- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha már fantázia, én a HTC Flyer stylusában látok fantáziát nem csak játékokhoz
De még nem tartunk ott, hogy a hozzá való API-t kiadja a HTC, nomeg drága is.
Játékok szempontjából azért van még mit elsütni iPadre (vagy más tetszőleges 10"-os tabletre, pl. TouchPad
). Nincs elég stratégia és táblás játék, pedig azokra már bizonyítottan nagyon állat.
Vajon hogy lehet kideríteni, hogy egy régi játék jogai melyik cégnél vannak, ha egyáltalán vannak még? A Fragile Allegiance-et és a Master of Orion 2-t olyan szívesen látnám érintőképernyőn
-
Használhatóbb is, de mire? A böngészés nem lesz gyorsabb, se kényelmesebb, a videókat nem játssza jobban, játékra se jobb, cserébe (többnyire) gyengébb az akkumulátor és ott egy rossz minőségű billentyűzet és mini touchpad az útban, amit le se tudsz venni.
Ha elvonatkoztatsz attól, hogy te egy munkaeszközt is bele akarsz látni a tabletekbe, elég jól behatárolható hogy mire jó és miért jó, miért jobb mint egy teljes értékű PC-t odaadni az átlagember kezébe. Ugyanazt fogja rajta csinálni mint a netbookon (böngészik, Facebookozik, játszik, emailezik), csak a járulékos szopás nélkül, ami a desktop paradigmából következett, a funkcionalitás csökkenése nélkül (sőt).
Persze ha valaki mondjuk az írói vénáját akarja edzeni és regényt írni egy mobileszközön, akkor kell a teljes billentyűzet (amit mondjuk külön is lehet ezekhez venni, vagy ott a Transformer). Ha valaki tényleg dolgozni akarna rajta és nincs "normális" számítógépe, akkor is elég nagy bajban van. Viszont kiegészítőként, a munkán kívül minden másra, nagyon jók a tabletek.
Még ha az áruk nem is túl baráti...
Dehát minek az? Egy jó subnotesz se 60k-s árkategória újonnan. -
gretzky77
veterán
Igen valóban mégegy OS de én nagyon sajnálom hogy hivatalosan nálunk nem volt palm pre meg pixi mert volt szerencsém egy palm prehez és szerintem egy rettentően jó rendszer,gyors stabil és nagyon ötletes ha lenne itthon hivatalosan webOS rendszerű telefon én biztos azt venném mert nagyon jó szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest