Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #44 üzenetére
Nagyon kényelmes dolog lenne mindig elfordulva fényképezni plusz a telefont is megfelelő irányba forgatni.
igazán jó ötlet... Biztos a telefon gyártók hülyék hogy nem oda rakják évek óta nem ez az ötlet
-
tomboy0013
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #24 üzenetére
HDR+ nélkül nekem is zajos, de azzal igencsak sokat javít a képen. Meg a 7.1.1-es kamera szoftver is javított a fotók minőségén, nem tudom meddig használtad az 5X-et, de esti képeknél észrevehető volt a különbség.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #22 üzenetére
Sötétedésben csináltunk a volt munkatársammal még télen összehasonlításnak 1-2 képet, ő is csak nézett, hogy mennyivel részletgazdagabb és színhelyesebb képet lőtt a telóm és főleg a sötétebb részeknél vérzett el a P9. Szóval abban a porig alázásban nem vagyok annyira biztos
A HDR+ igen jó munkát végez este is, voltaképp akkor a lejobb használni azt a funkciót mert nappal sokszor sötétíti a képet. Ez a tapasztalatom.
A záridő korlát zavar egyedül a Nexus-nál, bár arra is van már olyan app-om amivel 5 másodpercig ki lehet tolni a záridőt, de nem egy kezesbárány az alkalmazás így nem használom. -
tomboy0013
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #17 üzenetére
De nem a P8-cal hasonlítom össze hanem mondjuk a Nexus 5X-emmel. És bizony 1 kamerával is az esetek nagy részében elkeni az 5X és ezzel nincs egyedül. Kérdem én hogy mi haszna így a 2 kamerának?
-
tomboy0013
veterán
Ez tényleg a totál felesleges 2 kamerás rendszer, nem értem a Huawei féle 2 kamera előnyét sem. Oké a marketing anyag megvan, de gyakorlati haszna meg a nullához redukál.
Az LG 2 kamerájának például van haszna, nem is kicsi. Inkább azt az irányvonalat követnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged