- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Emericus Max #29 üzenetére
A WP-t nagyon sajnáltam hogy megszűnt, szerintem volt benne bőven fantázia, csak ugye az appok majd késöbb az MS is kihátrált (pedig már csak presztizsből is csinálhatták volna). A Lumia 930 pedig tényleg egy fasza készülék volt
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Emericus Max #27 üzenetére
Nokia 8.1 (x7) vagy a 7.2 igen is jó telefon (8.1-et használtam még megérkezett a huaweihez az új aksi). És ezeket a HMD adta ki.
A Lumia széria is kiváló volt (WP kezdetétől a végéig nyomtam). Szóval vannak jó készülékeik(Nem mondom hogy nincsen egy-két kompromisszum de közel sem para ). Azzal meg nem tudok mit kezdeni hogy azt gondolod hogy aki vett tőlük készüléket az nem vesz soha többé vagy mazochista. Értem én hogy manapság a flagship a menő meg a jó marketing el ad mindent amiután megvan a fanboy tábor, de vannak még olyanok akik nem utálnak gyártókat zsigerből és szeretik a mobil piacot szélesebb spektrumból szemlélni.
Én csak a sok gyűlölködőt nem kedvelem itt akik szimplán látnak egy márkát és szídják, ennyi.
Nekem nem lesz több vagy kevesebb pénzem ha a HMD vagy a HTC bedől és nem is szurkolok egyik gyártó csődjének sem, majd a piac úgy is eldönti hogy életképes-e az adott termék/brand vagy nem. -
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Emericus Max #3 üzenetére
Mint a HTC,LG,Sony és sorolhatnám. Vagy csak már megint a jósolgatás megy a fórumon meg a gyűlölködés mint lassan minden márka alatt..
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest