Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
Ha nem grill csirkét akarsz benne sütni, akkor teljesen jó rá a pirítás funkció.
A hétvégén készült benne tépett hús. Bár elkövettem azt a hibát, hogy nem gondoltam végig, és hittem 1-2 Yt videónak, hogy 2,5 óra elég neki.
A mésfél kg lapockát feldaraboltam és szárazon ruboztam. 2 ek olajon körbe pirítottam, kiszedtem a húsokat és ment bele két fej félfőre vágott vöröshagyma amit üvegesre dinszteltem. Aztán ráraktam a húsokat és felöntöttem 2 dl almalével. Lassú főzést kapcsoltam, a készülék egyből 6 órát írt ki, de felülbíráltam a videón látott 2,5 órával. Igen csak kevés volt az idő, ezért vissza zártam és magas nyomáson ment még fél órát. Hát kérem utána ízre és állagra olyan lett mintha a Crokpot-ban készült volna 10 óra alatt. -
TA68
őstag
Pont a héten kísérleteztem az oldalas párolásával. Háromszori nekifutásra találtam el a legjobb párolási időt.
1. A kukta edényébe öntöttem 2 mérőpohár vizet. kb. 3,6 dl
2. Beletettem a gőzölő állványt, amit a kuktához adtak.
3. A befűszerezett oldalast csontjával állítva beletettem. Itt nem kell előző nap bepácolni, elég ha fél órát áll. A magas nyomás úgy is belekényszeríti a fűszert. Én megspékeltem még fokhagymával is.
4. Magas nyomáson 20 percig pároltam.
5. 10 perc után elengedtem nyomást.
6. Air Fryer-ben 12 percet pirítottam 195 fokon. Fele időnél fordítottam. (természetesen sütőben is meg lehet pirítani)Vajpuha omlós oldalas lett a végeredmény. Nagyon finom volt.
-
Essejó
veterán
Mondhatni vissza pótlod a zsírt amit kivettek belőle.
Hol van már az amikor minden este füleltem Kecelen a nagymamámnál, hogy jönnek-e már a tehenek a legelőről. Aztán mentem a fél literes bögrémmel a szomszédba, és Bözsi néni 1 Ft-ért tele fejte. Az TEJ! volt, friss habos tőgymeleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen autót vegyek?
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged