- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Lezárt képernyőnél csak az alkalmazás ikonja jelenik meg. (korábban látszott az üzenet, beállítástól függő mértékben) Frissítés óta ilyen, de nem találok rá beállítást.
Az új stílus meg igen, a Google-től jön, a Pie-ból, a Samsung most nem matatott rajta sokat (korábban jobban átszabták), de ettől még nem tetszik a trend. A korábbi jobban bejött. Nem tetszik a "kevés infó sok helyet foglal" szemlélet meg a még tovább butított ikonok. Ill. pl. hangerőállításnál korábban volt egy lenyíló nyíl, amire egyszerű volt rányomni. Most húzni kell, sokkal kényelmetlenebb, mert nehezebb pontosan eltalálni.
A fekete téma nekem is bejön. -
BiP
nagyúr
El tudom képzelni, hogy valakinek tetszik, mert vannak benne szerethető elemek.
De alapvetően használhatatlanabb, mint a korábbi UI.
Sosem szerettem azt a trendet, hogy minden betűköz nagyobb, sok a feleslegesen üres hely, és pont ott spórolunk, ott lesz kisebb, a szöveg buta formájú ikonra cserélve, ahol nem kéne.Pl. tök szerettem, hogy ha jött értesítés, az egy sávban jött, láttam, bele tudtam olvasni, stb.
Most csak ikonkák vannak, néha észre sem veszem egyből, mi jött, külön rá kell nyomnom, akkor viszont másfélszer annyi helyet foglal feleslegesen, mint korábban.(#11) nozs23: Ha megáll 280-ban, akkor nem szóltam, bár nyilván az nem kevés.
Csak ha a legkisebb, legbutább S10 is 240, akkor elég hihetetlen, hogy a "normál" csak 40ezerrel több. Ezért a hitetlenkedés.
De ha a "butított" modell kerül annyiba, mint korábban a normál, az mégiscsak egyfajta emelkedés ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Villanyszerelés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest