- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
janos666 #103 üzenetére
Ne is mondd. Nem hiszem el, hogy emberek tömegei használják az piac legundorítóbb és még erőforrást is használó effektjét, csak mert a legtöbben nem is tudják, hogy amiatt ronda a kép: MLAA-nak hívják. Tipikusan olyan, mintha a kész képet textúrába renderelnénk és egy mip map levellel kisebbet mutatnánk széthúzva a képernyőn. Sok játékban post-process AA-nak becézik, de a lényeg ugyanaz: HOMÁLY.
Jó lenne, valaki bedobná ide, ha tudja, mi a szitu az Ubisoft csoda AA-jával. Na, az speciel jól hangzott...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Igen a hologram, ami kiböki az én szememet is. Egyszerűen tiszta grafikai bug a program. Majd a tizedik patch után nekilátok komolyabban.
A DoF egyébként kikapcsolható. Asszem az effect quality low lövi ki teljesen, bár nem esküszöm meg rá, a lényeg, hogy a kilövése be van kötve valamelyik általános bellitásba.
A villogás egy driverbug. Elvileg vagy a következő, vagy az egyel későbbi GeForce driver megjavítja.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez az új Mass Effectben valami bug lesz. Valójában nem ilyen a TAA a Frostbite játékokban. Valamiért nem működik jól az új Mass Effectben, ezért generál ilyen fura dolgokat. Én is észrevettem. Nem biztos amúgy, hogy a TAA a gond, de biztos, hogy valami programom belüli bug.
Nem ez az egyetlen grafikai hiba ebben a játékban. Tele van tesszellaciós bugokkal is. Mondjuk azok legalább valamennyire korrigálhatók driverből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest