- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvp20
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudom volt-e már róla szó, de a hotspotot nem tudom működésre bírni ezen a telefonon. Keresgeltem a neten, de nem találtam róla konkrétan semmit. Valakinek esetleg van valami infoja erről? Köszönöm. -
Anonymus95
senior tag
Sziasztok!
Én elégedett vagyok a Honor V10 telefonnal!
138 ért megéri. Kaptam a csomagban headsetet és átlátszó szilikon tokot is, aminek használata esetén a kamera kidudorodása elvész, így az nem rontja az esztétikát. -
Nyiaz
aktív tag
Jó megdicsérték a kamerát, vajon ezeket a képeket nézték??? Én csak a kamerával nem vagyok egyedül elégedett.
"A képminőség igen jó, noha lencsehibák előfordulnak. Mármint egy, mert lencsetorzítás például nincs, kromatikus aberráció viszont igen. A vonalélesség, a részletesség és a színhőmérséklet figyelemreméltó," -
( V )
veterán
Van teszt
[link] topik költöztethető
-
Prowler
senior tag
válasz
sharkypeti #493 üzenetére
Fotózásnál ha a Pro módot használod akkor az Ai nem működik (tudomásom szerint).
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
AlrightSir #478 üzenetére
Lehet, hogy félreértelek, de azt mondod, hogy ki lehet kapcsolni az AI-t? Kipróbálnám, mert engem sokszor zavar a képek túlszaturáltsága. Néha kifejezetten gagyi hatást kelt, olyan mint mikor valaki elcsesz egy jó képet a képszerkeszővel, mert "túlhúzza a csúszkákat". Nagyon dühít, ilyenkor szoktam bánni, hogy mégsem a OnePlus 5T-t vettem. Na, mindegy, remélem azért javítanak is rajta, meg én is rájövök majd, hogy mi a legjobb beállítás számomra.
-
soultrapp
senior tag
Hello!
A honor 10 ès a honor 10 view közül ki melyiket választaná??
A honor 10 szinte csak külsőleg jobb.
Belsőre jobb ugye a 10view(micro sd+ 6gb) csak a kamera elèg idètlenül néz ki rajta.
Vagy èlőben esetleg nem annyira gáz???Az rbx.hu mennyire lehet megbízható ahonnan az egyik tag rendelte?? 138-at simán megèrhet,ha gyári a gari...
-
zsolt320i
senior tag
Ha valaki talál megint 97K-ért legyen szíves tegye itt közé, mert engem érdekel.
-
Prowler
senior tag
válasz
sharkypeti #487 üzenetére
Nekem még mindig B140 a legfrissebb update, március 1-i Android biztonsági patcchel. 🙃
-
Carline
őstag
válasz
sharkypeti #487 üzenetére
FirmwareFinderen b160 látszódik az általad írt 151-es nem.
-
sharkypeti
aktív tag
Újabb frissítés a láthatáron. (151-es, 1.8GB) Hogy mikor fog minket is érinteni, az még kérdéses, de azért alakul ez...
-
Liliom9
tag
Aki esetleg a H10-ben gondolkodik. Ma megérkezett és nem okozott csalódást. Első kézbe vétel után döntöttem .. marad.
Számonra ideális méretű, szép kialakítás 4/128 GB EU verzió ... Mivel OFF így többet nem írnék, csak esetleg, ha valakit érdekel. Akkor képet is tudok feltenni.
-
tuzesjoco
csendes tag
válasz
AlrightSir #478 üzenetére
Sajnos nálam kizárólag a hátlapi kamerával készült képeken jelentkezett. Selfie-t ritkán lövök. Annyi változtatást tettem, hogy bár sosincs beállítva a portré mód, mégis levettem 0-ra a "szépítési szintet" A következő sorozat talán szebb lett. De továbbra is érzem valami nem kóser számítógépen való nagyításkor.
-
AlrightSir
tag
Valószínű. Remélem majd javítják.
Még tuzesjoco problémájára: Néztem review-kat és láttam, hogy utólag is lehet az AI-t bekapcsolni a galériában. Nem lehet, hogy emiatt lesz más a számítógépen? Alap adatként AI tuningal menti el, de a telefonon AI nélkül jelenik meg (ha a kameránál is ki volt kapcsolva a fotó elkészülésekor), viszont gépre másoláskor már elveszik az adat, így marad az AI-os képadat. Csak egy tipp.
-
Prowler
senior tag
válasz
AlrightSir #476 üzenetére
Nagyon szívesen! Hátsó kamerás képekkel nincs baj sztem, első kameránál is inkább akkor mossa csak el a bőrt ha nagyon fényes környezetben fotózol (legalábbis én ezt vettem észre).
Rosszul megírt kamera algoritmus minden valószínűséggel
-
Prowler
senior tag
válasz
AlrightSir #473 üzenetére
Arcokat tény, hogy kicsit "puhára" mossa, de szerintem tűrhető, habár én maximum 2 szelfit ha lövök egy hónap alatt...
Kijelző nem a legfényesebb, de olvasható napfény alatt, nekem nem volt gondom vele. SOT 7-9 óra között mozog nálam, Dual SIM-el.
-
AlrightSir
tag
-
Prowler
senior tag
Bocs, nem is láttam hogy van benne! Én is 2 SIM-el használom, a +64 GB azért jól jön (habár nem életfontosságú).
Méretre nekem is nagy volt először (én P10-ről váltottam), de hamar megszoktam.
Nekem Messenger+Twitter+Telegram kombóval folyamatosan a memóriában tartva marad 3.3-3.4 GB szabad. Én úgy vagyok vele, hogy 2.7 GB a rendszernek fenntartva biztos többet ér mint ha 1.3 GB-ot tart fenn (4 GB RAM esetén), de nem vagyok szakértő
A Honor 10 tesztre mindenképp kíváncsi leszek. -
Liliom9
tag
Van benne infra ( link ), és azért 7 mm és 4 mm elég jelentős méretbeli különbség, a súlyról nem is beszélve. Ráadásul 2 SIM-el használva (márpedig én úgy használom) egyik sem bővíthető. Nekem van (volt) view 10, de sajnos a mérete már nagy nekem, így párom megkapta. A memóriáról meg annyit, hogy a 6-ból alapból (tiszta állapotban) 3 GB szabad ... meglátjuk a H10-nél ez hogy alakul (de a H8-asomnál is majdnem mindig van 2 GB szabad).
-
Prowler
senior tag
-
polberto
tag
A Honor 10 sem lesz rossz!
-
AlrightSir
tag
Kamerában és akksiban Honor 8/9hez képest van valamerre változás?
-
zsolt320i
senior tag
válasz
sharkypeti #463 üzenetére
én tuti vettem volna egyet, és akkor most nem kéne hajtsak külföldről a honor 10re 369 euróért.
ráadásul szemétség, így utólag villantani, hogy ennyiért vettem..(sztem) -
Smartshop-ban hogy ilyen olcsó a fekete?
-
Nyiaz
aktív tag
Mintha 141-gyel jobban merülne...
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
sharkypeti #455 üzenetére
Közben megtörtént a frissítés, teljes csomag, minden oké.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
koxminator #454 üzenetére
Megjött OTA-n a 141, 400 MB. Hazai Smartshop beszerzés.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
koxminator #454 üzenetére
Nekem is a 141 - est ajánlja fel, de nekem azt írja, hogy 3.01 GB. Majd ha hazaérek, én is frissítek.
-
koxminator
senior tag
xda-n írták, hogy HFF-ben már elérhető a 141-es frissítés. Ránéztem, de a telefon saját frissítési keresőjén keresztül és ott is feladta, 400 Mb méretű. Lefrissítettem.
-
Gaborz1
senior tag
Na ma a hazai MediaMarkt megerősítette, hogy nyugodtan be lehet vinni hozzájuk a SATURN-ban vásárolt dolgokat.
-
tuzesjoco
csendes tag
Én pedig pont ezért vagyok kicsit elkeseredve. Gyönyörű szabadtéri, napsütéses képeket lőttem gyerekekről. A telefonon ránagyítva is hibátlan a kép. Átettem gépre. Borzalmas.
Ránagyítva leginkább hülyére sminkelt arcok benyomását kelti a torzulás. Természetes volt eddig is a mobiljaimnál, ha sokat nagyítunk egy képen, az zajos pixeles lesz, de ez elmosódott, "pirosítózott" arcokat csinál. Időközben levettem a portré módot is 0-ra. Köze van ennek ahhoz a jpg tömörítési problémához, amit írt valaki? Megnéztem korábbi alacsonyabb pixeles kamerával (LG G3) rögzített képeket. Azokkal sem voltam mindig elégedett, de ez nekem csúnyább.Tudok még valamit állítani valahol, ami javíthat?
-
Nyiaz
aktív tag
Tegnap a MM-ban lőttem egy képet a P20Pro-val és a V10-zel. Nos, a képernyőkön nagyítva nézve szinte a V10 volt a jobb.
-
Nyiaz
aktív tag
Tettem rá Nillkin üveget, ami kicsit kisebb mint a kijelző 0,5 mm cca, viszont nem gyűjti az ujjlenyomatokat! Felrakás után sok buborék volt alatta, de másnap reggelre a nagyja eltűnt, a maradékot meg simítással ki lehetett nyomni.
-
Z.É.T.
őstag
Gondolom ugyanaz/hasonló a kameraszoftver, mint a M10Pro - nál, így ebből indulok ki.
Két megoldás is van.
Van arra lehetőség, hogy külön megadd a fókuszpontot, ez ugye egy bökés a témára. Ha ebben az esetben nem tetszik a wb, akkor nem rövid bökés, hanem hosszan nyomás a fókuszálandó területre és rajta tartva az ujjad, a fénymérést oda húzod, ahol tetszik.
A másik opció, hogy csak röviden böksz, majd megjelenik egy napocska ikon, amire rábökve feljön egy csúszka és azzal tudsz +/- állítani az EV-n. (expozíciós érték, azaz fényérték)
-
Gaborz1
senior tag
Ahogy láttam most az Amazon.de-n is ennyi. Viszont az ottani garanciáról fogalmam sincs. Hogy lehet azt intézni és hasonlók.
+ Nekem a kinti kapcsolatom május végén jön haza, szóval addig van időm.Amúgy arról tudunk valamit hogy a kinti Saturnban vásárolt cuccokkal is foglalkozik az itthoni MediaMarkt?
Csak mert amennyire tudom az MM és a Saturn egy égisz alá tartozik. -
Gaborz1
senior tag
A 6-7 óra SOT nekem már hatalmas ugrás lenne, a mostani szűk 2-höz képest. Ennél többet nem hiszem, hogy ki lehetne hozni hasonló pénzből. Nem vagyok hardcore user, van powerbankem is, de nyugodtabb vagyok ha nem kell óvatoskodni a használattal.
Nagyon tetszik a telefon és ahogy láttam holnap estig van időm agyalni rajta, mert hétfő reggelig van akciós áron és le kell adnom ki a drótot, az esetleges megrendelésről.Érdekelne hogy ki milyen nehézségetek, furcsaságokat problémákat tapasztalt. OREO és későbbi frissítés várható?
-
Carline
őstag
Mennyire elég 10L benzin? Ha "öreguras" vagyok 200km-re, ha üres a pálya és olyan cipő van rajtam 90km-re.
Ez is ilyen. 25 órája töltöttem, ma itthon voltam, gép előtt játszok és csak keveset a telón így 15% van hátra 6ó46p képernyőidővel.
Ha csak a teló van, akkor ~10 óra alatt kivégzem az akkut és este már töltőre kell raknom, de 6-7 óra SOT akkor is megvan. -
Prowler
senior tag
Nekem is megérkezett a telefon kedden. Nagyon tetszik ez a kék szín, a sebesség szuper és az üzemidőre sincs panaszom.
A gyári fólia tényleg könnyen szöszös lesz, valamint a szilikon tok alá is könnyen bejut a por az előlapi hangszóró felett. -
-
Liliom9
tag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett az új View 10 telefon, fekete. B130 volt rajta, de beüzemelés után FF-el simán felment rá a B140 (SIM kártya nélkül). Kicsit szokatlan a Honor 8 után a hosszúkás kialakítás, de majd megszokom.
A dobozban a töltőn kívül füles, szilikon tok, és a telefonon egy fólia is volt. Kellemes meglepetés.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
koxminator #414 üzenetére
Nekem forog Nova Launcer alatt. Esetleg egy újraindítás nem árthat...
-
koxminator
senior tag
válasz
koxminator #413 üzenetére
Bár az a furcsa, hogy Vibernél, meg Kamera alatt meg forog, de pl. Galéria alatt sem.
-
koxminator
senior tag
Én egyelőre nem tudom mihez kötni, de nekem a képernyő rohadtul nem akar elforogni, pedig az automatikus képernyőforgatás és a Nova Launcher-en belüli képernyőforgatás is be lett kapcsolva. Sehogy nem tudom előidézni, ez nem tudom micsoda..
-
Nyiaz
aktív tag
Így 2 nap után én nem vettem észre különbséget a 140-es és a 130-as ROM között.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
sharkypeti #410 üzenetére
Ú, nagyon köszi.
Csak legyen megint akciós, amíg van kint ismerős.
Tegnap láttam 379€-ért, de ma már nem annyi. -
sharkypeti
aktív tag
Rákérdeztem, a Media Markt központi ügyfélszolgálata ezt írta a külföldi vásárlás kapcsán :
Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy a meghibásodás esetén a készüléket leadhatja bármely magyarországi Media Markt áruházunban garanciális ügyintézésre, amennyiben a vásárláshoz tartozó számla és jótállási jegy a rendelkezésére áll Önnek. -
Gaborz1
senior tag
Érdemes akkor erre náluk rákérdezni hogy itt is működne ez az ők intézik dolog?
-
sharkypeti
aktív tag
Ha majd újra aktuális lesz számomra a készülékváltás, hasonló kategóriájú telefonban fogok gondolkodni, de nem hiszem, hogy újra be fogom vállalni a szürkeimportot. Ha eltűnik itthonról a Honor, akkor tévednek, ha azt hiszik, hogy majd veszek egy P20 Pro-t, nekem az már túl drága. Inkább elfordulok más irányba, mondjuk a OnePlus felé.
-
koxminator
senior tag
válasz
sharkypeti #406 üzenetére
Örülök akkor, hogy van üditő kivétel, ettől függetlenül a Huawei tehet egy szívességet, hogy egy ilyen jó ár/érték aránnyal rendelkező termékvonalat kivon az országból.
-
sharkypeti
aktív tag
Ami furcsa hozzáállás a Huawei részéről, hogy a Honor márkát alighanem kivezetik a magyar piacról. Kár lenne, bekaphatják!
-
rankesz
veterán
válasz
koxminator #403 üzenetére
Ilyen esetben nem a huawei-hez kell fordulni, hanem a MM-hoz, és majd ők intézkednek, a júzernek meg sztem oly' mindegy h itthon javítja akárki, vagy kambodzsában,, németben, stb, ha meg nem tudják javítani akkor a MM eljár a kártalanításban
-
koxminator
senior tag
Ez már ki lett itt tárgyalva, mivel hivatalosan nem forgalmazzák itthon és regionális garancia (értsd: országonkénti) vonatkozik erre a Honor telefonra, ezért megmondom, mit fog vele itthon csinálni a magyar MediaMarkt: lóf%szt, esti fénnyel.
Egyébként ilyen esetekben javaslom, hogy hívja fel nyugodtan (sőt, hívja fel!) a Huawei Magyarország ügyfélszolgálatát, és el fogják neki mondani a lehetőségeket. Én annó a Honor 6 Plusnál megtettem (kínai készülékem volt, itthon forgalmazták hivatalosan, mégsem szervizelték!).
Ha azóta változott volna a helyzet (január), akkor elvérzést kérek, de mindenképpen hívja csak fel a Huawei Magyarországot! Egyebet nem tudok mondani, kérem kaccsolja ki.
-
rankesz
veterán
válasz
sharkypeti #400 üzenetére
Kérlek ne írj hülyeséget, média markt javíttatja akkor is ha nem itthoniban lett vásárolva, épp ez a marha jó benne ha ott veszel valamit
-
Gaborz1
senior tag
válasz
sharkypeti #400 üzenetére
Még jó hogy az EU-ban vagyunk...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy közép- és egy felső kategóriás Honor phablettel bővült az európai mobilpaletta, egyaránt hatalmas kijelzővel, modern hardverrel és dupla hátlapi kamerával.
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest