- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Beszereztem én is egyet a 8 cm-es példányból, és a hozzá szilikon rögzítőkből is egy csomagot. A rögzítők jók, egyszerű kezelni, és szerintem a keménysége pont jó. Rugalmas, de azért jól tart. A csomagolás csillagos ötös, egyszerű, de nagyon elegáns.
A venti nem rossz, tényleg teljesen csendes, ez a jó oldala, de a teljesítményéről nem tudom, mennyire mondhatok jókat. 1500 körül forog az alaplap szerint, hátra fúj ki a gépből, de a kezemet odatéve csak egy jelzés szintű légáramot érzek.
Ebben az elrendezésben van hátul betéve, annyi a különbség, hogy most már 50 (CPU) és 40 (HDD) fok van belül, mert a szobában melegebb van annál, mint amikor a kép készült
. A processzor hőmérséklete nem változott, a winchester viszont hűvösebb lett 2 fokkal.
A hozzáértők megcáfolhatnak, de én arra számítottam, hogy a processzor hűtését is fogja segíteni.
Várom a hozzászólásokat arról is, hogy ez kb. normális, vagy átrendezéssel, más megoldással lehet-e még javítani a hűtésen, mert szerintem a venti jó, és szeretném 70%-ról 100%-ra javítani az értékelését
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#65675776 #76 üzenetére
Tényleg nem akarok vitázni, de ezt így sehol nem írták (max. itt reagáltuk túl az általad egészségesnek ítéltnél jobban). Azt, hogy kínában gyártják elismerik egyenesen [link]
"HOC: A következő kérdés, ami felvetődik, a gyártás. Hol készülnek a ventik?
PÉTER: Mint szinte minden, Kínában."
No offense, maradjunk annyiban, hogy ez jó azért, amit leírtam, de persze jobb lenne, ha itthon is gyártanák (úgy, ahogy te írtad).
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#65675776 #71 üzenetére
Mint a cipőd, a ruhád, a géped nagyrésze etc. Persze, jobb lenne, ha itthon is gyártanák, de az azért utópia jelenleg. Már az is valami, hogy a profitot magyar teszi zsebre, nem külföldi multi. Mert abban biztos lehetsz, hogy itt m.o.-n abból egy fillért nem látsz. Ameddig az amerikai zászló is made in china, addig ez is elég. (Persze, ha kiderül, hogy külföldi a cég, csak csinált egy magyar leányt pont pl. engem átvágni a palánkon, akkor mea culpa.)
-
DeFranco
nagyúr
Szerintem meg egy próbát megér. Ha másért nem, akkor csak nemzeti öntudatból, mert magyar. Amíg más nem bizonyítja az ellenkezőjét, addig maradok annál, hogy legalább itthon marad a pénz, itthon költi el, itthon adózza le (már amennyit
). Lehet, hogy pont ott költi el, ahol az én anyum, vagy a te anyud dolgozik, és ha ezt kivetíted nagyba, máris nem kell becsukni annak a boltnak sem, és még az is elképzelhető, hogy nem csak kínai bolt, és angol/francia hiperszupermarket marad pár éven belül. Szerintem senki nem hal bele, ha vesz 1 db-ot, és meglátjuk milyen. A sok bezzegországban is így csinálják (francia, német, amerika stb.), nyilván nem azért mert hülyék. Persze ez csak magánvélemény.
Persze ha szar, akkor nem kell megvenni, de ki kell próbálni.
egyébként persze nem értek hozzá, azért ekkora a szám
ez a szilikon felfogató bizbasz, ez hogy működik? Hogyan kell ezzel rögzíteni? El nem tudom képzelni, nagyon megköszönném, ha valaki leírná. Mer' akkor nem csak a szám járna, de vennék is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged