- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
485
aktív tag
Hol vannak európában? én nem találom.
-
gproject
aktív tag
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
485
aktív tag
Európába érkezett, ok, de hol lehet megvenni?
-
Az üzemidő valóban jobb lehet, a töltésnél nekem úgy rémlik hogy nincs különbség, de mindjárt utána nézek.
SD kártyám nincs 2012. óta, a Nexus 5 után is csupa olyan volt amiből kihagyták és végül nem is hiányzik egyáltalán, köszönhetően annak hogy elég nagy és gyors volt a belső tárhely (Galaxy S6, OP 5) - de tudom hogy még mindig egy csomó ember van akinek ez szempont
Telefonból csak feketét veszek
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Asszonynak egy Oppo R7-ese van. Egyszer frissült a 3 év alatt amióta megvan
imádja, mert gyors és szuper telefon...vagyis imádta mert ősz óta elkezdett rohamosan belassulni, akadoznihttps://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
válasz
zolomon17 #21 üzenetére
Viszont azt például nem tudod bővíteni SD kártyával, plusz elvben jobb a kamerája az R17 Pro-nak (azért elvben, mert az Oppo még nincs kész teljesen a szoftverrel) és jobb az üzemidő, mert amúgy a kijelző és az aksi ugyanaz, mint a Oneplus 6T-ben, csak itt egy takarékosabb SoC ül benne. És ha jól rémlik az 50W-os VOOC-t csak az R17 Pro kapta meg, a 6T maradt a "sima" VOOC / Dash Charge megoldásnál.
Vásárlói szemmel ez jó politika: az Oppo R17 Pro fiatalosabb (normális színátmenetes festéssel jön, nem csak rózsaszínnel, mint a Oneplus 6T), a Oneplus 6T meg inkább az erőre gyúr. Választhatsz melyik kell neked...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
de ha elromlik azt is a TeleMAX fogja javítani?
Ha jól tudom az Oppo és a Oneplus szervíze ugyanúgy működik, márpedig a Oneplus az egyik legkorrektebb a piacon. Ticketet nyitsz a honlapon, ha garis nincs is kérdés, ha nem garis közlik előre a várható költségeket, majd jön a futár érte, és viszi lengyelbe vagy csehbe. Általában egy héten belül már jön is vissza...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Jó áron vannak
Ma jön meg a OnePlus 6T-m, a 8GB RAM-os kiszerelésért 180.000 körül fizettem, tokkal-vonóval
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
balazs1022
őstag
Támogatás: Nekem is 4 eves az oppo-m. Eleinte rendszeresen jottek a frissitesek. Aztan az utobbi 2 evben semmi nem volt. Kesobb Európábol is eltuntek. Talan volt még egy AOSP verzio probalkozasuk. Ezutan mar csak custom rom-okat hasznaltam. A Color OS egyedi volt es szép. De ugy erzem h a custom rom-mal(Resurrection Remix) kibovitettem a telefonom tudasat es igy is tudja azokat is amiket a Color OS nyujtott. Mintha akksi idoben es memoria kezelesben is jobb az RR rom.
Garancia: Szerencsere akkoriban az oppo tamogatta az bootloader nyitast es root-olast. Gariztatas is problema mentesen zajlott. (Nekem a kameraval volt bajom, hogy az egyik pontban nem volt eles a kép). Sokaig nem is iagzan zavart, 1 év utan küldtem vissza es kaptam helyette egy bontatlan dobozos uj telot.
Ennek sem tetszett a kameraja. Ahogy fentebb is irtak, a hivatalos oppo alkatresz arak brutal dragak. Pl egy uj kamera 9.000 ft volt ha jol emlekszem.
Ali-rol meg ebay-rol 900ft volt. Kicsereltem es azota is jo minden.Egyeb:
1.Altalaban szoktak tartani akciokat, pl Black Friday. Volt h felaron lehetett telot venni. Pl mikor en vettem akkor ~40.000ft ertekben adtak ajandekokat. (Bőrtok, arkedvezmeny, akkumlator, 32gb-os SanDisk mem.kartya, fejhallgato,...)
2. Eddig angliai raktarkeszletuk volt (a gariztatas is itt tortent). Nah most nem tudom, h ha megint innen lehet rendelni, akkor nem-e kell most már AFA-t fizetni?..Ui: Amugy en most is ezt hasznalom. Még 2 évet latok benne h ki fogja birni.
[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
Na végre ideértek!
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Joshi
titán
Én most tettem le egy Oppo R7 Plus telót 4 év után, de nagyon szerettem pedig belépős lassú hardvere volt. Én anno Oppo UK-ből rendeltem ~130k-ért. A Color OS nagyjából ~2 évig frissült aztán nem, az utóbbi két évben nem emlékszem hogy lett volna komolyabb frissítés rá. Az Oppo nagyon minőségi cucc, a kamerája is profi a maga módján. Összességében meg voltam vele elégedve. Igaz nekem nagy volt a 6", meg nem akartam 100k-t költeni telóra. Szóval most vettem egy Samsung J5-öt.
Ezt legalább könnyen zsebbe tudom tenni, meg annyit fejlődött a hardver, hogy bőven elég a teljesítménye. Én azt utálom a legjobban, hogy ma már nincs 5-től 5,5"-ig erős hardveres minőségi telő. Mind nagy batár méretű ami tök jó amíg nyomkodod, de amikor zsebre kell tenni az gáz.
-
Postas99
senior tag
Aztán mi lesz a SUPPORT-al?
Meséljen valaki akinek volt Color OS-es telefonja... Mennyire frissítik a rendszert? BUG javítások? Security patch-ek? Mennyir bánik jól az alkalmazásokkal? Ennyi memóriába már minden belefér.. Mit fog kilőni , hogy kezeli a RAM-ot...Király, hogy szép a telefon, meg búg . b@szik , csiripel.. de ha elromlik azt is a TeleMAX fogja javítani?
-
ghiottone
nagyúr
SD710 600 euróért? ez így picit erős piaci nyitásként.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Engem a sarokba is idegesítene,kivételt képez az alsó káva de hát az nem kijelző. És ha csak egy kis lyuk lesz az is. A kijelző az legyen kijelző.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
gproject
aktív tag
nem minden a proci, masnak lehet mas fontos
itt adnak ra magyarazatot is(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
mjani1172
addikt
Miért visszafogott ez az árazás?
Középkategóriás snapi--vel, ez még csak nem is csúcs. Akkor már a rokon O+6T, mindenben jobb.
-
ledgeri
nagyúr
Mondjuk ilyen kis szigettel nem értem miért kell a szimmetriára nyomulni, és miért nem mehetne egyik sarokba... Ha már portré selfie/ video chat akkor is picit jobban kezelhetőbb lenne...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csak nem pont ezen a néven, viszont éppen kétszáz ezer forint alatt, ami sokkal kedvezőbb, mint vártuk.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vallás
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest