- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz
Gadgetfan_ #396 üzenetére
Na akkor most a multkoribol kifolyolag mondanam neked, hogy 5db eredeti Tsuyoshi Yamamoto eredeti cd-t huztam be az iTunes-ba es egy kivetelevel mindegyiknek nekem kellet boritot generalni!
Ez most akkor mitol van? Hiszen az emlitett sikertelen boritokereses aldozatai kozul harom fent van az iTunes-on is!
Mit nem csinalhatok jol?
Koszi! ;-)
-
GGMPC
őstag
válasz
Gadgetfan_ #396 üzenetére
Tenyleg okos voltal! :-)
Sajna en ratettem -- bar ne tettem volna! :-(
Mindegy, most mar kivarom...
-
GGMPC
őstag
válasz
Gadgetfan_ #389 üzenetére
Nekem is a sima 4 van es maximalisan azt nyujtja mind latvanyban es tudasban ami maximalisan eleg!!
Nem is latom ertelmet a valtasnak!
Mivel jovoheten jon ra a javitas ezert a hibait amiket az elmult honapban produkalt elnezem neki!
;-)
-
Prof01
veterán
válasz
Gadgetfan_ #389 üzenetére
Így van, teljesen egyetértek!
-
Rhamonis
csendes tag
válasz
Gadgetfan_ #279 üzenetére
ezek tudatában viszont egyértelműen Minit vennék , retina kijelző ill. a A6x proci a különbség a két gép között ha a méretet nem nézzük
-
GGMPC
őstag
válasz
Gadgetfan_ #273 üzenetére
Meg akkor visszavettem! Ha nem vetted volna eszre! Ez az onkontrol!
Te is probald ki!
-
GGMPC
őstag
válasz
Gadgetfan_ #15 üzenetére
Latom Te is be vagy oltva Almakompot level!
Ez az orvosoljuk oszt kesz cseszik jonni es ekkora arckepcsarnokkal ami ezeknek van mar ra 2 hetre kellett volna jonnie! Szerintem!
En pedig tudom hasznalni az iTunes-t, csak nem szeretnem ha osszeszarna magat a frissitestol!
Altalaban mas cegeknel (persze vannak kivetelek) a frissites valami elorebbhaladast eredmenyez - itt meg 3 lepest vissza!
iPhone 5 meg vilageges szerintem es amit produkalnak esztetikailag is az meg egy nyamvadt LG-nek is uberciki lenne!
Az IOS 6 elott azt mondtam, hogy milyen jol muxik ez a telefon-notebook paros, de ez a jelenlegi allapot egy vicc!
Es az ilyen Mammutban sorbanallos hulyegyerekek miatt mar mar ciki ez a telefon is!
En meg senkitol sem hallottam azt amit mondani szoktam, hogy:
Azert hasznalom e 2 termeket, mert maximalisan osszhangban vannak es segitik a mindennnapjaimat es munkamat!
:-)
-
Youri
veterán
válasz
Gadgetfan_ #228 üzenetére
Nem csak új készülékek léteznek, és nem csak az apple.com létezik, biztos lehetsz benne, hogy egyes boltokban, még hosszú ideig lesz harmadik generációs iPad a negyedik mellett.... De akkor szerinted, ha ez nem generációváltás, akkor mi lenne az?
gzbotii: És még mekkora különbség van a magyar és a te helyesírásod között
-
dani3l
őstag
válasz
Gadgetfan_ #228 üzenetére
Dehat akkor minden generacio csak upgrade, nem?
Elvegre mindegyiknel frissitenek/javitanak valamit, de az alap koncepcio ugyan az marad. Ez egy uj iPad, mivel nem ugyan olyan, mint az elözö, ilyen egyszerü (nekem legalabbis..).
#225: zord01: khmm.. jah.. es megis ott kell mindenkinek mindenböl a legujabb, meg ott lesz lassan tömegtelefon az iPhone.. -
D-Roy
tag
válasz
Gadgetfan_ #214 üzenetére
Jövőre talán már 3x lehet sétálni terméket cseréni.
Az is érdekes,hogy miért nem mehet fel az első generációs ipadre az ios6?
Mivel rosszabb,mint egy iphone4? -
Cathulhu
addikt
válasz
Gadgetfan_ #207 üzenetére
Ne beszelj mar hulyesegeket, ez egy teljes csere, uj belso, az elozovel inkompatibilis csatlakozo, ez egy uj iPad. Mint ahogy az elozo is az volt.
Az upgrade tudod mi? Ha bemegyek az apple storeba egy iPad3-mal, kifizetek 200 USD-t es atalakitjak iPad4-re. Na az upgrade... -
Youri
veterán
válasz
Gadgetfan_ #214 üzenetére
Valahogy meg kell különböztetni az eredeti new iPad-től...
-
Youri
veterán
válasz
Gadgetfan_ #207 üzenetére
A keynoteon is 4th Generation-ként hivatkoztak rá, fenntartom a jogot, hogy én is így tegyek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest