- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
englide
csendes tag
válasz
DeFranco #103 üzenetére
Teljesítmény/zaj/ár arányban jók vagyunk, nem lehet semmi gond a ventivel.
Itt van egy link, több nagy név is szerepel a listán, kb azonos fordulatszámú ventiket érdemes összevetni, természetesen.
[link]Más, külföldi tesztekben is a 2 nagy név (Scythe, Noctua) mellett vagyunk zajban/teljesítményben. Árban nem
-
englide
csendes tag
-
DeFranco
nagyúr
Beszereztem én is egyet a 8 cm-es példányból, és a hozzá szilikon rögzítőkből is egy csomagot. A rögzítők jók, egyszerű kezelni, és szerintem a keménysége pont jó. Rugalmas, de azért jól tart. A csomagolás csillagos ötös, egyszerű, de nagyon elegáns.
A venti nem rossz, tényleg teljesen csendes, ez a jó oldala, de a teljesítményéről nem tudom, mennyire mondhatok jókat. 1500 körül forog az alaplap szerint, hátra fúj ki a gépből, de a kezemet odatéve csak egy jelzés szintű légáramot érzek.
Ebben az elrendezésben van hátul betéve, annyi a különbség, hogy most már 50 (CPU) és 40 (HDD) fok van belül, mert a szobában melegebb van annál, mint amikor a kép készült
. A processzor hőmérséklete nem változott, a winchester viszont hűvösebb lett 2 fokkal.
A hozzáértők megcáfolhatnak, de én arra számítottam, hogy a processzor hűtését is fogja segíteni.
Várom a hozzászólásokat arról is, hogy ez kb. normális, vagy átrendezéssel, más megoldással lehet-e még javítani a hűtésen, mert szerintem a venti jó, és szeretném 70%-ról 100%-ra javítani az értékelését
-
itt meg tudod nézni.
a lényeg, hogy áthúzod a lukakon. a legvégén akkor bumszli van, ami nem fér át a lukon, van benne egy kisebb bevágás, ez fogja bemarkolni a ház lemezét, és egy szélesebb bevágás, ez meg a ventilátorkeret falát szorítja be. (amíg áthúzod, addig a gumi kinyúlik, és elvékonyodik és ezért a végét leszámítva átfér az összes lukon, aztán ha elengeded újra összeugrik, ezzel megvastagszik és bele-és köré szorul a lukaknak)jól el lehet vele lenni, mire mind a 4-et szépen eltalálja, be igazgatja az ember (vagy csak én voltam nagyon béna a linkelt ventinél
), de utána elég jól tart, miközben ha úgy adódik a gumi rugalmasságát kihasználva akár el is lehet emelni az egészet a ház falától (pl, ha porcica beszorul)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged