- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztianAMG
senior tag
Szvsz nem lehet pölö a Samsung és a Nokia fejlesztési költségeit összehasonlítani... Az általad jelentéktelennek mondott Nokia fejlesztéseket tudomásom szerint óra ezrekben lehet mérni,aminek az árát be kell hajtani,pont mint az LCD-nél.
(#97):Tudod mit ? Megfogadon a tanácsodat!
OFF!
-
krisztianAMG
senior tag
Neoklasszikus közgazdaságtan: "Egy árú nem azért kétszer olyan értékes,mint egy másik,mert kétszer annyi munkamennyiség testesül meg benne,hanem azért,mert a vásárlók hajlandóak voltak kétszer annyit adni érte."
Előálítási költség ? Fejleszteni is kell,ami nem olcsó múlatság.
De ahogy leírom,h fejlesztés máris minimum ketten letámadnak,h hol van a Nokiánál fejlesztés... ezért szoktam le a fórumozásról és szerintem vannak itt még páran akik ugyan így vannak ezzel mint én...
-
Lompos48
nagyúr
Kvázi, nem kvázi, mindegy. De kizsákmányolás, a vevőé? Hát ha akarja megveszi, ha nem, akkor nem. Nem életszükséglet! Ha csak belegondolok, hogy tizenannyi éve egy FujiFilm 2500 2Mpx-es fényképezőért 140 000 kemény, akkori forintot perkáltam le. És az egy jó ár volt. Most vehetnék azért a pénzért (ha a matracban tartottam volna) akár egy N8-at. Ilyen szögből nézve az E7 árát, majdnem "logikus". Nem a gyártó/kereskedő gazember feltétlenül. Néha a vásárló a hüJJJe! Ami nem zárja ki, hogy ha kedvet kapok hozzá és összekaparom hozzá a zsét nem veszek én is egyet. Ergo...
-
Davidoff91
aktív tag
Még jó, hogy idejében elhagytam a süllyedő Nokia hajót. Az, hogy a hibás telefont nem javítják, az egy dolog, de hogy ennyire semmilyen telefonért elkérni 180 rugót...Valakinek elgurult a gyógyszere a finneknél...
jooker82: Megnéztem az LG optimus 2X-et. Nagyon jónak tűnik, viszont egy dolgot nem meséltél el róla, nevezetesen, hogy Androidos.
Nem mintha ez baj lenne, csak én azt hittem win phone 7-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PlayStation 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest