- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Talán nálam az Intel nem probléma. Nem játszok, általános tartalomfogyasztásra kell. Netezés, hírolvasás, könyvek, satöbbi. De némelyik kínainak már ez is sok
Yoga tab3? Várható valamikor? Igazság szerint illene, mert saccperkábé 2 éve nem jelent meg semmi új tablet. Úgyértem, 10"-os, nagyfelbontású, de nem 200 ezerbe kerülő.
1200x800-as lebontásúakból rengeteg van, de az nem kell.
8"-os pedig kicsi. -
vlevi
nagyúr
Én is várnám azt az LG tabletet.
Kellen valami 10" körüli, nagyfelbontású új gép.
Mert ha ma akarnék valamilyen tabletet vanni, egyszerűen NINCS.
Talán a Lenovo Yoga2, de az már alig van valahol webshopban. Vagy a Samu galaxy tab S 10.5, de az is lassan két éve piacon lévő modell. Sony tabletjei nekem túlságosan drágák. Kínaiakból már kiábrándultam. Más lehetőség egyelőre nem nagyon vanWindows tabot meg nem akarok, legalábbis tartok tőle. Jóideje nézegetem a win8, win10-et, de egyszerűen arra nincsenek meg azk az appok, amit droidos telón, tableten használok. Anélkül pedig értelmetlen. Nem kell extra dolgokra gondolni, csak RSS hírolvasó, vagy egy Tapatalk (a wines verziója hulladék), vagy egy levelező. Mert a win10-es mail app nyomába sem ér a droidos gmail kliensnek. Win alatt nincs widget, a csempe egy vicc. Én ezek miatt nem akarok magamnak windowsos gépet tabletnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest