Új hozzászólás Aktív témák
-
Mint bármely más telónál. Annyi, hogy egy ilyennel elviselhetőbb lenne egy -kinyitva- nagyobb méret. Azt mondjuk hülyeségnek tartom, hogy csúcshardvert raknak beléjük; inkább valami középkategóriás, alacsony TDP-s SoC dukálna szimplán jó kamerával.
Nekem annyi lenne az elvárásom a technológiától, hogy ne lássam középen a hajlítást. Amúgy nekem általában bejönnek a Motorolák, nem pécéztem ki őket. Az összes ilyen hajlítható kijelzősre áll a "csodavárás". -
Simán kiderülhet még szerintem, hogy máshol vannak azok a bizonyos határok, mint ahogy azt most sokan gondolják. Nem a fizikát b.sszuk meg, csak nem ismerünk még egy csomó lehetőséget, amit később talán ismerni fogunk.
Olyasmi ez, mint mikor a 28nm-es gyártástechnológiára kijelentették, hogy itt lesz a vége, mert a fizikát nem lehet megb.szni. -
Nem láttam még egyetlen összecsukható telót sem, aminél nem látszik középen a hajlítás nyoma, gondolom, ezen is feltűnő lesz kritikusabb szemeknek, de majd meglátjuk.
Remélem azért, hogy 5 éven belül lesz már olyan termék, aminek a kijelzője szerintem is megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest