- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Huaweis is van persze, na meg Xiaomis, főként az utóbbi. (Amúgy ezeket én már nem a kínai részhez sorolom.)
Ha esetleg azt mondod az egyik modellre, hogy szar, vagy esetleg vannak hibái, akkor a fanok támadnak, és addig erősködnek, amíg nem ismeri el a másik, h mégse olyan rossz az adott mobil... -
joey04
titán
Viszont ezek a melyik a gyorsabb dolgokat bemondás alapján nehezen hiszem el.
Milyen bemondás? Mire gondolsz? Fent vannak a tesztek xs vs note 9 témában. Vagy azt hiszed a mate 20 pro bucira veri mindkettőt? Amúgy továbbra is: nem iOS fut rajta. Pont.A félmásodperces faceid meg az ujjlenyomat olvasó nekem elképesztő nagy előre lépés lesz így is a mindennél ócskább s8-as ujjlenyomatolvasónál
jó hát az te vagy.
A kameráról meg ugye nem is beszéltél
de. írtam, hogy abban jobb lesz a mate.a dobozban ott a tok
ez viccnek is rossz.
a gyorstöltő
ez jogos.
kapsz hozzá wireless charger-t meg órát ha előrendeled.
ez meg akció ezt ne nézzük, ha objektívek akarunk lenni.
Amúgy csak az órát hallottam.
71: kb 0
-
joey04
titán
Mert a Xs-ben, Note-ban, stb-ben pentile kijelző van. Ez az egyik. A másik: Igen, a Mate 20 pro csak kicsivel drágább. És? Soha nem értettem az ilyen összehasonlítást. Azon melyik iOS fut? Ja, semelyik. Nem azért mintha sokkal jobb lenne, hanem mert más. Van a fórumon az a kamionos gyerek. Na, ő olyanokat csinál a telefonjával, amit én PC-n nem csináltam soha 32 évig. Neki egy 30k-s full alap Xiaomi is sokkal többet nyújt, mint az 578k-s Xs Max 512gb. Akinek meg iOS kell, annak meg teljesen mindegy, hogy ennyi pénzért milyen androidos készüléket kap. Mellesleg ha eltekintünk ettől, hogy a rendszer már alapvetően meghatározza, hogy kik fogják venni, hasonlítsuk össze a Mate 20 pro-val: soc erősebb az iPhone Xr-ban, kijelző ízlés kérdése, mert ez IPS, ma elterjedtebb az amoled, de olvastam már olyat, hogy van aki csak azért vesz majd Xr-t, mert abban nem IPS van, és X-ről vált, mert zavarja az amoled. Mellesleg a Mate 20 pro-n olyan brutál hajlítás van a szélén, ami már zavaró. A felbontást már megbeszéltük, kamerában meg üzemidőben kicsit elmarad majd vélhetőleg a Xr, rendszersebességben nagyjából egál lesz, talán picit gyorsabb a Xr, multitaskingban meg szintén egál, vagy picit jobb a Xr, mert 3gb ram van benne alacsonyabb felbontás mellett, a 4GB-os Xs pedig veri a 6GB-os Note 9-et is ebben, ráadásul a Huawei féle emui a xiaomi miui-hoz hasonló agresszív ramkezelést használ. Xr-ban jobb a face id is. A Mate 20 pro-ban lassabb az arcfelismerő, az ujjlenyomat-olvasó meg optikai alapú, ami szintén lassabb és ponttalanabb mint a hagyományos. Szóval így nézve már más a leányzó fekvése. Mondom mindezt úgy, hogy előrendeltem a Mate 20 pro-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged