Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Netfone
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Szerintem meg egy próbát megér. Ha másért nem, akkor csak nemzeti öntudatból, mert magyar. Amíg más nem bizonyítja az ellenkezőjét, addig maradok annál, hogy legalább itthon marad a pénz, itthon költi el, itthon adózza le (már amennyit
). Lehet, hogy pont ott költi el, ahol az én anyum, vagy a te anyud dolgozik, és ha ezt kivetíted nagyba, máris nem kell becsukni annak a boltnak sem, és még az is elképzelhető, hogy nem csak kínai bolt, és angol/francia hiperszupermarket marad pár éven belül. Szerintem senki nem hal bele, ha vesz 1 db-ot, és meglátjuk milyen. A sok bezzegországban is így csinálják (francia, német, amerika stb.), nyilván nem azért mert hülyék. Persze ez csak magánvélemény.Persze ha szar, akkor nem kell megvenni, de ki kell próbálni.
egyébként persze nem értek hozzá, azért ekkora a szám
ez a szilikon felfogató bizbasz, ez hogy működik? Hogyan kell ezzel rögzíteni? El nem tudom képzelni, nagyon megköszönném, ha valaki leírná. Mer' akkor nem csak a szám járna, de vennék is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Sweet.tv - internetes TV
- Revolut
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
). Lehet, hogy pont ott költi el, ahol az én anyum, vagy a te anyud dolgozik, és ha ezt kivetíted nagyba, máris nem kell becsukni annak a boltnak sem, és még az is elképzelhető, hogy nem csak kínai bolt, és angol/francia hiperszupermarket marad pár éven belül. Szerintem senki nem hal bele, ha vesz 1 db-ot, és meglátjuk milyen. A sok bezzegországban is így csinálják (francia, német, amerika stb.), nyilván nem azért mert hülyék. Persze ez csak magánvélemény.
ez a szilikon felfogató bizbasz, ez hogy működik? Hogyan kell ezzel rögzíteni? El nem tudom képzelni, nagyon megköszönném, ha valaki leírná. Mer' akkor nem csak a szám járna, de vennék is.