- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Részemről annyi, hogy lássam a fejlődést ezekben a telefonokban.
Szerencsére szépen fejlődnek. Generációról generációra javulnak a dolgok. Egyre kevésbé látszanak a hajlítás nyomai. Eltűnnek e valaha? Nem tudom, de én nem zárom ki.
A fizikát valóban nem lehet megszeretkezni (mondjuk szerintem még nem vagyunk a határán, hisz egy csomó dologról amiről azt hittük lehetetlen kiderült , hogy mégsem az, csak a tudásunk nem volt elegendőa fizikáról), hanem a technológia fejlődik.
Az első Z flipben 3300-as akku volt. A 4-ben már 3700.
nem nagy fejlődés, de az elsőt ért akkumérettel kapcsolatos kritikákra sokaknak volt az a válasza, hogy a kialakítása nem fér bele nagyobb, ebből ennyit lehet kihozni. Hozzátéva a jól ismert " a fizikát nem lehet... kezdetű "örök igazszágot"
Lehetne példának hozni az Amolred kijelzőket.
Ott is az volt eleinte , hogy az Amoled túlszaturált, és mindíg is az lesz a technológiából adódóan, mert a fizikát nem lehet....
Manapság meg sorra amoledes kütyük nyerik a legjobb kijelzővel szerelt telefonok díjait. Beégések száma is a töredékére csökkent.
Összefoglalva.
Én személy szerint nem várok csodát, de hiszem, hogy van hova fejlódni, és a tudomány dolga a határok feszegetése. Ha nem így lenne, egy csomó dolgot nem találtak volna fel. -
Mint bármely más telónál. Annyi, hogy egy ilyennel elviselhetőbb lenne egy -kinyitva- nagyobb méret. Azt mondjuk hülyeségnek tartom, hogy csúcshardvert raknak beléjük; inkább valami középkategóriás, alacsony TDP-s SoC dukálna szimplán jó kamerával.
Nekem annyi lenne az elvárásom a technológiától, hogy ne lássam középen a hajlítást. Amúgy nekem általában bejönnek a Motorolák, nem pécéztem ki őket. Az összes ilyen hajlítható kijelzősre áll a "csodavárás". -
HoldfenyLuna
aktív tag
Hello moto
-
-
-
Simán kiderülhet még szerintem, hogy máshol vannak azok a bizonyos határok, mint ahogy azt most sokan gondolják. Nem a fizikát b.sszuk meg, csak nem ismerünk még egy csomó lehetőséget, amit később talán ismerni fogunk.
Olyasmi ez, mint mikor a 28nm-es gyártástechnológiára kijelentették, hogy itt lesz a vége, mert a fizikát nem lehet megb.szni. -
-
SL-27
tag
A kezdetektől csak a Moto stílus jött be. Ez is egy amolyan kis vágyálom. Persze nem @#& a pénzt, max akkor venném, ha akár el is égethetném azt a fél millát. Lölő meg nem vagyok!
-
Nem láttam még egyetlen összecsukható telót sem, aminél nem látszik középen a hajlítás nyoma, gondolom, ezen is feltűnő lesz kritikusabb szemeknek, de majd meglátjuk.
Remélem azért, hogy 5 éven belül lesz már olyan termék, aminek a kijelzője szerintem is megfelelő.
-
kbyte1024
veterán
Nekem nagyon bejön ez a Razr
de az ára......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest