- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
ates
aktív tag
Nagyon erős mezőnybe érkezik ez a telefon és nem vagyok biztos benne, hogy ezzel az árral versenyképes lesz. Év végére BF-ra viszont már nem lesz rossza ára, csak ki kell várni.
-
törölt tag
Te nagyon samsung párti vagy
Nekem a legutolsó samsungom egy s6 edge volt,na az annak idején egy nagyon szép telefon volt,de igaz hogy még én se láttam ezt a "szépséget",de nem tudom elképzelni hogy nem idegesítene a kijelzőbe rakott kamera.De majd meglátjuk,szerintem nem egy jó megoldás.
-
BiP
nagyúr
Megvan.
képernyő lezárása -> értesítések. Na, itt a szimpla Ki-Be kapcsoló nem csak sima kapcsoló, hanem részletes beállítást is takar, csak erre semmi nem utal.
Ezt állította át a frissítés a részletesről "csak ikon" ra. De ez is csak akkor látszik, ha belemegyek, kívül nem mutatja, milyen, csak annyi, hogy be van kapcsolva az értesítés. -
BiP
nagyúr
Lezárt képernyőnél csak az alkalmazás ikonja jelenik meg. (korábban látszott az üzenet, beállítástól függő mértékben) Frissítés óta ilyen, de nem találok rá beállítást.
Az új stílus meg igen, a Google-től jön, a Pie-ból, a Samsung most nem matatott rajta sokat (korábban jobban átszabták), de ettől még nem tetszik a trend. A korábbi jobban bejött. Nem tetszik a "kevés infó sok helyet foglal" szemlélet meg a még tovább butított ikonok. Ill. pl. hangerőállításnál korábban volt egy lenyíló nyíl, amire egyszerű volt rányomni. Most húzni kell, sokkal kényelmetlenebb, mert nehezebb pontosan eltalálni.
A fekete téma nekem is bejön. -
Zolik
senior tag
válasz
Balla kmb #80 üzenetére
Az egy vélemény ha azt mondom valamire, hogy nem tetszik. De az ha kijelentem hogy ki az aki a samsungnál át engede ezt a designt egy idióta, meg hogy szar a one ui (amit soha nem is használt csak képen látott egy még meg nem jelent modelltől) már marhára nem a véleményét tükrözi, azt jobb helyen trollkodásnak hívják...
-
judas13
veterán
válasz
ZavaBalazs #71 üzenetére
Az az, így nem tudom a hasonlat mennyire is korrekt.
[link] -
Zolik
senior tag
válasz
Viktor0610 #77 üzenetére
Akkor meg pláne
-
-
Zolik
senior tag
Komolyan nem értem én sem mit hisztiztek és mit sírok a kamera meg a design miatt. Persze ha apple "innováció lenne" 600k HUF-ért már most elkezdene a sok fan sátorozni a boltok előtt...
A másik, hogyha ennyire okosak vagytok és ilyen jól tudjátok, hogy ez full bukás, meg gáz és hogy hogy engedhették át a samsungnál ezeket a megoldásokat akkor miért nem mentek el dolgozni hozzájuk vagy tanácsadónak, ott biztos buta idióták dolgoznak ... Okoskodni mindenki tud, de akkor miért a samsung adja el majdnem a legtöbb mobilt a világon? -
Crafter32
őstag
Kimondottan tetszik. Nincs Edge sem. Kezdeti ár is be fog állni gyorsan egy elérhető verzióra. Teljesen jó a telefon.
-
törölt tag
ez a kamera megoldás elég undoritó szerintem
-
Balla kmb
újonc
válasz
cintula187 #50 üzenetére
Ronda a lyukas kijelző.. Marad az S9 plus. Az gyönyörű!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
weberzolee #70 üzenetére
"itt". ez egy német oldal?
-
ZavaBalazs
őstag
na, egy leaker megerősítette nekem, amit eddig is sejtettem: az előrendelős ajándék az új
gear iconxgalaxy buds lesz, aminek a doboza vezeték nélkül tölthető - akár a telefon hátuljára téve (á la mate 20)azt nem tudom, hogy az S10e is tudja-e, valamint csak azt mondta, hogy bizonyos régiókban jár az előrendelőknek, de gondolom nálunk is lesz, korábban is járt itt az ajándék, nem?
-
somogyib
őstag
válasz
Viktor0610 #65 üzenetére
Persze ízlés kérdése, de szerintem egy S8 vagy egy G7 ThinQ jobban néz ki, ahol is az oldalsó kávák keskenyebbek, mint alul-felül. Az szerintem esztétikailag szebb, mint pl. az iX ahol körbe egyenlő káva van (és a hírben szereplő alany is kb. így néz ki).
Szóval helyesbítek: nem a káva méretekkel van bajom, hanem inkább az esztétikai kialakítással.
-
judas13
veterán
Mindenkinek lyukas már?
-
-
válasz
enginev3.0 #59 üzenetére
Szíved joga.
Bár nem tudom, mekkora kávára mondanád/mondaná, hogy nem vastag.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
enginev3.0 #59 üzenetére
Emberek! Ez a telefon még meg sem jelent, addig pedig kár a kávák vastagságáról vitázni, majd ha látjuk élőben..
-
somogyib
őstag
válasz
Viktor0610 #58 üzenetére
miért lol?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Viktor0610 #58 üzenetére
Egyetértek
Vele -
-
somogyib
őstag
Vastag káva, bazinagy lyuk, infinity árazás. Az egész olyan...semmilyen.
(#50) cintula187: "ingerszegény"
pluszegy
-
Mr.Silkó
veterán
Az előbbiekkel egyetértek.
Az utóbbiakhoz: alapvetően engem nem taszít a kameralyuk, pláne úgy, hogy élőben még nem láttam ilyen megoldást, hiszen a Huawei-nél is friss még a dolog, ahogy a Samsungnál is, egyébiránt a különböző formájú, értelemmel használt notch, a vékony, de létező kávák és a motorikus szelfikamera hármasából sem zaklat fel egyik sem negatívan (nem perdöntő számomra); ugyanakkor nem érzek iránta és a nagytesók iránt se birtoklási vágyat, szerintem az S9 szériáról nem lesz érdemes váltani.
-
borand
aktív tag
Itt 750 eurót pletykálnak áfával minden szarral, na úgy az Xr ~930.
Engem csak az lep meg, hogy az a kamera kivágás miért ilyen nagy? A teardrop notch, ami szerintem esztétikusabb, de amúgy a többi notchnál ez valami jobb megoldás, ha gyakorlatilag nem is ad többet. Élőben leszek rájuk igazán kíváncsi. Nem bánnám, ha valami kezdőakcióval 200 köré le tudnák nyomni az árát, mint mondjuk egy Mate20nak, akkor szerintem ez baromi jó vétel lenne, mivel tényleg csak a hátlapi kamera számban, az edge panelben, illetve az ujjlenyomatolvasó elhelyezkedésében várható változás.
-
Mr.Silkó
veterán
Ott akkor nálad nincs minden alapbeállítás végigzongorázva, mert nálam ugyanúgy szövegesen jelennek meg az értesítések (lehet átállítódott valami nálad a frissítéskor). Az ikonoknál és a helyköznél nem tudom, hogy mire gondoltál, de az előbbi a Google újabban használt lekerekített stílusát alkalmazza, utóbbi pedig számomra nem tűnt fel, hogy változott volna.
Ugyanakkor szerintem jóval letisztultabb lett a One UI dizájnja, logikusabbak a beállítások, szebb és pörgősebb a felület, valamint nagyon régóta várt "álom" megvalósulása a gyári fekete téma, ami szerintem irgalmatlanul mutatósra és nyálcsorgatósra sikeredett – hála a felület dizájnnak és az AMOLED technológiának együttesen –, bár az is tény, hogy az üzemidő nem javult egy cseppet sem általa, pedig erre lehetett előzetesen számítani.
-
cintula187
addikt
Mi is az a szó....ingerszegény.
-
nozs23
addikt
válasz
tibcsi0407 #46 üzenetére
Még ez is sok. A Samsung mindig az Apple alá lő az árral. A S10E az iPhone XR konkurenciája lesz, ami 750 USD, biztos, hogy nem mennek felé.
-
BiP
nagyúr
El tudom képzelni, hogy valakinek tetszik, mert vannak benne szerethető elemek.
De alapvetően használhatatlanabb, mint a korábbi UI.
Sosem szerettem azt a trendet, hogy minden betűköz nagyobb, sok a feleslegesen üres hely, és pont ott spórolunk, ott lesz kisebb, a szöveg buta formájú ikonra cserélve, ahol nem kéne.Pl. tök szerettem, hogy ha jött értesítés, az egy sávban jött, láttam, bele tudtam olvasni, stb.
Most csak ikonkák vannak, néha észre sem veszem egyből, mi jött, külön rá kell nyomnom, akkor viszont másfélszer annyi helyet foglal feleslegesen, mint korábban.(#11) nozs23: Ha megáll 280-ban, akkor nem szóltam, bár nyilván az nem kevés.
Csak ha a legkisebb, legbutább S10 is 240, akkor elég hihetetlen, hogy a "normál" csak 40ezerrel több. Ezért a hitetlenkedés.
De ha a "butított" modell kerül annyiba, mint korábban a normál, az mégiscsak egyfajta emelkedés ... -
7Heads Drago
veterán
+1
Én is az arc alapú feloldást használom, teszek a leolvasóra. A méret nekem is jó lenne, meg valszeg a kamera is. Az ár is sokkal barátibb. Mondjuk nekem az S9 keskeny felső kávája már nem zavart, csak ugye edge volt.És marhára nem hiszek ebben a kijelző mögé rakott kamerában. Sose lesz olyan, mint a normál. Szóval aki arra vár, az szerintem üljön le nyugodtan.
-
roli543
őstag
Komolyan mondom nektek semmi nem jó. Mekkora felháborodás volt, mikor az S8 csak edge paneles lett, mindenki követelte a sík paneles verziót... most hogy készült (kameralyuk ízlése más tészta) már mindjárt az a baj hogy nincs edge... komolyan nem értem az embereket. Akinek nem tetszik vegyen sima S10et majd... szerintem ez a telefon nagyon jó darabja lesz a kollekciónak, minden funkciót megkap, amit a nagyok csak nem a kijelzőbe lesz az ujjlenyomatolvasó, meg két kamera lesz a 3 helyett... és az ára is barátibb, kvázi egy olcsóbb flagship. Az iPhone Xr ellen megy harcba, és nem elhanyagolható a kb 20-30%-kal kevesebb induló ár.
Nekem bejön ez a telefon, és a méret miatt kifejezetten ajánlott lesz szerintem, mert nem mindegy hogy 5.8 vagy 6.2-6.3 ami ma egy standard kijelző méret...
-
7Heads Drago
veterán
Hát nem tudom mi a bajotok ezzel gyerekek. Nekem még a kinézete el is menne, csak az akkut kicsinylem a kijelzőhöz, meg a proci+ram pároshoz. A lényeg hogy nem hajlított. Ki nem állhatom.
-
nozs23
addikt
válasz
tibcsi0407 #39 üzenetére
Hülyeséget írsz.
900 EUR-USD lesz az S10 (nem az S10E). Ami pont annyi, mint az S9 volt. -
Juhaszatti
addikt
válasz
enginev3.0 #36 üzenetére
Ez a verzió nem edge, a többi igen.
Vicces egyébként hogy pont az "e" jelű nem edge kijelzős.
-
válasz
enginev3.0 #36 üzenetére
Tavaly(előtt) is minden készülék hajlított kijelzős volt.
-
baladam86
aktív tag
Samsungos létemre büszkén ki merem jelenteni, hogy ez tényleg gusztustalan. Amíg nem sikerül a kamerát és a szenzorokat a kijelző alá láthatatlanul elrejteni, ha már a teljes kijelző a lényeg, addig ezek a megoldások nagyon erőtlenek, ugyanúgy, mint bármelyik notch.
Engem a vékony káva alul-felül nem zavar, mert kijelzőben a szimmetria híve vagyok.
-
enginev3.0
félisten
Hát nem azért
Egy noccs nekem még mindig elegánsabbÉs tényleg egyszerűen nincs Edge?
-
tothmaxy182
őstag
válasz
kakuk.tamas #34 üzenetére
Semmi közöm hozzá, de kíváncsi vagyok:
Mi a bánatért cserél le valaki egy Mate20 Pro-t erre? -
kakuk.tamas
addikt
Az a hátlap... Mintha valami J szériás telefon lenne...
Ez S10+ duplalyuka egyre jobban bejön... Ha nem lesz óriási, lehet megvan a M20P utódja. -
törölt tag
válasz
foldi_istvan #21 üzenetére
Ezt is el lehet, kérdés, hogy az amoled mennyire fog örülni neki.
-
-
tothmaxy182
őstag
Meglehetősen szarul néz ez így ki...
Emellett még a giga noccs is tűrhető... -
forgonati
őstag
Jó randa. Ha ez a jövő a következő pár évre, egyre inkább vigyázok az S9-re...
-
szemy94
senior tag
válasz
Viktor0610 #26 üzenetére
Alul felül. De oldalt?
-
Ijk
nagyúr
Ezt a lyukas képernyőt komolyan átengedte valaki a Samsungnál?
Ott is vannak azért bajok. -
-
szemy94
senior tag
válasz
Plazmacucci #22 üzenetére
+1, egy A8-nak elmegy, de az S8 és S9 must have érzése után ez kevés, a J6-omon sincs nagyobb káva mint ezen az állítólagos S szériás darabon.. És nem a káva undor miatt nem tetszik, de akkor már inkább egy S7, az is szebb ennél.
-
mrThomi
addikt
Eme termek mekk me e fenenek ??
-
nozs23
addikt
válasz
tibcsi0407 #13 üzenetére
Samsung esetében mondjuk szó nincs drasztikus változásról. 4 éve az S6 alapmodellje 250-ről indult.
-
-
foldi_istvan
csendes tag
Èn is úgy gondolom,hogy ez a lyukasztgatàs mèg rosszabb,mint a notch.Még ha nagy is volt (pixel 3 xl),legalàbb szimmetrikus ès el lehetett tüntetni.Ez a lyuk meg ott figyel a sarokban,igazàból az a pàr mm kijelző,ami a sarokban megmarad,teljesen hasznàlhatatlan és fölösleges.Nem mondom,hogy a notch hasznos volt,de azt valahogy könnyebb volt nekem elfogadni,de ez szàmomra értelmetlen...
-
Kasya
nagyúr
válasz
Plazmacucci #16 üzenetére
Az S "mivolta" nem a hajlitott kijelzo.
Amugy jo randa.
-
törölt tag
Jó csúnya szegény.
-
HawerKing
őstag
Ket darab ilyenert sem adnek egy S9+t
-
-
kbyte1024
veterán
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
az ívelt AMOLED panel miatt, az olcsóbbik variáció lapos kijelzőt és némileg szélesebb keretet kaphat.
tehát ez nem ívelt ahogy a fórumtárs is jelezte -
Kokzor
aktív tag
Elég rózsaszínes a kijelző fehér alapon. Lehet, hogy csak a fényképen ilyen. Viszont ha nem, az marha gáz. Galaxy S6-nál volt ilyen undorító rózsaszínes.
-
tibcsi0407
félisten
Nem jó irányt vettek ezek a brutálisan felpumpált flagship árak.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
azért látszik ekkora káva, mert ez nem lekerekített kijelzős.
-
Juhaszatti
addikt
Valószínűleg úgy lenne, de azért a kamera mögötti elektronikának is el kell férnie valahol, szerintem azért nincs teljesen a sarokban.
A Xiaomi korábbi hasonló megoldásánál kicsit kijebb volt, de ott nem is pakoltak OIS-t az előlapi kamerába.
(Bár itt sem tudom hogy az "e" variánsban lesz-e, vagy csak a többiben) -
petymeg
addikt
Ez a lukas kijelző nagyobb fass*ág, mint a noccs. Ezt vajon el lehet tüntetni majd egy fekete csíkkal mint a noccsot?
-
törölt tag
Mintha a Samsung kamerakivágása nagyobb lenne mint a Honoré. Vagy én látom rosszul?
-
Depression
veterán
"lapos kijelzőt és némileg szélesebb keretet kaphat." Csak nekem tetszik ez a mondat, és ez alapján kap el a must have érzés?
-
Elég ocsmány szegény. Ha ez lekerekített kijelzős, miért látszik az oldalán ekkora káva?
-
Divinity
őstag
Huh hát a fehér témával szerintem elég ronda szegény.
Egy fekete témával biztosan jobban nézne ki de így nekem eléggé vonzza a szemem az a lyuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest