Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
will.s
újonc
Nekem lassan egy hónapja van meg, kicsit csalódás ez a telefon. Volt már Evolveo telefonom, egy StrongPhone X1, öt év után adtam el, még akkor is makulátlanul üzemelt, tartalék telóként, volt hogy három hét után kellett feltenni töltőre...
Ezzel szemben a Z4 kétszer akkora akkuval éppen hogy két napot kibír, csak készenlétben, kártya nélkül (kivettem, mert túl gyorsan merült, arra gondoltam a sim kártyámmal van probléma, de nem). Mert kártyával még annyit se bír. A telefonálási hang minősége és hangereje pedig botrányos... Úgy hogy valószínűleg nem egyedi probléma volt a tesztkészülék hasonló problémája.
Kár érte, mert egyébként nagyon jó kis készülék lehetne, nagyon jó a fogása, jó a kijelző, alap funkcókat tudja, pont ennyi elég is lenne. A nagy akku miatt vettem meg leginkább, gondoltam egy hónapig elszalad töltés nélkül készenlétbenDe sajna nem úgy lett, igy most viszem vissza gariba...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A StrongPhone Z4 idén levetett minden felesleges képességet és csak telefonként akar funkcionálni. Már csak a kamerától kéne megszabadulni és szerezni egy MIL-STD tanúsítványt.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Elite: Dangerous
- War Thunder - MMO Combat Game
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- EAFC 25
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest