- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Hagyd rájuk. Nem értik a lényeget.
A telefon egy használati tárgy. Minket, akik olvasnak sok szakmai cikket érdekelnek a műszaki dolgok. Aki csak használja és amúgy nem érdekli a műszaki oldala, az nem hülye, csak nem érdeklik a dolgok.
Én így vagyok a mosógéppel, hűtővel stb. Minimálisan utána nézek vétel előtt mit érdemes venni, de nem érdekel az összes típus, összes adata. Kit érdekel milyen teljesítményű motor van például benne? Kit érdekel a szakmai rizsa fantázia nevű funkciók? Szolgáljon ki a tervzett X évig a többi nem érdekel.
Én például szeretem az órákat. Főleg az automata típusokat. Mást nem érdekel és vesz egy egyszerű kvarc szerkezetű órát és boldog vele. Nem lehet mindenki egyforma.
De hogy ne távolodjak el a témától. Magam részéről Androidot használok, abból is a gyári G félét. Ettől függetlenül nem nézek mást hülyének mert ő iPhone-t akar.
Fel kéne már nőni. Sokkal fontosabb dolgok vannak az életben. Érdekel az iparág, de gyerekes itt vitatkozni, hogy melyik a jobb. Nincs olyan. Mindenkinek más az igénye. Van akinek elég az iOS és van aki mindent szeret személyre szabni (én is) és vesz droidot. Attól még nem szar az iOS csak más.
-
Flechette15
csendes tag
Kedves Stabi83, mi mást kell tudni egy kijelzőről, mint a méretét a felbontását? (mellesleg tudni a panel típusát is, az még elég fontos.) De ne nevettess, ezer meg egy másik készülék használ ilyen technológiát és/vagy felbonást, nem kell jósnak lenni, csak a józan észt használni, máris tudod mire számíts.
Tudod az apple-nél is csak mérnökök dolgoznak, nem varázslók csodát tenni ők sem tudnak... ez is pont olyan mint az összes korábbi hasonló kijelző.Megjegyzem a marketingrészlegük már nincs messze attól, hogy boszorkányoknak higgyem őket, amit ők csinálnak, ahhoz le a kalappal.
-
Stabi83
senior tag
Gyakorlatilag csupán a kontrasztarányt és a fényerőt nem ismerjük.
Kontrasztban az IPS már el is vérzett az OLED-hez képest.
Fényerőben nem hiszem hogy gond lenne már OLED oldalon se.
A kalibrációt pedig szépen megoldotta az OLED-el is az Apple, fogyasztásban meg megint csak az IPS kerül hátrányba.Szóval csak az lehet a kérdés hogy mennyivel is jobb, nem pedig az hogy jobb e az OLED.
Egy 6.1"-os készölékbe ami a prémium ligában játszik egyszerűen nem védhető ez a kijelző, hiába próbálod magyarázni.
-
Stabi83
senior tag
Igazad van!
Csak a technológiát, méretet és ppi-t tudunk...
Ja és azt hogy a méret kijételével mindenben elmaradásban van az X-hez képest.
Egy szóval sem mondtam hogy rossz lenne a panel az XR-ben de a technikai adatok alapján bizony komoly az elmaradása.
A 6" és annál nagyobb kijelzők főleg tartalomfogyasztáshoz illenek és az már kevés hogy szépek legyenek a színei ( ez már nagyon alap ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest