Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Moonline. #128 üzenetére
Napi bányász
Anno én is vettem, durva hogy ennek a sztorinak már több mint 10 éve! Én is szerettem volna még venni ventit, de tényleg egyik pillanatról a másikra eltuntek. Lehet volt valami vaj a fülük mögött, de tény hogy a pénzünkért cserébe nagyon jó ventiket kaptunk! -
DarkByte
addikt
Srácok, ez a márka megszűnt? Van egy 12cm-es coolerem tőlük ami a kis Atom-os home serveremet hűti és nagyon meg vagyok vele elégedve. Most vettem új gépet amibe megint csak szeretnék két 12-eset de úgy látom ez a cég szőrén szálán eltűnt. Felvásárolták őket vagy csődbe mentek?
-
Gismo
addikt
Most takarítom ki a gépemet, és az elejében lévő 2db Englide venti oldalán Yate Loon feliratot találtam
-
Nitz
tag
sziasztok , segítsetek lécci. van egy Asus Vintage V2 gépházam ez az a gépház ->:[link] , nem műanyag hanem fém vagy mi a jó isten, és a hátsó ventilátor benne elég hangos pedig ki volt takarítva is de vissza lett téve és most is hangos. nem annyira zavaró de azért mondjuk egy fél óra után már idegesít xd egy informatikus mondta hogy nem kell bele új ventilátor mert a gépház kialakítása miatt hangos, de nem hiszek neki mert amikor megvettük a gépet egyáltalán nem volt hangja , kibaszott halk volt egy ici pici hang volt de az alig észrevehető, tudtok valami jó és HALK ventilátort ajánlani ami persze jól is hűt? maximum ilyen 5-6 ezer környékén gondoltam.
köszi a segítséget előre is mindenkinek -
zsola32
őstag
sziasztok
szerintetek hogyan oldható meg a következő problémám:
4 ventit tennék a házba (12v) de csak egy slot van az alaplapon.
silverstone lc 20 - gigabyte h55m usb3köszi a segítséget
-
Gismo
addikt
Tényleg nagyon elvannak tűnve, pedig eddig a legjobb ventik amik a gépemben valaha voltak. Bár még Aquában lehet venni 8 centiset.
-
englide
csendes tag
Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy büszkélkedjek egy kicsit
Újabb díjat nyertünk külföldön!
Olasz pcsilenzioso.it oldalnál jártak az n.zerok, két nagy név (Noctua, Nanoxia) mellett nyertünkweboldalunkat most frissítjük
[link] -
Kofler
tag
Nekem Sharkoon Silent Eagle 12 cm 2000 RPM-el és egész tűrhető a hangja. Meg van egy másik ventim amit a TT házamhoz adtak alapból (naracssárga lapátok, 1500 RPM) és nemigazán tetszik a hangja. Lehet hogy beszerzek egy ilyen Englide-ot mert annyi jókat írtok róla hogy kedvet kaptam hozzá én is
-
Vasinger!
nagyúr
Nekem nem jött be ez az N.Zero 120. :\
Nem hangtalan és eléggé kicsi a teljesítménye is. Részemről ennyi. -
Ribi
nagyúr
Amit én vettem annak sajna elég fura szélzaja van.
Kb mint a régi propelleres repulők. Az a csattogó szélzaj.
5 és 12V-n is.
Azóta sem használom, hogy megvettem -
kem
addikt
Ennek örülök! csak így tovább Englide!
-
SPC3RUN
tag
nekem van 3 englide n.zero-m kb 4hónapja,
nemrég vettem melléjük hogy ne unatkozzanak
egy artic cooling 80mm, 3db titan 80mm 2500hűtőt
englide nemforog 2500at , de az artic cooling elbujhat a kb 1400as fordulatán
sokkal hangosabb az englide-nál
szóval csak ajánlani tudom
azért nem vettem 4db englide-ot mert ahol veszem ott kb mindíg kivannak belőle fogyva -
englide
csendes tag
válasz
DeFranco #103 üzenetére
Teljesítmény/zaj/ár arányban jók vagyunk, nem lehet semmi gond a ventivel.
Itt van egy link, több nagy név is szerepel a listán, kb azonos fordulatszámú ventiket érdemes összevetni, természetesen.
[link]Más, külföldi tesztekben is a 2 nagy név (Scythe, Noctua) mellett vagyunk zajban/teljesítményben. Árban nem
-
englide
csendes tag
-
DeFranco
nagyúr
Beszereztem én is egyet a 8 cm-es példányból, és a hozzá szilikon rögzítőkből is egy csomagot. A rögzítők jók, egyszerű kezelni, és szerintem a keménysége pont jó. Rugalmas, de azért jól tart. A csomagolás csillagos ötös, egyszerű, de nagyon elegáns.
A venti nem rossz, tényleg teljesen csendes, ez a jó oldala, de a teljesítményéről nem tudom, mennyire mondhatok jókat. 1500 körül forog az alaplap szerint, hátra fúj ki a gépből, de a kezemet odatéve csak egy jelzés szintű légáramot érzek.
Ebben az elrendezésben van hátul betéve, annyi a különbség, hogy most már 50 (CPU) és 40 (HDD) fok van belül, mert a szobában melegebb van annál, mint amikor a kép készült
. A processzor hőmérséklete nem változott, a winchester viszont hűvösebb lett 2 fokkal.
A hozzáértők megcáfolhatnak, de én arra számítottam, hogy a processzor hűtését is fogja segíteni.
Várom a hozzászólásokat arról is, hogy ez kb. normális, vagy átrendezéssel, más megoldással lehet-e még javítani a hűtésen, mert szerintem a venti jó, és szeretném 70%-ról 100%-ra javítani az értékelését
-
Gismo
addikt
Nekem már van 2 a házamban és az automatikus hőszabályzóval ellátott (thermisztor) ventikkel röhögve veszik fel a versenyt, pedig legalább 700-al többet fordul percenként, ami a vinyóknak nagyon nem mind1.
Szumma szummárum: Hajrá! Csak így tovább!
-
englide
csendes tag
Sziasztok
Igen, HOC-on is van teszt, illetve kiküldtük több helyre már a ventiket, mindenhol jó eredménnyel zártuk a teszteket. Gold Award, Real Deal Award, PCWorld 5/5.
Sok kérdés merült fel, megpróbálunk válaszolni mindenre.
Kínai gyártás: sajnos itthon nincs olyan gyár, üzem, aki ilyen ventilátorokat tudna gyártani ilyen minőségben, ilyen ütemben, ilyen áron. Ahhoz, hogy sikeres termékkel tudjunk piacra lépni, nekünk is meg kell lépnünk azt, amit szinte mindenkinek. Példa: iPhone is Kínában készül, mégsem nevezhető " kínai gagyinak" vagy egy másik, szorosabban kapcsolódó példa: Noctua. Azok a ventik sem egy Bécs melleti kis üzemben készülnek.
Tervek: több ötletünk is van. Lesz még ventilátor, akár még hűtő és ház is. Van egy olyan venti terv, amit eddig még nem valósítottunk meg, ez remélem hamarosan sikerül.
Kaptunk olyan kérdést is, miért "csak" 17dBA a zajszint, amikor mások tudnak 10 alatt is.
Sok esetben a számokat a marketing határozza meg. Hiába "csak" 17dBA, eddig minden teszten, külföldieket is beleértve, a két nagy, top gyártó között/mellett végeztünk.
Aki nem hiszi, mint a mesében: járjon utána -
eszaki0
aktív tag
-
engusz
veterán
A gumibak témához: nagy sok megfordult már a kezeim között, viszont az Englide félék a jobbakhoz tartoznak. Hogy miért? Mert rendkívül puha anyagból készültek. A legtöbb hasonló bak keményebb, ezért alkalmanként több rezgést juttatnak át.
-
Gismo
addikt
Beszereltem a 2 ventit és hát a hőszabályzós AC ventit lepipálja hangtalanságban!
és 10 fokot számított vinyóhőmérsékletben hogy nem 1 800-at forgó venti van előtte hanem 1500-at...
szal ZSÍÍÍR! Csak maradjon hosszútávon is az! -
Gismo
addikt
De ezek költői kérdések maradnak szerintem.
-
Gismo
addikt
Jah és mégarra is kiváncsi lennék, hogy ugye a HOC készített 1 interjút a tervezővel, és tehát arra lennék kiváncsi, hogy a sok ötletből mi valósult meg pl a mostani ventiknél? Milyen technológiai újdonságok találhatók meg a ventin/ben egy "átlag (ugye ilyen nemnagyon létezik)" ventihez képest.
-
Gismo
addikt
És azt lehet tudni, hogy melyik venti gyárnál készülnek a szélkavarók?
Gondolom nem alapítottak emiatt újat, hanem egy meglévőbe tuszkolták be az ő cuccaikat. Tehát a kérdés az hogy az a gyár kinek gyárt még? -
és azt se felejtsük el, hogy mit mond a kínai gazdaságról az, hogy olcsóbb ott gyártatni is hazahozatni, mint itt gyártatni
erről általában megfeledkeznek beszélni az olyan híreknél, ahol nagycégek betelepülnek, majd ki az országból. alapvetően ugye azért outsourcingol egy cég egy országba, mert olcsó a munkaerő + megfelelő adókedvezményeket kap, ami annak a jelzője, hogy viszonylag gyenge a gazdaság, amikor már nem éri meg egy cégnek bennmaradni egy országban (pontosabban általában keletebbre költözik), akkor már az adott ország gazdasága elég erős ahhoz, hogy a dolgozók ne húgyérszarért dolgozzanak és az állam sincs rákényszerítve arra, hogy mindenféle kedvezményekkel (vagy bizonyos ponton túl menő) ott tartsa a céget.
és ez amellett, hogy a multik meggazdagodását (és a multi anyaországának) okozza, egyfajta gazdasági kiegyenlítődést is eredményezpersze most nagyon leegyszerűsítve írtam le, de azért ez egy alapvető elv
-
dabadab
titán
Tenyleg, Papst ventiket nem Mo-n gyartjak/gyartottak? (Persze ott meg a karvalytoke nemmagyar
)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#65675776 #76 üzenetére
Tényleg nem akarok vitázni, de ezt így sehol nem írták (max. itt reagáltuk túl az általad egészségesnek ítéltnél jobban). Azt, hogy kínában gyártják elismerik egyenesen [link]
"HOC: A következő kérdés, ami felvetődik, a gyártás. Hol készülnek a ventik?
PÉTER: Mint szinte minden, Kínában."
No offense, maradjunk annyiban, hogy ez jó azért, amit leírtam, de persze jobb lenne, ha itthon is gyártanák (úgy, ahogy te írtad).
-
Findzs
addikt
nincsenek megadva amper értékek legalábbis nem találom
azt vettem észre hogy nagyobb amper értékkel rendelkező modelek esetében hiába halk a venti van egyfajta bugó hangjuk
PL.: a 0.08 A bugásmentes -
itt meg tudod nézni.
a lényeg, hogy áthúzod a lukakon. a legvégén akkor bumszli van, ami nem fér át a lukon, van benne egy kisebb bevágás, ez fogja bemarkolni a ház lemezét, és egy szélesebb bevágás, ez meg a ventilátorkeret falát szorítja be. (amíg áthúzod, addig a gumi kinyúlik, és elvékonyodik és ezért a végét leszámítva átfér az összes lukon, aztán ha elengeded újra összeugrik, ezzel megvastagszik és bele-és köré szorul a lukaknak)jól el lehet vele lenni, mire mind a 4-et szépen eltalálja, be igazgatja az ember (vagy csak én voltam nagyon béna a linkelt ventinél
), de utána elég jól tart, miközben ha úgy adódik a gumi rugalmasságát kihasználva akár el is lehet emelni az egészet a ház falától (pl, ha porcica beszorul)
-
Látom, sokan üdvözlik a hírt és sokan már rá is ugrottak, hogy kicsontozzák a termékeket... A vélemének megoszlása nem baj, de ne a Noctua, Scythe és hasonló óriás nevekhez hasonlítsátok ezeket a termékeket, hanem mondjuk a Revoltec ventikhez... árban is ehhez állnak közelebb.
Konkrétan erre gondolok gondolok például:
GlacialTech SilentBlade II 120 mm: ~ 1.700 Ft
Ventilátor sebessége (RPM): 950
Ventilátor levegő szállítása (CFM): 36
Zajszint (dBA): 18.5Cooler Master Silent Fan SI2 ~ 1.800 Ft
Speed (R.P.M.) 1200 R.P.M. ± 10%
Air Flow (CFM) 44.03 CFM ± 10%
Fan Noise Level (dB-A) 19.8 dBASzerintem így azért már sokkal hitelesebb képet kaphatunk... és egyáltalán nincs miért szégyenkeznie a ventiknek.
-
bartucc
addikt
Nekem tetszik az ötlet (ha tényleg magyar termék), hogy ilyet vegyek a többi helyet, de majd kiderül milyen straabíróak, megbízhatóak, hangosak a vásárlói tapasztalatok alapján(elsősorban a PH! tagok tapasztalatára gondolok).
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#65675776 #71 üzenetére
Mint a cipőd, a ruhád, a géped nagyrésze etc. Persze, jobb lenne, ha itthon is gyártanák, de az azért utópia jelenleg. Már az is valami, hogy a profitot magyar teszi zsebre, nem külföldi multi. Mert abban biztos lehetsz, hogy itt m.o.-n abból egy fillért nem látsz. Ameddig az amerikai zászló is made in china, addig ez is elég. (Persze, ha kiderül, hogy külföldi a cég, csak csinált egy magyar leányt pont pl. engem átvágni a palánkon, akkor mea culpa.)
-
DeFranco
nagyúr
Szerintem meg egy próbát megér. Ha másért nem, akkor csak nemzeti öntudatból, mert magyar. Amíg más nem bizonyítja az ellenkezőjét, addig maradok annál, hogy legalább itthon marad a pénz, itthon költi el, itthon adózza le (már amennyit
). Lehet, hogy pont ott költi el, ahol az én anyum, vagy a te anyud dolgozik, és ha ezt kivetíted nagyba, máris nem kell becsukni annak a boltnak sem, és még az is elképzelhető, hogy nem csak kínai bolt, és angol/francia hiperszupermarket marad pár éven belül. Szerintem senki nem hal bele, ha vesz 1 db-ot, és meglátjuk milyen. A sok bezzegországban is így csinálják (francia, német, amerika stb.), nyilván nem azért mert hülyék. Persze ez csak magánvélemény.
Persze ha szar, akkor nem kell megvenni, de ki kell próbálni.
egyébként persze nem értek hozzá, azért ekkora a szám
ez a szilikon felfogató bizbasz, ez hogy működik? Hogyan kell ezzel rögzíteni? El nem tudom képzelni, nagyon megköszönném, ha valaki leírná. Mer' akkor nem csak a szám járna, de vennék is.
-
PH-User
addikt
Veszek én is 2db 8 centiset, ha visszakapom a kicsalt 20K-mat.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én mindenképpen teszek velük egy próbát (nem csak használatra értem)...
-
Gismo
addikt
Kívánom, a cégnek a lehető legjobbakat, és hogy ne járjon úgy mint a néhai Alcomp! (Nekik is jó cuccaik voltak de eltűntek:S)
Milyen szerencse hogy épp most állok venti vásárlás előtt. Szerintem bepróbálok 2 ilyen ventit. -
syC
addikt
Szép venti
Úgy gondolom, ki lesz próbálva
-
szab.tam
nagyúr
egy adat nagyon hiányzik: élettartam. ez korántsem mindegy
én használok 800rpm-es 12-es scythe s-felxeket. arra a gyártó 150.000! órát, (kb. 17 év folyamatos működés), ad meg. mindezt elvileg 8 db.zaj mellett. hiába kerül a scythe 3x annyiba, többet is ér valszeg. de ez csak sejtés persze....
de az is igaz, hogy külön felüdülés egy számtech cuccon nem azt látni, hogy made in china, taiwan, meg mittomén...
-
CYBERIA
őstag
Dolgoztam műanyaggyárban, az a helyzet, hogy milliós gépek percenként csinálnak belőle talán egy-két tucatot, amin meglepődtem én is, gondoltam, csak úgy okádja a sok sz×r műanyagot, de nem. Nem tudom mennyi lehet az önköltség, de többre saccolom 0,05-nél.
Az anyag szerintem nem drága (műanyag), de az idő és az energia annál inkább. -
jerry311
nagyúr
Nem.
De ha beleszámolom, ezek a szilikon rezgéscsillapító cuccok akkor is a világ legnagyobb hasznot hozó termékei. Gyakorlatilag fillérekbe kerül előállítani, csomagolni és szállítani. Viszont valódi értékükhöz képest csillagászati áron el lehet adni őket.Ennél nyilván drágább a csomagolás mint a termék, mert egy akkora papírdobozban van, amibe akár 20 is elférne ebből a mütyürből. Ettől függetlenül az is ennyibe kerül, ami csak egy patentos nejlonzacsiban van.
Nyilvánvaló, hogy egy termék árát a kereslet és a kínálat határozza meg. Ettől még pofátlanságnak tartom, hogy 500 HUF-ba kerül, amikor már 50 HUF-ért is tisztességes hasznot hozna.
Solad
Példádnak semmi köze a jelen álláshoz. Ezt a rezgéscsillapító vackot, nem ez a cég találta fel. Tippelem nem is ruháztak be hozzá gyártósorra, hanem megveszik Kínából. Kb. olyan bekerülési áron, mint amit már írtam. Becsomagolják egy dobozba, ami drágább, mint az áru, ami benne van. Majd szép nagy haszonnal eladják, mint magyar terméket.
Zéró tudást kell megfizetni, nem úgy mint az autószerelőnél, aki tudja hova kell ütni a kalapáccsal. -
Solad
addikt
[I]hadd vázolok fel egy szituációt.
Vagyon neked egy spéci autód, ami nem akar indulni. Szervizről szervizre jársz, de sehol nem találnak megoldást. Egy nap kopog az ajtón egy fasz aki azt mondja, hogy megjavítja az autódat egy misiért. Belemész, mégiscsak használni szeretnéd az autót. Lementek a garázsba, a csóka hümmög kettőt, megkopogtatja a motorháztetőt majd belerúg egyet az autóba, és láss csodát: az pöccre indul.Kérdés: ebben az esetben mit fizettél meg? a hümmögést? a kopogást, vagy a rúgást, egyik sem került semmibe.[/I]
Vonatkoztassunk már el az előállítási ártól gyerekek. Nem csak költségalapú árképzés létezik a világon, nem beszélve arról, hogy ha ilyen nagy biznisz akkor bárki belevághat, hajrá!
-
rauschie
senior tag
Sleeve az csúszócsapágy?
-
shteer
titán
válasz
ígyvanferi #51 üzenetére
ha eldöntöd, már a magassága
sztem a vastagság a megfelelő
-
ígyvanferi
addikt
"80 mm-es szélességgel és 25 mm-es magassággal rendelkező modelleket"
Hogy lehet magasságként jelölni egy ventilátor mélységét? -
nebulo5
senior tag
Jómagam is szivesebben támogatom (nám) a Magyar termékek vásárlásával az elhalálozás szélén álló ipart. Csakhogy igen kevés (talán egy kezemen megszámolható) azon termékek palettája, ahol a kezdeti "minőségi" gyártás után nem estek át a gyártók a ló másik felére. Azaz: a mennyiségre utaztak, a minőség rovására....
Kíváncsi lennék, milyen vélemények születnek majd a ventikkel kapcsolatossan kb. 1 - 1,5 év múlva.
A szkeptimizmusom ellenére is: Sok sikert! Hajrá a cégnek! -
kokyt
senior tag
Hát én meg inkább megveszem a magyart 500Ft-ért. Nem hiszem, hogy azon a 2-300Ft-on múlik, hogy kijövök-e hó végéig
Sok sikert a cégnek, és hajrá!!! -
jerry311
nagyúr
A cég termékpalettáját a v.zero elnevezésű, szilikonos rezgéscsillapítókat tartalmazó csomag teszi teljessé, mely 500 forintba kerül.
Előállítási költség 0.05 HUF. Eladási ár 125 HUF/db, 500 HUF/csomag. Haszonkulcs 10000x.
Úgy érzem itt is a gyors meggazdagodás a lényeg, nem a hosszútávú jólét... -
waverider
senior tag
best wishes!
-
sz.j
nagyúr
"... Nagyon jó ventik, én 2db-ot tettem be a régi 12cm-eseim helyére és ugyanolyan fordulatszámok mellett egyrészt csendesebb, másrészt 4 fokkal hűvösebb lett a VGA..."
Most már csak az a kérdés, hogy milyen ventik helyett tetted be.....
Amúgy az valóban jó hír, hogy magyar termék, de én csak egy-két korrekt teszten elért jó eredmény után gondolkodom el az esetleges megvételén, addig maradnak a jól bevált S-FLEX-ek, amik akciósan csak pár százassal drágábbak.
Viszont ilyen gumibakot biztos nem veszek ..., mert drága ...
-
arn
félisten
a ma is talponallo europai gyartok nagy resze eleve kinaban gyartat, az a kisebbik hagyad aki maga tervez. a nagyobbik megvasarolja a cuccot olcson, felmatricaztatja, es bedobozoltatja - eladja sajat brandkent. gyakran azoknak a cuccait lopjak el, akik tenyleg maguk fejlesztik, es sikeresek a termekeik. termeszetesen ok tonkremennek, mert a masik ugyanazt adja olcsobban (igaz ok nem kolottek a fejlesztesre).
itt melyik verzio van?
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #29 üzenetére
www.englide.hu
majdnem elhittem, hogy nincs magyar nyelvű honlap, de akkor se tetszik ez az elkülönülés(nem mintha én büszke lennék rá, hogy magyar vagyok) -
zsirfecske
addikt
hasonló kategóriájú noctua nf-s12-800 venti speckó szerint 8dB-t tud 800 rpm-en, 59 m3/h légszállítással (~35 CFM), 3000 ft körüli áron. spéci olajcsapágyas, jár hozzá 4 szilikon pöcök meg egy fordulatszám-csökkentő adapter (500 rpm, <5db).
englide 36 cfm-je ehhez képest korrekt áron kevesebbet tud (rosszabb csapágy és hang, szabályzó hiánya). akinek olcsóbb cucc kell és ragaszkodik a fekete kinézethez, annak perfekt lehet. éljen!
-
Jofi81
őstag
Remélem, később bővül a választék, lehetne 92 mm-es, meg PWM-es változat is. Lehet, hogy legközelebb én is ilyen ventikre ruházok be, ha szükségem lesz rá.
-
dabadab
titán
Itt ez a remek HWOC interju Mr englide-dal, sajat bevallasa szerint is Kinaban gyartatnak.
-
hoffman_
nagyúr
Nekem is lassan érik már a csere, és azt hiszem meg is találtam az utódokat. Örülök nagyon, ha hon-piac fiait rakhatnám a gépbe
-
bteebi
veterán
Jó végre magyar termékről is olvasni
. Sok sikert srácok!
Elég jónak tűnnek ezek a ventik. Ha lesz 92 mm-esük is, akkor majd én is veszek legalább 2-t.
-
vérpistike
csendes tag
remek, magyar cuccok.
-
hardzsi2
aktív tag
Nem csak a tervezés magyar, hanem a bevételt is magyarok teszik zsebre és nem egy külföldi cég magyar képviselete... És ez a nem mindegy a golbális versenyben!
Lehet, h cégemhez beszerzek párat, ill. szólok ismerős számtech. cégnek, hogy tárazzanak be ilyenből, mert jól jöhet, ha gépet raknak össze vagy szervizelnek.
-
kariad
senior tag
Végre egy kis magyar Cuc!!!
Bár néznék róluk egy kis tetszt összehasonlítást!
-
deicide
veterán
válasz
littlelion21 #26 üzenetére
A közjegyző is meglepődött, amikor az OTP hitel szerződésében első átfutásra 3 nyelvi és tartalmi hibára hívtam fel a figyelmét...ez valahogy úgy jön
de hogy on is legyek, esetleg később egy kék ledes variációt is betervezhetnének a srácok...
-
Egzee
őstag
Hát ez szemétül drága... Mármint úgy drága, hogy 2400+500 a gumicsavar... Akkor már inkább veszek folyadékcsapágyas ventiket...
MOD: Az átlátszóhoz jár a "gumicucedli" 2400-ért, így már nem magas az ár, elnézést!
-
simonzé
addikt
De jó hogy van egy olyan hír is ami nem leépítésről, meg válságról szól, hanem egy életképes magyar termékről. Hajrá fiúk, veszek én is két ilyen ventit.
Felhívás mindenkinek: Ne a kínait vegyétek, ha csak párszáz ft a különbség, megérdemlik a támogatást a mi fiaink is!
-
deicide
veterán
válasz
littlelion21 #20 üzenetére
tetszik, csak egy "t" betűvel szerintem több van benne...
-
fereg
tag
Komoly kis darabok, párat énis beszerzek!
weboldaluk: [link]
-
glutamin
őstag
válasz
hackeeeee #15 üzenetére
Ezt már valszeg csak mikrofonnal lehet kimérni. De 3-4 venti esetében együttesen már akár észrevehető is lehet a különbség. Gyártás szempontjából meg nem osz vagy szoroz sokat. Csak az öntőformán kell módosítaani kicsit.
Lassan olyan természetes része lesz a lakásoknak a szgép, mint mondjuk a TV vagy a hifitorony. Így az átlagember igénye is megjön idővel arra, hogy egy csendes eszköz legyen nem pedig egy zúgó förmedvény. Így nemcsak afanatikus guruk piava lesz az ilyesmi.
-
P00By
nagyúr
Hmm, up a cégnek
-
glutamin
őstag
Esteleg érdemes lenne a Noctua féle ventilátorlapát bevágásokkal is megpróbálkozniuk.
-
Mr.Csizmás
titán
up up jó magyar cuccoknak
-
glutamin
őstag
A gimupöcök nagyon jó ötlet volt. Elég macerás volt korábban ilyesmit beszerezni külön. Jövő hónapban veszek pár csomaggal és átcserélgetem a csavarokat ilyenekre.
-
Devid_81
félisten
Kár, hogy nem fér bele az árba az a 4 kis gumicucedli
-
as_Rock
őstag
Hol vannak ezek légszállításban a 80mm-es AC ventikhez képest?
Mert árban már ott vannak -
einstein
senior tag
Azért egy fordulatszám-állító még jól jönne hozzá. Mondjuk a Noctuahoz hasonló megoldás.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lehet én is fogok venni ettől függetlenül, aztán majd lesz valami
Volt egy Thermaltake, és egy AC csúszócsapágyas ventim, nem volt túl pozitív a véleményem róluk.. ;\ De ez hátha jobb
-
deicide
veterán
válasz
littlelion21 #4 üzenetére
Az aláírásodban mi az az atomtemtető?
-
deicide
veterán
válasz
Foglalt név #3 üzenetére
Vegyél, adok
-
littlelion21
addikt
...végre egy hír, amiben a termék ára nem ojró-ban van megadva...
-
Foglalt név
addikt
Veszek én is párat, hogy lendítsek a magyar piacon
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sok sikert a srácoknak, jó olvasni ilyenről !
Én csak azt sajnálom, hogy csúszócsapágyasak, ezt írtam már máshol is, ahol már szó volt a ventikről. De tény, hogy így sokkal halkabb. De nekem nincs túl sok jó tapasztalatom a csúszócsapágyas ventikről
-
deicide
veterán
Nagyon jó ventik, én 2db-ot tettem be a régi 12cm-eseim helyére és ugyanolyan fordulatszámok mellett egyrészt csendesebb, másrészt 4 fokkal hűvösebb lett a VGA...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Disney+
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest