- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz Emericus Max #29 üzenetére
A WP-t nagyon sajnáltam hogy megszűnt, szerintem volt benne bőven fantázia, csak ugye az appok majd késöbb az MS is kihátrált (pedig már csak presztizsből is csinálhatták volna). A Lumia 930 pedig tényleg egy fasza készülék volt
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz Emericus Max #27 üzenetére
Nokia 8.1 (x7) vagy a 7.2 igen is jó telefon (8.1-et használtam még megérkezett a huaweihez az új aksi). És ezeket a HMD adta ki.
A Lumia széria is kiváló volt (WP kezdetétől a végéig nyomtam). Szóval vannak jó készülékeik(Nem mondom hogy nincsen egy-két kompromisszum de közel sem para ). Azzal meg nem tudok mit kezdeni hogy azt gondolod hogy aki vett tőlük készüléket az nem vesz soha többé vagy mazochista. Értem én hogy manapság a flagship a menő meg a jó marketing el ad mindent amiután megvan a fanboy tábor, de vannak még olyanok akik nem utálnak gyártókat zsigerből és szeretik a mobil piacot szélesebb spektrumból szemlélni.
Én csak a sok gyűlölködőt nem kedvelem itt akik szimplán látnak egy márkát és szídják, ennyi.
Nekem nem lesz több vagy kevesebb pénzem ha a HMD vagy a HTC bedől és nem is szurkolok egyik gyártó csődjének sem, majd a piac úgy is eldönti hogy életképes-e az adott termék/brand vagy nem. -
ShiberMonkey
senior tag
válasz ShiberMonkey #24 üzenetére
Ahol én élek is bekerült nem egy HMD Nokia készülék, mondjuk van mellé oneplus, xiaomi, huawei,honor, asus, zte axon széria stb.
Mondjuk csak akkor veszek szolgáltatótol mobilt ha van valami jó ajánlatuk (A mostani huawei p20-am 250€ ért "vágták hozzám" 1 éve) de általában jobban megéri megvenni extremedigitáltól/ból (ha jól tudom van részlet fizetés ott is) és akkor az ember nagyobb palettából válogathat :) -
ShiberMonkey
senior tag
válasz Schuler888 #23 üzenetére
És miért baj hogy léteznek ?? Meg az előző három kérdésemet egyetlen hater sem tudja megválaszolni.
De az aláírásból látom hogy szereted a mobilgyártókat temetni. (2019 R.I.P Huawei). Sok emberrel az a baj hogy vallásszerűen imád/utál dolgokat ahelyett hogy objektíven ítélkezne.
Valaki nem szeret valamit az egy dolog, de valaminek vagy valakinek a becsődölését/elpusztulását kívánni az szerintem már nem egészséges dolog.
Nem kifejezetten neked szól ez a komment, inkább azoknak a megmondó embereknek akik az Apple, Huawei, Stb cikkek alatt nem a terméket nézik és pro-kontra érveket sorakoztatnak fel majd objektív véleményt fejtenek ki hanem csak gyűlölködni tudnak "Ez apple ez szar meg mennyen csődbe a mobilpiac meeer nekem Samsungom van és az a király" -
ShiberMonkey
senior tag
válasz Sennheiser87 #15 üzenetére
Tudtommal a Nokia is csak a nevét adja a telefonhoz meg a HTC is gyárt más dolgokat, de az emberek mindig szeretik azt mondani hogy becsődöl ez a két cég. Csak nem értem ez miért lenne jó ?? Mit ártottak az embereknek ezek a cégek ? Ha eltűnnek mitől lesz jobb a mobil piac ??
Vagy csak a zsigerből jövő gyűlölet az ami ezeket az embereket/kommenteket vezérli ?
Én jobban szeretem azt ha nagyobb a kínálat a piacon és a gyártók versenyeznek egymással mert az nekünk vásárlóknak jó. Persze kinek/kiknek mi. -
ShiberMonkey
senior tag
válasz Emericus Max #3 üzenetére
Mint a HTC,LG,Sony és sorolhatnám. Vagy csak már megint a jósolgatás megy a fórumon meg a gyűlölködés mint lassan minden márka alatt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128 Gb
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA