- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiiso
tag
A GPS-re írtam.
Az viszont fura, hogy az iPad 2 3G verziónál nem ír GPS-t. -
dani3l
őstag
Meg annyit hozzatennek, hogy teljesen korrekt szerintem az uj vasarlokkal szemben, hogy ujabb/jobb/korszerübb cuccot ugyanannyiert vehet meg, mint amennyibe az elözö került.
Aki meg megvette az elözöt tavasszal, megjelenes utan (azert feltetelezem a userek nagy resze akkor vasarolta), annak meg nem nagyon lehet szava, hiszen fel evet hasznalta. Es fel ev alatt veszitett kb 100 dolcsit az arabol, ha ugy vesszük, droid fronton sem lassabb az arcsökkenes.
Aki pedig nem regen vett az elözö szeriabol, az vagy nem követi a hireket es ennel fogva tökmindegy neki, hogy most a legujabb van e vagy sem, vagy csak szimplan hülye..#237 Gadgetfan_: Egyetertek, kar rajta filozni, a "new" iPad-et is 3-nak hivtak, ez is 4 lesz. Legalabb könnyen meg lehet különböztetni, föleg webshopokban pl. Minden valtasnal tovabb gyartottak az elözöt? Hat eddig összesen 2 darab valtas volt, es tudomasom szerint amikor a 2 kijött,az 1-et elkaszaltak ((itt is van), szoval ez összesen egyszer fordult elö, abbol azert eleg nehez barmit is levonni..
-
Gadgetfan_
senior tag
Sokféleképpen lehet értelmezni, de szerintem ez nem generációváltás, azért amit már leírtam, hogy eddig minden váltásnál tovább gyártották az előző verziót és az lett az "olcsó" iPad, míg most semmi nem változott, maradt a kvázi olcsó iPad az iPad2, és az "új iPad" (iPad3) meg kapott egy új procit. Ennyi.
De felesleges ezen szerintem rugóznunk, úgyis négyesként fogják emlegetni az emberek. Sajnos. -
azért arconcsapása, mert lehet hogy feltűnt, de egy hangyányit nagy azon emberek száma, akik sorban álltak hogy lecseréljék az iphone-jukat ötösre, márpedig sokan közülük 4s tulajok voltak... apple oldalon már csak így mennek a dolgok. Azzal, hogy egy éven belül kihozták a termék váltótársát is, úgy érzem sok embert érint ez úgy, hogy akkor most megint venni kell...
menni kell... venni kell... csimpokomon...
-
SentryGun
aktív tag
"tartottak meg a 2-t olcsobb modellnek"
Persze, logikus, hogy nem sok értelme lenne a iPad3-at az újjal szembe állítani. Az új modellt szerintem az fogja venni, aki most akart cserélni 2-ről/első iPad-jét veszi/vagy nagyon fanatikus és 3-as helyett...#Menthirist: Vagy csak én lepődtem meg?
Nem vagy egyedül. Én is nagyot néztem, mikor jön engadgeten, hogy iPad 4. Mondom mivan? -
SentryGun
aktív tag
"Azt hittem lejjeb "csusznak" egyet."
Szerintem azért így oldották meg, mert az iPad 2-ből még mindig van raktáron, a new és a 4-es iPad szinte ugyanaz (ha jól láttam), csak a procit kell cserélni, plusz kicsit nagyobb kapacitású akkut belerakni, hogy bírja a nagyobb processzort (már ha ez utóbbi beavatkozás egyáltalán szükséges)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest