- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
englide
csendes tag
válasz
DeFranco #103 üzenetére
Teljesítmény/zaj/ár arányban jók vagyunk, nem lehet semmi gond a ventivel.
Itt van egy link, több nagy név is szerepel a listán, kb azonos fordulatszámú ventiket érdemes összevetni, természetesen.
[link]Más, külföldi tesztekben is a 2 nagy név (Scythe, Noctua) mellett vagyunk zajban/teljesítményben. Árban nem
-
englide
csendes tag
-
DeFranco
nagyúr
Beszereztem én is egyet a 8 cm-es példányból, és a hozzá szilikon rögzítőkből is egy csomagot. A rögzítők jók, egyszerű kezelni, és szerintem a keménysége pont jó. Rugalmas, de azért jól tart. A csomagolás csillagos ötös, egyszerű, de nagyon elegáns.
A venti nem rossz, tényleg teljesen csendes, ez a jó oldala, de a teljesítményéről nem tudom, mennyire mondhatok jókat. 1500 körül forog az alaplap szerint, hátra fúj ki a gépből, de a kezemet odatéve csak egy jelzés szintű légáramot érzek.
Ebben az elrendezésben van hátul betéve, annyi a különbség, hogy most már 50 (CPU) és 40 (HDD) fok van belül, mert a szobában melegebb van annál, mint amikor a kép készült
. A processzor hőmérséklete nem változott, a winchester viszont hűvösebb lett 2 fokkal.
A hozzáértők megcáfolhatnak, de én arra számítottam, hogy a processzor hűtését is fogja segíteni.
Várom a hozzászólásokat arról is, hogy ez kb. normális, vagy átrendezéssel, más megoldással lehet-e még javítani a hűtésen, mert szerintem a venti jó, és szeretném 70%-ról 100%-ra javítani az értékelését
-
itt meg tudod nézni.
a lényeg, hogy áthúzod a lukakon. a legvégén akkor bumszli van, ami nem fér át a lukon, van benne egy kisebb bevágás, ez fogja bemarkolni a ház lemezét, és egy szélesebb bevágás, ez meg a ventilátorkeret falát szorítja be. (amíg áthúzod, addig a gumi kinyúlik, és elvékonyodik és ezért a végét leszámítva átfér az összes lukon, aztán ha elengeded újra összeugrik, ezzel megvastagszik és bele-és köré szorul a lukaknak)jól el lehet vele lenni, mire mind a 4-et szépen eltalálja, be igazgatja az ember (vagy csak én voltam nagyon béna a linkelt ventinél
), de utána elég jól tart, miközben ha úgy adódik a gumi rugalmasságát kihasználva akár el is lehet emelni az egészet a ház falától (pl, ha porcica beszorul)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Silverstone st1200-pts tépegység
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest