-sok telepített bázisállomást igényel, cserében nagyobb sebesség, jobban terhelhetobb), pl. BP belváros.
B20: faluhelyen, kistelepulesekJelen pillanatban a 4G hálózatokat csak mobiladat foegalmazasra hasznalhatjuk.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz
#07400704 #162 üzenetére
Azért mert a nagyvárosokban, sűrűbben lakott helyeken ha jól tudom 2600MHz-es sávot használják, míg vidéken a 800MHZ-est. Most a technikai okát nem tudom pontosan, de ha jól rémlik akkor olcsóbb és jobb a szórása. De ennek olvass utána.
Előbbit tudja a telefon, de az utóbbit nem, ezért van az hogy vidéken nagy valószínűséggel nem fogja tudni a 4G-t. Az a baj, kerestem, de nem találtam olyan leírást vagy térképet ami megmutatja hogy hol melyik sávot használják a 4g szórásra. -
törölt tag
válasz
Black&White #158 üzenetére
Telecom-os vagyok és falun élek, persze mozgok városban is de ez nyilván nem mérvadó ebben az esetben, alapvetően az OTA frissítés illetve a magyar nyelv lenne fontosabb, mondjuk a jelenlegi Samsung S6 kitűnően teszi a dolgát 4g-n a faluban is.
-
bozont
veterán
válasz
Black&White #156 üzenetére
Nem pont a vodának jó a 3g lefedettsége? Mert akkor nem aggódnék annyira.
-
Black&White
addikt
válasz
#07400704 #154 üzenetére
4G: fontos lenne tudni melyik szolgáltatónál vagy.INT, vagy A-s ROM-mal ugyanazokat a támogatott sávokat kapod (vodásként, vagy jellemzően falusi környezetben szinte garantálható a szívás).
OTA: INT verzió, többit csak manuálisan tudod frissíteni.
Magyar nyelv: INT-ben lesz, HA A-s verzióval kapod és frissíted, valószínű csak az angol és a kínai marad.PS: ha tévednék, sorry... (megelőztek)
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz
#07400704 #154 üzenetére
Végig erről volt szó, de a lényeg hogy a nemzetközi (International) verziót kell venni. A 800-as LTE még így sem fog menni, szóval ha sokat mozogsz vidéken ez hátrány lehet. Nagyvárosokban és környékén kevésbé. Gondolom magyarul is tud majd, de erről bővebben akkor tudok nyilatkozni, ha megérkezett a készülék.
-
törölt tag
Szóval akkor valaki tudná összegezni nekem, hogy melyik Meizu Pro 5(64gb.) az amelyik magyar földön is tudja a 4g-t és tud frissülni otán is, és persze van benne magyar nyelv is?
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
-
bozont
veterán
válasz
tupacamaru #149 üzenetére
Ettől is nagyobb? Melyik az, Nexus 6? Vagy van attól is nagyobb?
(#150) Black&White
Kint van amúgy a főoldalon is, legalul egy piros téglalapban írja, hogy világszerte ingyenes a kiszállítás.[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Kiváncsi vagyok hogy milyen postával küldik és hogy mennyi idő alatt lesz itt. Nekem a mási kiszemelt még ettől is nagyobb.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
bozont
veterán
válasz
tupacamaru #146 üzenetére
Persze, írok majd. Én mondjuk félek kicsit a nagy mérettől, nekem az 5-5.2" megfelelőbb lenne. De majd meglátjuk. Ha nem bírom megszokni, legfeljebb eladom és belőle egy Pro 5 Mini.
(#147) Black&White
Ide saját, magyar címre. Ingyenes as szállítás.[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Ha megérkezik írnál róla pár gondolatot. Képben van nálam is ez a telefon, mert 5"-nál nagyobb, fém készülékházas telót kersek.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
bozont
veterán
válasz
Black&White #144 üzenetére
Onnan rendeltem, mivel ők hivatalos eladók. Remélem még idén megérkezik.
-
bozont
veterán
-
bozont
veterán
válasz
Black&White #139 üzenetére
Akkor biztos így van, nekem nem igazán megy a kínai.
Ez mondjuk egy nagy mínusz pont, legalább is részemről.
-
bozont
veterán
válasz
Black&White #137 üzenetére
Ezt fórumokon írták? Csak mert pl hivatalosan az Xperia SP-nél is csak Fat32-t írnak támogatottnak, de probléma nélkül működik az exFat is.
-
Black&White
addikt
Hétfőn lesz lehetőségem az olaszoknak írni, meglátjuk mit válaszolnak.
Olvasgatok és azt látom, hogy a külső SD csak FAT32 fájlrendszert támogat.
Nem tudom mekkora költséget jelent készülékenként az exFAT támogatás, de azért ez elég mókás megkötés egy prémium készülék esetében. -
bozont
veterán
Köszi, akkor ez a része megnyugtató. Viszont, ha csak most jelent meg az 5.1 néhány telefonjukra, akkor a Marshmallow mikor fog vajon? A többi gyártónál mostanában jön a készülékekre.
-
TTTotya
senior tag
Pontosan úgy ahogy Black&White kollega is mondta a mókolt "I"-n nem lesz OTA.
#132 Black&White: Igen a szállítást neked kell fizetni, erről tudtam, de én úgy gondolom, mivel az eredeti gyári meizumart.com megszűnt (ők Hong Kong -ból postáztak ÁFA és vámkezelés nélkül) és te képviselettől veszed, sztem csak a képviseletnek kell visszaküldeni (pl.: esetemben Franciaországba), de ebben nem vagyok biztos, hogy így is van.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
És az I verziós készülékekre sincs hivatalos OTA frissítés? Én ha ezt a telefont veszem, akkor a Meizumar.it-t néztem (ha jól tudom ez hivatalos webshop). De ha mindig mókolni kell a frissítésekkel akkor inkább kihagyom. Az hogy simán zip-ből kell telepíteni még belefér persze.
-
Black&White
addikt
Tipikus kínai webshopos húzás, nem lóg ki a többi közül.
Ennek a garancia kérdésnek még utánaolvasok jobban, mert a többi megkötés, ami mondjuk egy debrand-el jönne, annyira nem riaszt el.
I verziós Meizuk garanciáztatása esetén tényleg neked kell a szállítást megoldani, illetve fizetni?
Ez mondjuk így elsőre nem egy szimpatikus húzás, főleg ha az I-s készülékek felárára gondolok. -
TTTotya
senior tag
válasz
Black&White #130 üzenetére
Bocs, nem is azért szóltam határozottan vissza, csak azért, mert érdemes odafigyelni.
Amikor az MX5-öt elkezdték árulni akkor a gearbest azt állította, hogy ők hivatalos Meizu partner (erről épp csak a meizu nem tudott). A-s firmware-rel árulták International-ként a belpiacos telóikat, utána meg kitették a weblapra. hogy a kedves user-ek jobb ha nem frissítik a firmware-t, mert az angolon meg a kínain kívül elveszítik az összes egyéb nyelvet.
-
TTTotya
senior tag
válasz
Black&White #128 üzenetére
Ezek a hivatalos Meizu forgalmazók. Akiket te írtál egyik sem az.
A kettő EU-s akiket linkeltem, nem csak belföldre szállít. Én pl. a franciáktól vettem, de Angliában élek. Érdemes lenne őket megkérdezni, hogy elküldik-e M.o -ra, ha hivatalosat akarsz.
Vagy egy másik lehetőségként megvárod míg a Meizu elkezdi árulni az amazonon. Ez kb.2 héttel azután szokott lenni, hogy hivatalos források elkezdik a terjesztést.
-
Black&White
addikt
Ha jól látom ez a két hivatalos partner csak belföldre szállít.
Rajtuk kívül három-négy lehetőséget látok.
-Honorbuy és Gizchina: a 32-es verziót már EU raktárból is szállítják (33-40$ a futár), a nagy is érkezőben.
Illetve, ha jól látom Honorbuy pl. A-s firmware-rel árulja: [link]
-Merimobiles: előrendelhető, 24$-ért van EuroLine postázási mód Kínából.
-Hardverapro: előzetesen ezzel lenne a legkevesebb gond, ár már van, emésztem... -
TTTotya
senior tag
válasz
Black&White #125 üzenetére
Tudja mindegyik, csak a kínai belpiacos készülékekben le van korlátozva szoftveresen. Ha valaki C vagy U firmware (ezek a kínai belpiacos firmware-k) variánssal vesz telót, annak csak a 3G fog menni alapból. Le kell cserélni minimum A-ra ami az univerzális csak akkor bukta a nyelveket az angolon és kínain kívül. Fel lehet tenni az I (international-t) is, de az már komolyabb belenyúlással jár és nincs többé OTA frissítés sem. A hivatalos garancia Kínán kívül csak a hivatalosan I-vel kiadott készülékek(ellenőrzik IMEI alapján) és hivatalos Meizu partnertől származó számla esetén van.
Minden más forrásból beszerzett készüléket szürke importnak tekintenek és nem javítanak ingyen vagy pénzért sem. Az egyéb online boltok szerviz hátterét meg inkább hagyjuk.
[ Szerkesztve ]
-
TTTotya
senior tag
válasz
Black&White #123 üzenetére
Hivatalos garancia Kínán kívül+ Google alkalmazások+ Nyelvtámogatás a kínain és az angolon felül+ ÁFA és vám rendezve+ a Kínán kívüli frekvenciasávok is fel vannak oldva a készüléken (tehát van 4G)
(ezt mondjuk az eddigi készülékeken az univerzális firmware telepítésével is meg lehetett csinálni kisebb-nagyobb sikerrel) -
doki13
aktív tag
válasz
Black&White #120 üzenetére
Az fasza,mert falun lakom...
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
doki13
aktív tag
válasz
Black&White #118 üzenetére
Ez sem tud 800 at?
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
Black&White
addikt
Rossz hírek: [link]
-
Den Hadnagy
senior tag
Meizuk szoktak lenni az expansysen? Ha venném, onnan venném
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Black&White
addikt
Chigon-nál is elérhető.
-
kengyel
nagyúr
Ez feketében nagyon jól néz ki !
kengyel
-
dongasre
tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire megbízható az oppomart? valaki rendelt már ? engem csak az zavar h előre fizetni kell,nincs utánvételSM s21+
-
törölt tag
Infra pls... Ha lenne dual SIM+microSD akkor már rendelném is... De így sajnos nem
Pedig nagyon ütős lett[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
Letettek egy majdcsak tökéletes telefont az asztalra, amiért szerintem sokan odavannak, és Not Perfect-tel promózzák. Hatalmas.
-
gproject
aktív tag
-
Locutus
veterán
Nekem is csak a fekete tesztszik. Kiváncsi volnék, hogy egy fekete háttérrel az amoled mennyire olvad bele szépen az előlapba.
Amúgy QI töltés van integrálva ebbe?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A ma bemutatott csúcsphablet legnagyobb érdekessége, hogy az a híresen jól teljesítő Exynos 7420 lapkakészlet került bele, amit még csak Samsung zászlóshajókban láttunk.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Házimozi belépő szinten
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 3D nyomtatás
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget