- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szmissz
senior tag
"Arról nem is beszélve, hogy jelenleg az okos telefonok közül az iPhone 5 rendelkezik a legjobb minőségű kijelzővel."
Én meg iPhone5-tel rendelkezem, úgyhogy tudom mi a helyzet.
"Mert a jobb kép nem csak attól függ, hogy mennyi a PPI-je, ezt remélem Te is tudod."
Ezért is írtam, hogy a pixelek rajzolata szebb, nem pedig azt, hogy a legjobb és legszebb kijelző ami valaha telefonba került.
-
szmissz
senior tag
"Mindig is voltak ilyen emberek, akiknek a hardver tulajdonságok miatt lehet eladni egy készüléket."
LOL.
Meg se néztem, hogy hány PPI, vagy milyen felbontású a cucc. Ellenben van szemem és azt látom, hogy sokkal jobb a képe mint az iPhone 5-é, legalábbis a pixelek rajzolata.
Ez nem specifikáció háború, hát ott van a kép, analóg módon feldolgozhatod a szemeddel és látod a végeredményt, ami nem egy magasabb, elméletbeli szám.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest