Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
A sim kártyán lévő telefonszámokat is kilistázza a telefonkönyv?
Mert ha igen, akkor nem csak 100 névjegy férne bele. -
ladymoura
friss újonc
válasz
ladymoura #44 üzenetére
Igen köszönöm ! A lámpát kifelejtették a leírásából .
MMS- re pedig szerintem nem alkalmas a z4 . Amit a szolgáltató ír
(A fentieken túl telefonod MMS-beállításainál az alábbi paramétereket kell beállítanod:
Hozzáférési pont (APN): mms.vodafone.net
Átjáró (gateway) IP címe: 80.244.97.2
Kezdőlap címe: http://mms.vodafone.hu/servlets/mms ) hát ilyeneket nem lehet rajta beállítani . -
will.s
újonc
válasz
ladymoura #44 üzenetére
Szia!
A 0 (nulla) gombot picit hosszabban nyomva tartod, akkor kapcsolod be a lámpát, és ugyanígy kiAz mms beállításoknak elvileg automatikusan be kellene állítódni, amikor beteszed sim kártyát, ha mégsem, a szolgáltató oldaláról le tudod kérni a beállításokat üzenetben. Remélem tudtam segíteni
-
ladymoura
friss újonc
Két hete vettem a z4-t ,jó is lenne de vannak apró problémáim vele . Sehol nem találom leírásában hogy lehet a lámpáját bekapcsolni . MMS fogadása helyett pedig karaktereket ír ki, küldésről meg szó sincs a menüben csak SMS . Tud valaki tanácsot adni ?
-
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Luck Dragon #41 üzenetére
Az összegzéshez írtam frissítést.
-
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Luck Dragon #39 üzenetére
Már nincs nálam a készülék, de a tesztkészüléket is sikerült helyrerakni.
-
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Közben egyeztettünk a gyártóval a beszélgetés hangerejére vonatkozóan és az első széria valóban alul volt paraméterezve szoftveresen. Eredetileg nem ezekkel a beállításokkal kellett volna legördülniük a gyártósorról. De van megoldás, ha valaki, mint mi, túl halknak találná az első szériás készüléket.
A gyári értékek azok, amiket a videóban látunk, ez sokkal hangosabb lesz, mint a mi tesztkészülékünk.Az engeniering menu-ben viszont nem ér garázdálkodni, mert az itt megváltoztatott beállítások gyári visszaállítással sem vonhatók vissza. Kéretik körültekintően eljárni. Csak saját felelősségre!
-
-
will.s
újonc
válasz
Luck Dragon #35 üzenetére
Hétfőtől úgyis élesben megy majd a tesztelés, pár nap múlva megosztom mik a tapasztalok a telefonnal kapcsolatban, ha esetleg érdekel még valakit
-
-
will.s
újonc
válasz
Luck Dragon #33 üzenetére
Nos, idáig még csak pár próbahívást végeztem, de úgy tűnik ez már érezhetően jobb mint az előző volt
Aztán az is lehet, hogy csak nekem túl magasak az elvárásaim a 4G/VoLTE/HD hívásokhoz szokott füleimmel
Ami viszont érdekes, hogy amikor Bluetooth fülest használtam vele, akkor brutál jó hangerő és minőség volt hívásoknál. -
-
will.s
újonc
válasz
Luck Dragon #31 üzenetére
Azt még nem próbáltam, egyenlőre csak akku üzemidőt ( készenléti időt) tesztelem, mert ahogy írtam az előző másfél nap alatt kifeküdt. Nem szeretném elkiabálni, de egyenlőre ígéretesnek tűnik, harmadik napja még mindig 100%
Bár valós kép majd csak akkor lesz róla ha benne lesz a kártya és használva is lesz. Ahogy felszabadul egy kártyám, tesztelem, és írni fogok az eredményről.
-
Hívás minősége változott ?
-
will.s
újonc
Most kaptam vissza a telefont, pontosabban egy újat helyette, megnéztem a hangbeállításokat, és rosszul emlékeztem, üzeneteknél van néma beállítás is, minden üzemmódban, a hangjelzések között. Tehát ha a hívásaid nincsenek is lenémítva, az üzeneteket le lehet külön némítani, nem lesz többet az OTP az ébresztőórád
-
will.s
újonc
A csengőhang választék az tényleg felejtős, de azt legalább tudod orvosolni ha letöltesz valami értelmeset, ellenben az üzenet hanggal, mert azt nem tudod megváltoztatni, csak a gyárit engedi használni. Üzenet hangerejét csak a csengőhanggal együtt tudod állítani, úgy emlékszem nincs külön néma mód, csak ha mindent lenémítasz, de akkor ugye a hívás is néma...
Az éjszakai banki sms pedig egy külön műfaj, amire nincsenek is szavak -
lac10
csendes tag
válasz
rigoberto #26 üzenetére
az sms hangerő csak a normál hanggal együtt állítható (Z1) és nincs olyan sms hang ami nem zene, hanem mondjuk egy szimpla klatty. a néma az főleg nincs, az sms hang az bizony egy szép hosszú dallam. ha a telefonhívást meg akarom hallani, akkor az sms-t is meg fogom.
extra külön köszönet az otp banknak, aki időnként hajnali kettőkör küldi meg hogy levonta a számlavezetési díjat.
úgyhogy a (Z1) az éjszaka felejtős.
mindezt csak azért írtam, hogy aki ezt az újat látta az leírhatja hogy ennél ez a dolog meg van-e oldva. -
will.s
újonc
Nekem lassan egy hónapja van meg, kicsit csalódás ez a telefon. Volt már Evolveo telefonom, egy StrongPhone X1, öt év után adtam el, még akkor is makulátlanul üzemelt, tartalék telóként, volt hogy három hét után kellett feltenni töltőre...
Ezzel szemben a Z4 kétszer akkora akkuval éppen hogy két napot kibír, csak készenlétben, kártya nélkül (kivettem, mert túl gyorsan merült, arra gondoltam a sim kártyámmal van probléma, de nem). Mert kártyával még annyit se bír. A telefonálási hang minősége és hangereje pedig botrányos... Úgy hogy valószínűleg nem egyedi probléma volt a tesztkészülék hasonló problémája.
Kár érte, mert egyébként nagyon jó kis készülék lehetne, nagyon jó a fogása, jó a kijelző, alap funkcókat tudja, pont ennyi elég is lenne. A nagy akku miatt vettem meg leginkább, gondoltam egy hónapig elszalad töltés nélkül készenlétbenDe sajna nem úgy lett, igy most viszem vissza gariba...
-
gusthy
veterán
Kígyós játék van rajta?
-
ledgeri
nagyúr
Unlockedot
Inkább lenne Unlockedet, nem? -
lac10
csendes tag
Z1-em van.
szeretem, jó.
viszont nem lehet az sms hangnak "csendes"-et állítani, így éjszaka félve alszik az ember, mert egy kóbor sms felébreszti.
az állítható sms hangok között nincs diszkrét, szóval ha jön sms arra ébredés van. -
-
-
Ezek a készülékek jók lennének.
Egy ordas nagy hibájuk van, az, hogy képtelenség a rendszerben betűméretet állítani...
Használnak egy szerintem már lassan 10 éves MTK-s szoftvert, ami olyan, amilyen ( szar)..
És semmi fejlődés nincs... Hozzá se nyúltak. Ez a rendszer volt már a 10 éves KONKA és mindenféle himi-humi klónokon is... És manapság a búcsús Smártveccseken is.
MT6260-61D és további reinkarnációja
-
persil
nagyúr
válasz
AliceWake #11 üzenetére
Valaszra sem kellett volna meltatnod.
Egyebkent VEGRE egy olyan celeszkoz, amire mindenfele himi-humi indokokra hivatkozva nem kernek el 10x annyit, mint amennyit megerne. Kifejezetten szimpi lehet sokaknak, foleg ennyiert.
Mondjuk a kamerat tenyleg nem ertem, hogy minek kellett odarakni. A gyarto is sporolhatott volna vagy 5 centet.
-
Z3 egy nagyon jó készülék volt , bízom benne hogy itt egyedi hiba van , mert ez is igeretesnek tűnik.
-
Barret001
addikt
Miért kell az "időseket" állandóan megalázni? Pont hogy ők az ügyesebbek,mert sok évtized tapasztalat van a hátuk mögött! Ebben a cikkben is le vannak húzva,hogy ügyetlenek...Ehhez lenne 1-2 szava a vének tanácsának,régen ők döntöttek minden fontos dologban. Ha valaki bizonyos dolgokban BÉNA,az semmilyen összefüggésben nincs az életkorával
-
chatran
őstag
A hetedik képen a szekrény és a virág között mi az az elektromos berendezés?
-
Csapoati
nagyúr
Mennyibe kerül? Nem találom sehol a tesztben az árat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A StrongPhone Z4 idén levetett minden felesleges képességet és csak telefonként akar funkcionálni. Már csak a kamerától kéne megszabadulni és szerezni egy MIL-STD tanúsítványt.
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Excel topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest