Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Szerintem meg rajtunk tech-buzikon kívül, akik az 1%-át sem teszik ki a vásárlóknak, nem sokakat érdekel a ppi meg pixel formák és egyebek. Kezébe fogja a telefont a boltban, bekapcsolja és ha nem lát pixeleket, csak tűéles képet, szép színeket, akkor annyit mond, hogy hűdefasza és megveszi.
Tök felesleges egy bizonyos határ felett már ezt a pixelháborút is folytatni, mert szemmel tényleg nincs különbség, ezek már csak hitviták. Nekem pl. már az iPhone4-em kijezője is tökéletesen megfelel, pedig tudom hogy van nála jobb és élesebb kijelző is, de mellé téve, szabad szemmel nem látom azt a nagyobb élességet, pedig tökéletesen jó a szemem (papírom van róla, most voltam szemészeten a jogsi hosszabbítás miatt).
-
Gadgetfan_
senior tag
Itt egy összehasonlító oldal a forgalomban lévő iPad-ek specifikációiról. Az iPad mini egy kicsit erősebb hardverben (pl. kamera) mint az iPad2, processzor és kijelző kivételével az iPad3 hardvere van benne ha jól látom...
-
Gadgetfan_
senior tag
És miért vagy csalódott? Ettől most rosszabb lett a te iPad-ed? Lassabb, rosszabb, gyengébb? Ugyan az a jó kis cucc van a kezedben mint egy hónappal ezelőtt mikor megvetted. Az, hogy most beletették az új procit semmivel sem lett rosszabb a tiéd, nem lettél megrövidítve. Ha meg olyan típus vagy aki mindig a legújabbat, legjobbat akarja birtokolni, akkor örökké elégedetlen leszel, mert mindig jön egy jobb és újabb!
-
Gadgetfan_
senior tag
Sokféleképpen lehet értelmezni, de szerintem ez nem generációváltás, azért amit már leírtam, hogy eddig minden váltásnál tovább gyártották az előző verziót és az lett az "olcsó" iPad, míg most semmi nem változott, maradt a kvázi olcsó iPad az iPad2, és az "új iPad" (iPad3) meg kapott egy új procit. Ennyi.
De felesleges ezen szerintem rugóznunk, úgyis négyesként fogják emlegetni az emberek. Sajnos. -
-
Gadgetfan_
senior tag
Mégis lett iPad mini, örülünk Vincent
Pont az lett amit vártam, amire józan ésszel számítani lehetett, felbontásban méretben és árban, novemberben meg is veszem szerintem.
A New iPad (iPad3) ráncfelvarrásán meglepődtem, de logikus, hogy karácsony előtt elsütik, a csatlakozó és processzor cserét... Remélem terjed el az a hülyeség, hogy iPad4-nek kezdik hívni, mert ez nem az, maradt "új iPad" csak upgrade-elték...
Az iMac brutálisan szép lett, és Mac minit és szépen felfrissítették, a 13,3" retina Mac Pro meg papírforma.
Összességében szép kis anyaggal rukkoltak elő így karácsony előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest