- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
nekem csak a 10-es kéne
-
frisco
aktív tag
válasz
manchester85 #407 üzenetére
-
FET-MEN
veterán
válasz
manchester85 #407 üzenetére
-
manchester85
veterán
Valahogy ezért se nagyon tudnék droidra váltani. Az iDevice-ok gagyi kínai klónjain is sok esetben android fut, ennek fényében annyira méltatlan lenne iOS-ről droidra váltani.
-
Youri
veterán
Sokat nem kellett várni
[link]
-
Ricardo
titán
válasz
masterful87 #394 üzenetére
"A fenti képek összegzik a magas PPI előnyeit. 500 PPI kezdi elérni az emberi szem érzékelési határát, a pontok nagy közelsége miatt, különálló pixelek megkülönböztetése szinte lehetetlen. Normális távolságból lehetetlen lesz különálló pixeleket látni a Toshiba kijelzőjén."
-
GGMPC
őstag
válasz
Gadgetfan_ #396 üzenetére
Na akkor most a multkoribol kifolyolag mondanam neked, hogy 5db eredeti Tsuyoshi Yamamoto eredeti cd-t huztam be az iTunes-ba es egy kivetelevel mindegyiknek nekem kellet boritot generalni!
Ez most akkor mitol van? Hiszen az emlitett sikertelen boritokereses aldozatai kozul harom fent van az iTunes-on is!
Mit nem csinalhatok jol?
Koszi! ;-)
-
GGMPC
őstag
válasz
Gadgetfan_ #396 üzenetére
Tenyleg okos voltal! :-)
Sajna en ratettem -- bar ne tettem volna! :-(
Mindegy, most mar kivarom...
-
tildy
nagyúr
A 27"s IMacet elfogadnam. Remelem ez mar nem porosodik be az uveg alatt....
-
masterful87
senior tag
válasz
Aftereffect #381 üzenetére
Mutatnál erről egy hivatalos forrást is?
Vagy csak azért a 300 most a bűvös szám, mert az van a legközelebb a "tökéletes telefon" ppi-jéhez?Csak azért érdekel mert én 400-500 ppi-ről olvastam!
(#380) Aftereffect
"Igen azért..Nem azért mert egyetlenegy androidos gépbe sem tudnak egy normálisan kinéző ui-t belerakni.."
de az ios-é annyira király hogy 2007 óta még mindig a legjobb, pontosan ugyanolyan halál unalmas, jah bocs, volt változás, feltalálták újra a notification bart...
-
GGMPC
őstag
válasz
Gadgetfan_ #389 üzenetére
Nekem is a sima 4 van es maximalisan azt nyujtja mind latvanyban es tudasban ami maximalisan eleg!!
Nem is latom ertelmet a valtasnak!
Mivel jovoheten jon ra a javitas ezert a hibait amiket az elmult honapban produkalt elnezem neki!
;-)
-
Prof01
veterán
válasz
Gadgetfan_ #389 üzenetére
Így van, teljesen egyetértek!
-
Gadgetfan_
senior tag
Szerintem meg rajtunk tech-buzikon kívül, akik az 1%-át sem teszik ki a vásárlóknak, nem sokakat érdekel a ppi meg pixel formák és egyebek. Kezébe fogja a telefont a boltban, bekapcsolja és ha nem lát pixeleket, csak tűéles képet, szép színeket, akkor annyit mond, hogy hűdefasza és megveszi.
Tök felesleges egy bizonyos határ felett már ezt a pixelháborút is folytatni, mert szemmel tényleg nincs különbség, ezek már csak hitviták. Nekem pl. már az iPhone4-em kijezője is tökéletesen megfelel, pedig tudom hogy van nála jobb és élesebb kijelző is, de mellé téve, szabad szemmel nem látom azt a nagyobb élességet, pedig tökéletesen jó a szemem (papírom van róla, most voltam szemészeten a jogsi hosszabbítás miatt).
-
-
GGMPC
őstag
Ez az verekedjetek ossze!!!
Vicc! Azok ott megfejtik a dolgokat! Itt meg windows geprol osztjatok az eszt egymasnak!
Higgadjatok le! Semmi ertelme! Mire itt kibogozzatok a dolgokat, addigra a temaban levo tech mar elavult lesz!
En az osszes baromarcut aki sorban all a Mammutnal es hasonlo azt lenezem a f...ba!
Akik tudnak azok nem fecsegnek, akik fecsegnek azok nem tudnak!
Nekem is mindenki osztotta az eszt, hogy nem jo a 2011-es MacBook Pro amit ujonnan vettem - viszont akik belepofaztak, azoknak meg fenykepuk sem volt rola!
Ennyi!
Ui: Youri! Itt nem tudsz szoftverezni, mert hardveresen vannak megoltva az arcok!
;-)
-
Dunbar
senior tag
válasz
Aftereffect #381 üzenetére
* 25cm-ről. Szerintem nyugodtan jöhet 500+ppi-ig is (pl. FullHD vagy akár 1920x1200 4"-re), már csak azért is, hogy a "Retina" lecsússzon alsó-középkategóriába minél hamarabb. A méretek inkább amik zavarnak engem, 4" fölött nekem nem kényelmes (pedig nem vagyok alacsony (186 cm) zongorázom, hosszú ujjaim vannak). Kár, hogy az újabb telefonok közül is 4" az a legalsó kategória, lsd. Lumia 510.
-
Aftereffect
tag
válasz
masterful87 #338 üzenetére
Ember, a szem határa 300 ppi, amire szabad szemmel képes!
-
Aftereffect
tag
válasz
mrlujoak #327 üzenetére
Igen azért..
Nem azért mert egyetlenegy androidos gépbe sem tudnak egy normálisan kinéző ui-t belerakni..
Az Apple gépek, meg egyszerű, letisztult, szépséges kivitelűek kívül-belül és ennek fejében még gyorsan, gördülékenyen, megbízhatóan működnek és számtalan jobbnál-jobb alkalmazás van rá amelyek mindegyike szigorú ellenőrzésen átesett és illik a cég színvonalához..
Nem lehet, hogy ezért?Csak az a mindenkit átverő marketing?
-
szmissz
senior tag
"Arról nem is beszélve, hogy jelenleg az okos telefonok közül az iPhone 5 rendelkezik a legjobb minőségű kijelzővel."
Én meg iPhone5-tel rendelkezem, úgyhogy tudom mi a helyzet.
"Mert a jobb kép nem csak attól függ, hogy mennyi a PPI-je, ezt remélem Te is tudod."
Ezért is írtam, hogy a pixelek rajzolata szebb, nem pedig azt, hogy a legjobb és legszebb kijelző ami valaha telefonba került.
-
Prof01
veterán
Neked akkor valami speciális földönkívüli, vagy szuper képességekkel megáldott szemed lehet.
Arról nem is beszélve, hogy jelenleg az okos telefonok közül az iPhone 5 rendelkezik a legjobb minőségű kijelzővel. [link]
Mert a jobb kép nem csak attól függ, hogy mennyi a PPI-je, ezt remélem Te is tudod.
Egyébként hogy hasonlítottad össze a kettőt? Te már kaptál egy tesztpéldányt ebből a HTC-ből? -
szmissz
senior tag
"Mindig is voltak ilyen emberek, akiknek a hardver tulajdonságok miatt lehet eladni egy készüléket."
LOL.
Meg se néztem, hogy hány PPI, vagy milyen felbontású a cucc. Ellenben van szemem és azt látom, hogy sokkal jobb a képe mint az iPhone 5-é, legalábbis a pixelek rajzolata.
Ez nem specifikáció háború, hát ott van a kép, analóg módon feldolgozhatod a szemeddel és látod a végeredményt, ami nem egy magasabb, elméletbeli szám.
-
Prof01
veterán
válasz
Touch-ko #366 üzenetére
Nem érdemes győzködni. Mindig is voltak ilyen emberek, akiknek a hardver tulajdonságok miatt lehet eladni egy készüléket. Pedig ez mit sem számít, ha nincs egy rendes szoftver alatta.
Nekem pl. sokkal fontosabb, hogy egy szoftver jól legyen optimalizálva. Egy iPhone bőven elég 2 CPU maggal, ha egyszer képes ugyanazt, vagy inkább jobb gyorsaságot hozni, mint egy androidos készülék 4 maggal. -
danih
veterán
válasz
Touch-ko #364 üzenetére
30 centi azért már távolság, nem úgy vettem észre, pl. tömegközlekedési eszközökön, utcán, hogy távolabb tartanának az emberek.
Továbbá a magasabb ppi organikusabb képet fog adni, tök mindegy a matek. Azt fogja látni a vásárló ha a két eszközt egymás mellé tesszük, hogy az egyik szebb, természetesebb (gondolom nem kell ecsetelni, melyik) - és nem fog kelleni ppi-vel dobálózni, hogy ZOMG némmá néccáznegyven, azon a szaksajtó elcsámcsog. -
Touch-ko
őstag
válasz
masterful87 #356 üzenetére
Az igen, szep hozzaszolas
....meghogy trollok nem leteznek.....
-
Touch-ko
őstag
Mire valtana az iPhone? OMG...
Az iPhone mar 2010- ota tehat tobb mint 2 eve hasznal magas ppi kijelzot. A piac csak mostanaban reagal.X tavolsagbol nezve y ppi szam felett mar nem latod a pixeleket, jelenleg ez az iPhone- kb. 320ppi. Tehat ezt egy kis matematikaval ki lehet szamolni, hogy egyaltalan van ertelme a HTC magasabb ppi szamanak. Remelem erthetoen irtam, mert most keltem fel...
Mivel az atlag ember kb 30 centire vagy annal tavolabb tartja a telefonjat a szemetol, igy ahhoz, hogy ne tudja megkulonboztetni a pixeleket egymastol (remelem erted) kb. 300ppi erteket kell megadni. Ergo az iPhone 326 ppi-je azt jelenti, hogy ha ~30cm-re tartod a telefont, akkor nem fogod eszlelni a pixeleket. A tavolsagot az atlagHa a HTC440ppi-s telefonjanak akkor van a valosagban ertelme, ha kevesebb mint 25cm-re tartod a szemedtol, hiszen olyan tavolsagbol mar nem erzekelheto.
Viszont mivel nagyobb a kijelzoje igy nem kozelebbrol, hanem tavolabbrol kellene hasznalni, mint az iPhone-t. Ergo teljesen felesleges volt....
Tehat, az, hogy a HTC magasabb ppi szamu displayet gyartott, mint ami az iPhone-ban van, az egy dolog, viszont ertelme van-e az mas kerdes...
Remelem ertheto. Ha nem, megprobalok megegyszer nekifutni
-
Prof01
veterán
Úgy látom nem érted, amit írtam.
Az emberi szemnek korlátjai vannak, és ezt túllépve a nem tapasztalható részletességig elmenni felesleges.
Innentől már csak f@szhosszabbításra való. Ezzel versenyeznek a gyártók, hogy kié a nagyobb.
Miközben a hardver erőforrásait feleslegesen foglalja le... -
-
Prof01
veterán
válasz
hallerlaller #347 üzenetére
Ez lenne az értelme, hogy mikroszkóp alatt szebb? Mert ugye mindig egy mikroszkóppal/nagyítóval járkálsz majd a zsebedben?
Egyszerűen nem képes már az emberi szemkülönbséget tenni a 2 között, mert 330ppi felett teljesen összefüggő! 15cm-nél közelebbről pedig nem tud az emberi szem fókuszálni.
Nincs semmi értelme! -
SentryGun
aktív tag
"...Stockton Street store in San Francisco explained that "this specific store" would allow purchasers of the third-generation iPad to exchange their device for the fourth-generation iPad if purchased within the last 30 days..."
"And what about other stores?" You'll have to call and find out. She explained, "We can't speak to other stores' policies -- this is something our store has decided to do."Akkor jól olvastam közben máshol is, hogy csak a San Fancisco-i bolt adja ezt az akciót.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
hallerlaller #350 üzenetére
De.
-
Touch-ko
őstag
válasz
hallerlaller #347 üzenetére
Ertem, tehat te pontosan a kepen lathato tavolsagbol hasznalod a telefonodat....
-
Sur1G
aktív tag
Azt olvastam több helyen is, hogy akik maximum 30 napja vettek iPad 3-at, az Apple ingyen kicseréli az új verzióra. Csak, mert valakinek mintha pont ilyen problémája lett volna.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
mrlujoak #345 üzenetére
Sajnos nehez ebben az esetben akarmit mondani, mert nem vezeto valtas tortent...de altalaban ha uj vezeto van uj celok vannak, nem kell kovetni azt amit az elozo vezeto csinalt. De valljuk be valamit jol csinal Cook is...ezt mutatjak a szamok.
A profitert barmit
(#344) Napfénysüti
a termekeik jok
sajnos nem tudom meg megengedni gyakornoki fizubol a termekeit, az sem biztos hogy ha megtehetnem megvennem
tabletnek nalam meg nincs ertelme...meloban dolgozom, otthon laptop..kozotte vezetek
-
Touch-ko
őstag
válasz
Kerdes, hogy van-e ertelme a 440ppi-s kijelzonek...
-
Touch-ko
őstag
válasz
QwErTy42 #337 üzenetére
10 cikket 30 fele valtozatban?
iPod, iPad, iPhone, es Mac. Ez nalam csak 4...Valamiert a HP-rol tul sokat nem hallani, nem hinnem, hogy evenkent frissitik az osszes termekeiket, foleg nem olyan ujitasokkal mint a retina display bevezetese..
Mellesleg a tabletjei sem tul sikeresek.
A nagy teljesitmeny az, hogy sikeresek is a termekeik. Barki tud termekeket gyartani, az, hogy sikeresek lesznek-e, az mas kerdes. -
BoC1ka
senior tag
válasz
Napfénysüti #331 üzenetére
mikor is volt hangoztatva? ki is mondta ezeket? leirsz egy egesz vallalatot egy ember miatt. azok mar par eve elhangzott mondatok. azota sokat valtozott a piac, jottek uj termekvonalak minden stb. Mekkora mocsok egy vallalat hogy a mai vilagban nem halad a korral, hanem gogbol azt mondja, hogy fu baz 15 misit eladtak ebbol amire mi azt mondtuk hogy useless..hat hadd torjek mar be kozejuk es tegyek rendet... mondott egy mondatot szerencsetlen Jobs erre azt fujjatok mar 3eve...azt elfelejtitek hogy nem lenne nexus 7 ha o egyik reggel nem ugy kelt volna fel hogy hm...akkor gyartsunk tabletet...
(#340) mrlujoak
Meghalt Steve? Igen, és akkor máris szembe kell menni az addigi elvekkel?!
IGEN, ugyanis amiota meghalt sokat valtozott a vilag. szerencsetlen Cook vegulis annyit ert el hogy duplajara nott az apple reszvenye..szerintem a reszvenyeseket ez erdekli nem az hogy fuha nem innovator ez a Cook a fene egye meg!
Legyen piacteremtő az Apple, csak ne úgy, hogy közben más terméket gúnyol, és tart haszontalannak, majd évekkel később azt használja, és terjeszti (mitöbb újra feltalálja) amit azelőtt lehordott...
Le kellene mar venni az apple rol ezt a piacteremto szarsagot...elmult ennyi volt kesz...lehet hogy mar nem tud akkora fejlodni a technika mint par eve. Egyszeruen a keynote-on odarakott egy masik termeket, amin bemutatta miert gondolja o miert jobb az o termekuk...ezzel mi a gond?
A többi gyártó miért nem jelenti ki egyes csúcsmodelljeinél pl azt, hogy ez a legjobb képméret, mert ez optimális?
Vagy azt, hogy ez a legjobb provi, ettől nem is kell gyorsabb?!
Eladasi statisztikakbol kiindulva a tobbi gyarto csinalja szarul...es te is tudod jol hogy a gyartokat csak ez erdekli..nem az elvek...minel tobbet adjanak el egy termekbol..teged is engem is mindenkit ez erdekelne ha te ulnel ott. -
mrlujoak
veterán
válasz
Kalandor #334 üzenetére
Nem, ne is erről, így szóljon a marketing...
Az Apple pedig évek óta azt az álláspontot követi, hogy az jó, amit ők csinálnak. A többi nem.
Aztán pár hónap év után azt teszik elérhetővé, ami régebben a "többi" volt, majd eladják, kommunikálják, hogy ezt is megcsináltuk, mert ez jó.Ilyen volt a videófelvételi lehetőség, a 3G-s videotelefonálás, a kijelző méretének növelése, a kisebb iPad...
Senkinek egy szava nem lenne, ha előtte nem az ellenkezőjét állították volna.
Meghalt Steve? Igen, és akkor máris szembe kell menni az addigi elvekkel?!
Legyen piacteremtő az Apple, csak ne úgy, hogy közben más terméket gúnyol, és tart haszontalannak, majd évekkel később azt használja, és terjeszti (mitöbb újra feltalálja) amit azelőtt lehordott...
A többi gyártó miért nem jelenti ki egyes csúcsmodelljeinél pl azt, hogy ez a legjobb képméret, mert ez optimális?
Vagy azt, hogy ez a legjobb provi, ettől nem is kell gyorsabb?! -
danih
veterán
válasz
Ezek alapján akkor a HTC a legnagyobb forradalmár az elsőként náluk debütált 440ppi-s kijelzővel!
Valóban, de ezt tudni kell lekommunikálni egy hatalmas mosollyal és minél több jól hangzó melléknévvel -
masterful87
senior tag
válasz
Touch-ko #335 üzenetére
"Forradalmi eszkoz bemutatasa epp a retina MBP bemutatasa az ipad retina display"
Komolyan azt nevezed forradalminak, hogy az eddig megszokottól nagyobb pixelsűrűségű kijelzőt vettek a Sharptól, és képesek voltak ezt belehegeszteni a házba, elsőként, megelőzve a konkurenciát?
Ezek alapján akkor a HTC a legnagyobb forradalmár az elsőként náluk debütált 440ppi-s kijelzővel!
-
QwErTy42
addikt
válasz
Touch-ko #335 üzenetére
Bármelyik. Ne viccelj! Most komolyan felsoroltál cirka 10 műszaki cikket 30 féle változatban.
Hattalmas kaland...
Szerinted egy DELL vagy HP( sorolhatnám még a cégeket) nem ezt csinálja évről évre? Csak ők a szerverektől és munkaállomástól a tabletig minden lósz@rt "gyártanak".
Nem kell hasra esni ettől a piszok nagy teljesítménytől! -
Sur1G
aktív tag
válasz
mrlujoak #330 üzenetére
Szerintem nem azt mondta az apple, hogy jobb konstrukció az ipad mini, mint a nagyobb tabok, hanem, hogy a 7-8"-os kategóriában a 4:3-as képarány jobb, mint a 16:10-es. (ettől függetlenül nem nagyon látom értelmét ennek a kategóriának a mai 4,8"-os okostelefonok és note méretű eszközök piacán).
-
Touch-ko
őstag
válasz
mrlujoak #327 üzenetére
...csaképp az Apple az eddigi elveivel fordult szépen szembe...
A fentieket Jobs mondta.
Nemtudom feltunt-e neked, de tobb mint egy eve nem Jobs a vezeto.... Uj vezetes, ami uj otletekkel all elo. Tovabba pont Jobs kerese volt, hogy ne igy gondolkozzanak, hogy "mit tenne Steve" hanem a sajat gondolataikat hasznaljak. Igy is tesznek. Szerintem eddig jol csinaljak. A bevetelek oriasiak, persze a magyar fizetesekhez kepest dragabbak. Errol nem az Apple tehet..
Igen, fogy szépen. Miért? Mert nagyon jó a marketing gépezet.
-tehat nem azert, mert valoban jo, es pl tablet teren mar tobb mint 2,5 eve az iPad a legjobb...
Tudtommal ezen a teren az 1 ev is sok, nemhogy a 2,5... Forradalmi eszkoz bemutatasa epp a retina MBP bemutatasa az ipad retina display, a ML volt iden. Szerintem ezt a tobbi gyarto meg mingid nem kepes megvalositani, es a termekeikkel a kozelukben sincsennek.. Mellesleg egy ev alatt a termekpaletta lecsereserol van itt szo, hiszen uj OSX, iMac, MBP, iPod, iPhone, iPad, es meg ezen felul egy uj termek bemutatasara is futotta idejukbol. Vajon melyik ceg kepes erre? -
masterful87
senior tag
válasz
bagkri01 #320 üzenetére
Kifelejtetted hogy nekik szabad mindenhonnan pofátlanul lopni, de ha úgy érzik hogy őket lopták meg, akkor termonukleáris háborút kell indítani...
Amúgy minden másban igazad van, az elvek azok mindig is elvek maradnak, erre épült a marketingjük is már mióta, most valahogy kimaradt a PR szövegből, hogy hát végül is el kell ismernünk, a 8" is még használható kategória, vagy régebben lásd az értelmetlenül nagy 4"-os iphone kijelző, meg az idióta 16:9-es képarány.
@(#330) mrlujoak: jól van, látom vannak még akik tudnak gondolkozni
-
danih
veterán
válasz
Napfénysüti #331 üzenetére
"Remek" politikusok lehetnének az Apple vezetői
-
mrlujoak
veterán
válasz
Kalandor #328 üzenetére
De, lehet. Sőt, gyakorlatilag majdnem az összes gyártó hasonló fejlődést végez.
Az Apple sajnos pont olyan, hogy sokáig ragaszkodik az elveihez, a többieket leszólja, majd x idő után már sutba dobja az eddigi álláspontját, és az új a követendő új dolog.
"* Ráadásul bődületes nagy váltás volt ez a 3.5"->4"..."
Nem a változás mértéke, hanem az addig hangoztatott gépezet.
Eddig úgymond nem létezhetett az iPad méretétől eltérő, jobb konstrukció. Most meg az iPad mini az egykezes tökély...
Ezt pedig nem csak én látom. Lehet támadni a józan gondolkodást, érdemes jópár keynote-ot végignézni...
-
-
Sur1G
aktív tag
Bármit csinál az Apple valakinek mindig baja van. Miért van ipad mini, minek frissítette az új iPad-et, szar az új iphone blabla... Ezzel szemben szépen fogynak a termékei és gondolom nem csak azért, mert olyan-amilyen a marketingjük, hanem mert az átlag felhasználóknak tetszik az egész környezet.
Az új iPad-en én is meglepődtem, lehet rosszul tudom, de a 3. generációs iPad-ban lévő GPU még most is eléggé az egész mezőny előtt van (a tesztek szerint), az új meg a piacon található legjobb teljesítményt (önmagát) is felülmúlja. Nem tudom, hogy mi fogja kihasználni, de ez azért szerintem becsülendő. -
callmeakos
veterán
Hát nem estem hasra az iPad Minitöl. Hozza azt amit gondoltam, de valahogy mégse... Nem fogott el ez a must have érzés....
-
bagkri01
őstag
Ha elvként rögzítem magamban akkor be is tartom, de akkor sem fogok másokat leszólni és pocskondiázni ha piáznak. Márpedig az apple azt tette, állították, hogy a 7"-os tablet sz@ar, a 3,5"-nál nagyobb telefon pedig tepsi. Lehetett volna másképp is kommunikálni, például így: a piac és a vásárlók igényeit szem előtt tartva EGYELŐRE nem adunk ki 10"-nál kisebb tabletet. Már szimpatikusabb lett volna a hozzáállás, de ők inkább lefikázták a konkurenciát és tessék mégis beálltak mögéjük (és nem eléjük) a sorba.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
mrlujoak #307 üzenetére
de most komolyan mit varsz el egy termekbemuataton? hogy azt mondjak hogy haaaat van az az android 7 colos tabi..haat jonak jo igazabol raadasul olcsobb is valamivel..de hat nembaj vedd ezt?
teljesen logikus lepes hogy nem engedni kicsuszni a kezebol a 8 coll alatti tabok eladasait...bolond lenne nem vagni egy szeletet a tortabol...
lehet mar elfelejtettem meg minden de nem nagyon volt szo innovationrol...amugy meg egy even belul levaltotta szinte a teljes termekpalettajat az azert not bad
Az ara meg hat biztos lesz olcsobb is mint az apple honlapjan remelhetoleg.
Azert karcsu 7.2 mm be ezt mind belezsufolni 10 oras uzemidovel
(#320) bagkri01
Tehat ha te azt mondod hogy soha tobbet nem iszol alkoholt be is tartod?
mondott valamit az apple 3 eve...valtozott a piac mi ebben a rossz hogy igazodik hozza? Ezt csak azert mondom mert minden 10. hsz ben az van hogy uristen mekkora tre egy company hogy megmondta mr jobs 3 eve hogy a 7 coll szar meg miegymas...emberek akarmennyire hihetetlen az az ember elhunyt! uj ceo van miert kellene neki menni Jobs utan? Neki az a cel hogy minel tobb penzt termeljen kulonben levaltjak...
-
bagkri01
őstag
Iszonyat kaméleon az apple. Először azt mondják a 3,5" ideális telefonban, erre kijönnek egy 4"-os iphone 5-el. Az ipad-eknél azt mondták, hogy minek tablet 7" környéki méretben, az nem való semmire a 10"-os a tuti, erre kiadnak egy 7,8"-os tabletet, Érdekes egy cég, így mondja akárki, hogy az apple-nek elvei vannak. Tudom, tudom, az ifanok válasza az lesz, hogy az üzlet az üzlet. Hozzáteszem, hogy én is így gondolom, de akkor nem kell fikázni a nagy kijelzővel szerelt telefonokat, továbbá a 7"-os tableteket.
-
dali.78
tag
válasz
Napfénysüti #316 üzenetére
én meg arra, hogy az ipod touch...
egy árban a kettő... -
Napfénysüti
nagyúr
Kíváncsi vagyok milyen arányban fog mostantól fogyni a rendes iPad meg a mini.
-
Touch-ko
őstag
válasz
mrlujoak #307 üzenetére
...és akkor az Apple most újra feltalált valamit.
-Gondolom a Retina MBP-rol lemaradtal, az uj iMac sem remlik. Ezek nemcsak erosebb belsot hanem uj kulsot is kaptak. Az iPad Mini, pedig azoknak lesz aternativa akik szamara a 9.7 tul nagy. Nemtudom miert kell ezt ennyire tulporogni.
Letevedt volna az utrol??
Ez hangzott el az iPhone 5 bemutatoja utan is, es eladasi rekordokat dontottek.. Mar a bemutato utan par oraval negativ velemenyt alkotni rola, mindezt barmifele teszt, vagy proba nelkul....Tovabba meg mindig jobb alternativa mint a konkurens cegek termekei. Ezt a vasarlok nagy resze is igy gondolja, hiszen 2010 ota ez a legkeresettebb tablet.
-
Injun
senior tag
Asus
-
mrlujoak
veterán
"Közben megérkezett az iPad mini is, melynek nagy előnye, hogy egy kézzel is kényelmesen lehet tartani (nem vicc, ez ebben a formában hangzott el)."
...és akkor az Apple most újra feltalált valamit.
Kicsit eltévelyedett az útról az Apple. Ezelőtt ő találta fel újra a táblagépet, és a piac ment utána.
Most a piacon már régóta szereplő kisebb tábla után ő is "feltalálja"...Előre félek, de most mi jön? Levédetik az egykezes táblatartást?
-
ShadowX
őstag
Most hogy fikázzák a 16:9-et...bezzeg az iPhone 5-nél ez volt az egyik key feature.
-
kiiso
tag
A GPS-re írtam.
Az viszont fura, hogy az iPad 2 3G verziónál nem ír GPS-t. -
dani3l
őstag
Valoban, a Classic 1-2 G közti valtast neztem, de az inkabb haromnegyed, mint fel ev, valamint a negyedik generacio Photo ill Color szeriajat, dehat azokat meg nem tudom, lehet e uj iPodnak nevezni, wiki szerint is inkabb spinoffok.. Akkor en kerek elnezest.
Mindenesetre a Mini-Nano valtas akkor is ottvan..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest