- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
krisztianAMG #96 üzenetére
látom, ebben igazad van, van aki túlzásba viszi a lehúzást is. ha egy ilyen találkozik egy fannal, na az a szép, és ez itt látható
én is néha túlzásba viszem persze, de ahogy látható, itt sem reagálok minden fan kommentjére, mert csak felesleges vita alakul ki. -
jooker82
nagyúr
válasz
krisztianAMG #98 üzenetére
Látod?? hülyeségeket,alaptalan dolgokat irsz,utána meg csodálkozol,hogy ha lehord valaki..
Mikor irtam én,h a nokia fejlesztése jelentéktelen??
Azt nem értem mit jelent,h óra ezrekben lehet mérni...
Mért szerinted a samsung mivel fejleszt kevesebbet mint a nokia??
Amúgy a samsungot se védem mert az is lehúzza a pénzt tőlünk mint a nokia... -
jooker82
nagyúr
válasz
krisztianAMG #96 üzenetére
Ne irj hülyeséget,akkor nem fog kioktatni senki....
-
jooker82
nagyúr
válasz
krisztianAMG #41 üzenetére
A többi gyártónak szerinted nincsenek előállitási meg fejlesztési költségei???
A Vásárlók azért fizettek kétszer annyit érte,mert a gyártó cég képes volt kétszer annyit kérni érte....
Igy is lehet nézni,a dolgot,,,de minden attól függ,h milyen szemmel nézzük... -
Davidoff91
aktív tag
válasz
Már ne is haragudj, de milyen fejlesztésekre gondolsz?? Talán a Nokia találta fel a fém burkolatot, a qwerty billentyűzetet, a SUPER AMOLED kijelzőt vagy azt az igencsak béna procit?? Hát neméppen... A Nokia egyetlen "fejlesztése" a "fantasztikus" Symbian^3, ami pont ugyanolyan rossz, mint az s60v5...Több helyen is kiprbáltam az n8-ast, volt olyan ahol annyira le volt épülve, hogy mindentől lefagyott, még a kikakcsolástól is. Ja és mielőtt nekemtámadna a sok fan közlöm veletek, hogy igenis az esetek 90%-ban legalább számít, hogy a kiállított darab milyen állapotban van. Anno az 5800 vásárlásakor nem törődtem ezzel, hogy a kiállított példányok lassúak és sz@rok, hát meg is szívtam. Minden ismerősömnek és nekem is ROSSZ az 5800-ája, és a drága kis Nokiátok nem hajlandó kicserélni/javítani, mert szerintük hibátlan...A szívem csücske volt a Nokia, de sikeresen elmartak maguk mellől...
-
joey04
titán
válasz
krisztianAMG #44 üzenetére
Nem is arra gondoltam, hogy tömegcikk, hanem arra, hogy nem jó készülék, nem éri meg az árát. szerintem. aztán majd a számok döntenek persze.
45: az a 95k ha jól tudom tévedés volt nem? Nem annyi lett volna, csak szerencséd volt, mert hiba volt a T-mobile rendszerében.
-
TOM-202
senior tag
válasz
Minden annyiba kerül amennyiért az emberek megveszik. Én mindig azt mondom hogy nem Magyarországból kell kiindulni, mivel náluk az átlagosnál is árérzékenyebbek az emberek.
-
joey04
titán
válasz
fejleszt a nokia, csak nem annyit, amennyit kéne. az idézet meg szép, de ez ennél a modellnél nem fog működni, ilyen áron nem lesz sikeres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest