- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
enginev3.0 #59 üzenetére
Emberek! Ez a telefon még meg sem jelent, addig pedig kár a kávák vastagságáról vitázni, majd ha látjuk élőben..
-
Mr.Silkó
veterán
Az előbbiekkel egyetértek.
Az utóbbiakhoz: alapvetően engem nem taszít a kameralyuk, pláne úgy, hogy élőben még nem láttam ilyen megoldást, hiszen a Huawei-nél is friss még a dolog, ahogy a Samsungnál is, egyébiránt a különböző formájú, értelemmel használt notch, a vékony, de létező kávák és a motorikus szelfikamera hármasából sem zaklat fel egyik sem negatívan (nem perdöntő számomra); ugyanakkor nem érzek iránta és a nagytesók iránt se birtoklási vágyat, szerintem az S9 szériáról nem lesz érdemes váltani.
-
Mr.Silkó
veterán
Ott akkor nálad nincs minden alapbeállítás végigzongorázva, mert nálam ugyanúgy szövegesen jelennek meg az értesítések (lehet átállítódott valami nálad a frissítéskor). Az ikonoknál és a helyköznél nem tudom, hogy mire gondoltál, de az előbbi a Google újabban használt lekerekített stílusát alkalmazza, utóbbi pedig számomra nem tűnt fel, hogy változott volna.
Ugyanakkor szerintem jóval letisztultabb lett a One UI dizájnja, logikusabbak a beállítások, szebb és pörgősebb a felület, valamint nagyon régóta várt "álom" megvalósulása a gyári fekete téma, ami szerintem irgalmatlanul mutatósra és nyálcsorgatósra sikeredett – hála a felület dizájnnak és az AMOLED technológiának együttesen –, bár az is tény, hogy az üzemidő nem javult egy cseppet sem általa, pedig erre lehetett előzetesen számítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóhifi
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest