- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz
Gadgetfan_ #396 üzenetére
Na akkor most a multkoribol kifolyolag mondanam neked, hogy 5db eredeti Tsuyoshi Yamamoto eredeti cd-t huztam be az iTunes-ba es egy kivetelevel mindegyiknek nekem kellet boritot generalni!
Ez most akkor mitol van? Hiszen az emlitett sikertelen boritokereses aldozatai kozul harom fent van az iTunes-on is!
Mit nem csinalhatok jol?
Koszi! ;-)
-
GGMPC
őstag
válasz
Gadgetfan_ #396 üzenetére
Tenyleg okos voltal! :-)
Sajna en ratettem -- bar ne tettem volna! :-(
Mindegy, most mar kivarom...
-
GGMPC
őstag
válasz
Gadgetfan_ #389 üzenetére
Nekem is a sima 4 van es maximalisan azt nyujtja mind latvanyban es tudasban ami maximalisan eleg!!
Nem is latom ertelmet a valtasnak!
Mivel jovoheten jon ra a javitas ezert a hibait amiket az elmult honapban produkalt elnezem neki!
;-)
-
GGMPC
őstag
Ez az verekedjetek ossze!!!
Vicc! Azok ott megfejtik a dolgokat! Itt meg windows geprol osztjatok az eszt egymasnak!
Higgadjatok le! Semmi ertelme! Mire itt kibogozzatok a dolgokat, addigra a temaban levo tech mar elavult lesz!
En az osszes baromarcut aki sorban all a Mammutnal es hasonlo azt lenezem a f...ba!
Akik tudnak azok nem fecsegnek, akik fecsegnek azok nem tudnak!
Nekem is mindenki osztotta az eszt, hogy nem jo a 2011-es MacBook Pro amit ujonnan vettem - viszont akik belepofaztak, azoknak meg fenykepuk sem volt rola!
Ennyi!
Ui: Youri! Itt nem tudsz szoftverezni, mert hardveresen vannak megoltva az arcok!
;-)
-
GGMPC
őstag
Erre csak azt mondanam, hogy majdnem mindenki kifujt - ezt mutatja a "birosagokra kivaltott klubtagsagi" is!
Regen kijott egy uj termek, megneztek a tobbiek, hazamentek es csinaltak egy jobbat es ha nem is jobbat, de megprobaltak!
Most meg ahogy kijon a termek, mar a nyakukun az idezes! Es mindegyik ezt csinalja!
Csak kozben egyvalaki ul otthon es sziv ennek eredmenyekeppen - az pedig a vegfelhasznalo!
Pedig neki ebbol nem kene erzni szinte semmit!
Vicc!
:-(
-
GGMPC
őstag
válasz
Gadgetfan_ #273 üzenetére
Meg akkor visszavettem! Ha nem vetted volna eszre! Ez az onkontrol!
Te is probald ki!
-
GGMPC
őstag
Jo akkor nem vagy az!
En sem vagyok almafan!
Hasznalom, mert jo es meg a problemak amik elofordulnak kozel sem olyanok mint egy 5 perc egyuttlet a windowssal!A multkor egy windows gepen valamit beallitani probaltam es sokadik probalkozas utan (az idiotizmus jegyeben) ismet vagyat ereztem arra, hogy beleverjek egyet a Vaio kepernyojebe!
Igy inkabb feladtam!
Az Apple MacBook Pro gepemnel meg kifejezetten felhasznaloi elmenyben reszesulok!
En csak arra celoztam, hogy az IOS6 bakija utan nem szeretnem ha osszecsinalna magat az iTunes, mert nem 2 perc volt rendszerezni!Tehat jo es szeretem, mert a Traktor DJ szoftver ugy megy rajta (es mas is), hogy orom hasznalni stb... de konyorgom - akkor rantogassanak leplet ha az elozo lepelrantas szaros pelenkaja tisztaba van teve!
-
GGMPC
őstag
Te srac!
En nem valami torrentrol toltogetos hulyegyerek vagyok!
Nagyon sokat vasarolok az iTunesrol, amit meg nem azt megveszem eredetiben, de annak talalja mar meg a boritojat ez a fantasztikus iTunes!?.
A zenek igy is ott vannak es ha olyan geprol lepek be amin nincsenek fent, akkor leszedhetem oda is!
Az mar csak kulon musor, hogy egyik heten ott vannak a zenek, kovetkezo heten meg nem!
Es igen a vasarlokat!!! Nem a telekommunikacioval evtizedek (pl: vilaghaboru) ota foglalkozo ceggel a Motorolaval kene cseszekedni!
Pedig aztan azok tuti, hogy soha nem koppintottak senkitol - mert van sajatos stilusuk es lesz is!
Az IOS6 meg egy vicc! Meddig kell meg varni a javitasra?
Es barmennyire elfogult almafanok vagytok, ha gebasz van a muzlibe, akkor nyugodtan meghozhatjatok az iteletet a sajat terfeleteken is!
Nem minden arany ami alma!
-
GGMPC
őstag
válasz
Gadgetfan_ #15 üzenetére
Latom Te is be vagy oltva Almakompot level!
Ez az orvosoljuk oszt kesz cseszik jonni es ekkora arckepcsarnokkal ami ezeknek van mar ra 2 hetre kellett volna jonnie! Szerintem!
En pedig tudom hasznalni az iTunes-t, csak nem szeretnem ha osszeszarna magat a frissitestol!
Altalaban mas cegeknel (persze vannak kivetelek) a frissites valami elorebbhaladast eredmenyez - itt meg 3 lepest vissza!
iPhone 5 meg vilageges szerintem es amit produkalnak esztetikailag is az meg egy nyamvadt LG-nek is uberciki lenne!
Az IOS 6 elott azt mondtam, hogy milyen jol muxik ez a telefon-notebook paros, de ez a jelenlegi allapot egy vicc!
Es az ilyen Mammutban sorbanallos hulyegyerekek miatt mar mar ciki ez a telefon is!
En meg senkitol sem hallottam azt amit mondani szoktam, hogy:
Azert hasznalom e 2 termeket, mert maximalisan osszhangban vannak es segitik a mindennnapjaimat es munkamat!
:-)
-
GGMPC
őstag
válasz
hitvanyalak #18 üzenetére
Hat akkor elmondanam neked, hogy eredeti bemasolt cd ami raadasul fent van az iTuneson is - cseszik hozzarendelni a boritot!
Arrol nem is beszelve, hogy LL Cool J - Exit 13 albuman minden szamban van egy masik eloado - igy az album vagy 10 albumra lett bontva amit ossze kellett vonni es meg sorolhatnam!
De ez nem gond, mert keszen van, csak nem akarok ezzel a tovabbiakban bibelodni!
Marpedig ahogy elnezem ezt a seggfej brigadot - lesz meg gond boven!
Jol mondtak nekik a birosagon - inkabb a vasarlokat kene kiszolgalni, mint itt civakodni a semmin!
-
GGMPC
őstag
En meg annak orulnek, ha az IOS 6 rapszodikus wi-fi mukodeserol rangatnak le a leplet vagyis az elbaltazott szoftveruk frissiteserol!
Es amikor ez rendben van, akkor leplezgessek az ujdonsagokat!
(Pl.a Motorola baszogatasa helyett!!!)
Mar rettegve mentettem le az iTunesomat, mert en mar abban sem bizom, hogy ott nem lesz gond!?.
Nem szeretnek ujbol 200 boritokepet osszehalaszni es tobb szaz albumot egyesiteni eloadok es kozremukodok szerint!
Kicsit el vannak ezek szallva maguktol - joval szerenyebben kellene es akkor nem lenne akkora az elvaras sem!?.
De ez csak az en velemenyem, mert nem vagyok elvakult, almakompottal beoltott user!
En hasznalni szeretnem es nem villogni vele!;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Hardverkemping június végén
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest