Élőben látható a Galaxy S10e

Hirdetés

A pletykák három Galaxy S10 variációról beszélnek, persze várható még az év első felében egy 5G-s és egy összecsukható Samsung telefon is, aláhúzva 2019 kritikus jellegét a gyártó mobilrészlegében.

Az S10e kiszivárgott renderképei
Az S10e kiszivárgott renderképei (forrás: Roland Quandt / Winfuture)

Míg az S10 és az S10+ rendkívül magas árcímkével és tripla hátlapi kamerával futhat be, a renderképen korábban is megmutatott S10e dupla optikát kínálhat hátul és szimpla kivágást az előlapon, amit a Samsung Infinity-O AMOLED panelnek nevez.

Ha a képek hitelesek, akkor ez a Galaxy S10e, élőben Ha a képek hitelesek, akkor ez a Galaxy S10e, élőben
Ha a képek hitelesek, akkor ez a Galaxy S10e, élőben (forrás: SlashLeaks) [+]

A WinFuture úgy tudja, az S10e lesz a legkisebb variáció 5,8"-es képátlójával, és 3100 mAh-s telepe is a legszűkebbnek ígérkezik a hármasból. A két csúcskiszereléssel szemben ez a változat a bekapcsoló gombba építheti az ujjlenyomat-olvasót és fekete, zöld, fehér, sárga, illetve kék változatokban lesz majd kosárba helyezhető, 6/128 GB-os kiszerelésben 750 eurós áron (240 ezer forint).

A Galaxy S10e jobbra
A Galaxy S10e jobbra (forrás: SlashLeaks) [+]

A Galaxy S10e élőben is megcsodálható a SlashLeaks közbenjárásával, aláhúzva a fenti formát, ami azt is előrevetíti, hogy míg a két drágábbik fivér keskenyebb oldalkávákkal futhat be az ívelt AMOLED panel miatt, az olcsóbbik variáció lapos kijelzőt és némileg szélesebb keretet kaphat.


(forrás: SlashLeaks) [+]

A közelkép az vonalzóval egyébként jókora kameralukat mutat az Infinity-O panelen, ez a megoldás sokak szerint mégis elegánsabb, mint a méretes noccs, amit egyébként tavaly a gyártó még kifigurázott, aztán neki is lett bevágásos mobilja. Bemutató február 20-án.

Azóta történt

  • Hivatalos a Galaxy S10e név

    Ahogy az S10 és az S10 Plus is. A trióhoz állítólag megbízható forrásból érkezett komplett specifikáció, kevés meglepetéssel, és már az első előzetesek is elérhetők.

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum

    Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.

Hirdetés